Post by topperi » Fri Feb 07, 2014 1:19 am

Moi,

Missähän kielitiedostossa mahtaa sijaita Asetusten-Ominaisuuksien käännökset vaihtoehdoille Varaston-tila, Tilauksen-tila ja Palautuksen-tila

Ken tietäis niis jos vois kertoa mullekkin... olisin kiitollinen.

T: Topperi

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 20, 2013 6:55 pm

Post by pm-netti » Tue Feb 11, 2014 5:17 pm

topperi wrote:Moi,

Missähän kielitiedostossa mahtaa sijaita Asetusten-Ominaisuuksien käännökset vaihtoehdoille Varaston-tila, Tilauksen-tila ja Palautuksen-tila

Ken tietäis niis jos vois kertoa mullekkin... olisin kiitollinen.

T: Topperi
Tekstit ovat tietokannassa. Niitä voit muokata/lisätä kaupan kielille linkistä "Muokkaa"

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Mi_Kaheli » Mon Feb 24, 2014 3:12 am

Itsellä verkkokaupan käynnistäminen ollut hieman muiden kiireiden vuoksi tyhjäkäynnillä, mutta nyt pitäisi taas tarttua asiaan.
Suurimman osan hommista oon jo saanut valmiiksi, kuten suomentaminen 1.5.6 versiolle (jotain yksittäisia juttua pitää vielä etsiä ja suomentaa) ja sitten muutama lisäosa pitää asentaa ja opetella käyttämään.

Mulla olisi tarve saada lisättyä sellaisia tuotteita iso läjä kauppaan, joita ei voi ostaa, koska ovat vain informaation vuoksi ja ohjaavat ostamaan toisen tuotteen.
Nämä tuotteet pitäisi saada siten, että niitä ei voi ostaa, mutta ne löytyisivät haulla.

Tuohan onnistuisi siten, että merkkaa tuotteet "Ei varastossa" ja estää tälläisten tuotteiden ostamisen..
Ongelman tekee se, että tarvitsisin kuitenkin myös tuota varastosaldo 0 optiota käyttöön muille tuotteille, jolloin saisin sellaisille tuotteille tilaksi tietyn toimitusajan ja näitä tuotteita pitäisi voida ostaa...

Lisäksi noi tuotteet on pakko lisätä export/import työkalulla, koska niitä on aika paljon.


Lisäksi pitäisi saada iso läjä tuotteita siten, että ne löytyvät haulla, kun tietää oikean koodin, mutta eivät olisi listattuna missään siten, että niitä voisi selailla... tämä ei ehkä ollut mahdollista olemassa olevilla ominaisuuksilla, mutta jos on, niin kertokaa toki.. Ei ole kuitenkaan mitenkään pakollinen ominaisuus itselle, mutta jos sellainen toiminto on, niin mielelläni käyttäisin.


Lisäys:
Nuo tuotteet, jotka ovat informaation vuoksi, ovat hinnaltaan 0,00€ Olisiko tuosta mitään hyötyä, onko toimintoja, jolla estetään 0 hintaisten tuotteiden myynti?
Last edited by Mi_Kaheli on Thu Feb 27, 2014 3:31 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by pm-netti » Mon Feb 24, 2014 2:53 pm

Kokeilepa tällaista:

Luo näille tuotteille oma kategoria. Piilota kategoria valitsemalla: Status = Disabled.

Lisää tuotteet kyseiseen kategoriaan.
Tuotteille tuotteen sijasta lisäät ilmainen ladattava tiedosto, jokin pdf-esite.

Tosin alkuperäisessä verkkokaupassa tuokaan ei muistaakseni toimi täysin niinkuin halutaan , mutta voit kopsata laajennusosia tarvittaessa.

-peku-
Last edited by pm-netti on Mon Feb 24, 2014 6:28 pm, edited 1 time in total.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Anttih » Mon Feb 24, 2014 3:18 pm

Voisit vaikka kokeilla seuraavaa:
Älä liitä tuotetta mihinkään tuoteryhmään ja laita pikku pätkä koodia tuotesivulle joka ei näytä "Lisää koriin" painiketta jos tuotteen hinta on 0 €.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by Mi_Kaheli » Mon Feb 24, 2014 7:01 pm

pm-netti wrote:Kokeilepa tällaista:

Luo näille tuotteille oma kategoria. Piilota kategoria valitsemalla: Status = Disabled.

Lisää tuotteet kyseiseen kategoriaan.
Tuotteille tuotteen sijasta lisäät ilmainen ladattava tiedosto, jokin pdf-esite.

Tosin alkuperäisessä verkkokaupassa tuokaan ei muistaakseni toimi täysin niinkuin halutaan , mutta voit kopsata laajennusosia tarvittaessa.

-peku-
Pitää koittaa ensin näin kikkailla.
Ladattavia tuotteita mulle ei oo yhtään tulossakaan, joten voisi sen toiminnallisuutta uhrata tuohon käyttöön.


Anttih wrote:Voisit vaikka kokeilla seuraavaa:
Älä liitä tuotetta mihinkään tuoteryhmään ja laita pikku pätkä koodia tuotesivulle joka ei näytä "Lisää koriin" painiketta jos tuotteen hinta on 0 €.
Tuo varmasti toiminee, mutta ensin täytyy kokeilla, että jos pekun idella saisi tuon toteutettua, mielelläni pitäisin koodin kuitenkin mahdollisimman puhtaana, kun en kuitenkaan muista kirjata ylös kaikkea mitä sinne sitten on tullu tehtyä :D
Aamusella löysinkin yhden ohjeen, joka käsitteli juurikin tuota, että poistetaan lisää koriin painike, jos hinnan arvo on 0, mutta en ehtinyt koekäyttämään, kun muut työt kutsui.

Muutaman ongelman kun saan tässä ratkaistua, niin sulta pitää jokunen lisäosa ostaa :)



Lisäystä:
Googlea kun vähän hakkasi, niin löytyi tälläinen tuohon ostoskoriin lisäämis -napin piilottamiseen http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4067

Vielä pitää koittaa tuo toissijainen asia, eli n. 150 000 tuotteen hukkaaminen.. eli löytyisivät vain haulla :) Ehkä David Copperfieldillä voisi tähän olla joku idea :) (tuo 0-hintaisen oston esto koski vain reilu 50 000 tuotetta)

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Thu Feb 27, 2014 3:30 am

Ongelma hoidettu.

Tuotteiden oston esto onnistui hyvin tuola yllä mainitsemallani lisäosalla ja lisäosan tekijä GoGo OpenCart oli tosi nopea ja avulias tuon asentamisessa, kun customi-teeman kanssa ei harmaaksi menevän "Lisää ostoskoriin" napin ulkonäkö ollut ihan haluttu. Lisäksi hän teki haluamani pienen muokkauksenkin tuohon lisäosaan.
Nyt siis "Lisää koriin" -nappi on harmaa ja ei aktiivinen, jos tuotteen arvo on 0
Lisäksi sain muokattua napin luona olevan "Call for price" tekstin haluamakseni, eli tässä tapauksessa teksti kehoittaa katsomaan lisätietoa tuotteen kuvauksesta.


Tuotteet kaupassa, löytyy haulla, mutta ei ole listattuna.
Ensin lisäsin tuotteet ilman kategoriaa kauppaan, tämä toimi halutulla tavalla.
Tämän jälkeen kokeilin vielä laittaa tuotteet johonkin kategoriaan ja laittaa kategorian tilaan Disabled.
Tämä toi myös toivotun tuloksen, eli tuotta ei listata missään, mutta löytyy haulla.
Näin jätänkin nämä nyt sitten ihan vain selkeyttämään omaa järjestelmää.. vaikka ei tuo tuotteiden kategoriassa oleminen taidakkaan enää mistään näkyä.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Sat Mar 08, 2014 5:30 am

Mitkä informaatiot on välttämättömiä tai ainakin hyvin suositeltavia täyttää tuotetietoihin ja mitä niihin täytetään, että tuotteet näkyvät googlen hakutuloksissa mahdollisimman järkevänä ja yleensäkkin näkyvät siellä.

Mitä muita asioita kannattaa huomioida verkkokaupan asetuksissa, että google tykkää kaupasta mahdollisimman paljon?

Onko jotain lisäosaa joka on lähes pakko laittaa, että ylipäätään listautuu googleen.

Mitä muita huomioitavaa ja tehtävää on verkkokaupassa googlen tiimoilta?

Pian pitäisi lisätä tosi iso setti tuotteita kauppaan, eikä sitä viitsisi tehdä useaan kertaan sen takia, että jotain pääsi unohtumaan :)

Kykeneekö google löytämään myös tuotteet, jotka eivät ole missään kategoriassa tai kyseinen kategoria on disabloitu?
Vai onko googlella olemassa jokin toiminto, jolla googlelle voi "ilmiantaa" verkkokaupan tuotteisto?

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Uitto » Tue Mar 11, 2014 4:35 am

Tämä on jo vanha kysymys, mutta vastataan silti, josko joku kärsii samoista ongelmista

Eri palvelimilla on sivut erilaisessa kansiorakenteessa, johtuen mm. käytettävästä softasta sekä mahdollisesta palveluntarjoajan siihen tekemistä modifikaatiosta.

Esimerkkitapauksessa palvelimen kansiorakenne on

/home/content/69/9123769/html/exnsupplements/

jossa pitkä numerosarja kuvaa mitä luultavammin kyseisen asiakkaan asiakasnumeroa.

Jollain toisella palvelimella taasen kansiorakenne saattaa olla esimerkiksi näin:

/var/www/vhosts/customername/httpdocs


Tämä tieto löytyy phpinfolla, jonka voit sijoittaa www-kansion juureen. Jos pääset verkkokaupan hallintaan käsiksi, niin tieto löytyy "Ylläpito" -> "System Information"

Tämä tieto pitää laittaa config-fileihin. Näin äkkiseltään ulkomuistista ne pitää laittaa kahteen tiedostoon.


Verkkokaupan asennusvaiheessa nämä tiedot menevät configgeihin automaattisesti. Kopioitaessa kauppaa toiselle palvelimelle ne täytyy muuttaa käsin vastaamaan palvelimen kansiorakennetta. Muutoin tietyt tiedostot ei vain löydy.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by kuopassa » Tue Mar 18, 2014 3:39 am

Ihan ensimmäiseksi haluan testata tätä siistiä hymiötä: :crazy:

Onko kenelläkään hajua miksi se maili ei toimi, jossa asiakkaalle ilmoitetaan uuden lahjakortin saapumisesta?

Lahjakortin lähettäminen näyttää tapahtuvan tiedoston system/library/mail.php kautta ja siellä tavarat jostain syystä koodataan base64:llä ym. vaikka homman voisi tehdä yksinkertaisemminkin. Joka tapauksessa silloin kun testaan lahjakorttia, siis silloin kun lähetän sen itselleni, saan tällaisen ilmoituksen:

"This is a HTML email and your email client software does not support HTML email!"

Olen testannut erilaisia keinoja, kuten kahteen kertaan olevien $this->newline-komentojen poistamisen. Samoin olen kokeillut mitä tapahtuu kun rivi:

public $crlf = "\r\n";

vaihdetaan muotoon:

public $crlf = "\n";

Lisäksi olen testannut OpenCartin hallintapaneelista toimiiko SMTP PHP:n mail-funktion sijaan, muttei silläkään ole vaikutusta.

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 18, 2014 3:31 am

Post by pm-netti » Tue Mar 18, 2014 5:17 pm

En tiedä olenko ihan varmasti oikeilla jäljillä :drunk:
Mutta... tuota sähköpostia esikäsitellään tiedostossa catalog/model/checkout/voucher.php metodissa confirm. Tämä on riveillä 63-121.
En osaa arvata syytä moiseen, mutta tulee mieleen, että vaikuttaa siltä kuin tiedoston voucher.tpl sisältöä (muutttujassa $html) ei löytyisi. Tai jotain vastaavaa....

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by kuopassa » Wed Mar 19, 2014 2:22 am

Kiitos vastauksesta. En keksi miten lahjakorttiongelman saisi fiksattua. Jos sen saisi edes pelkkänä tekstinä asiakkaalle niin sekin riittäisi. Ääh, pakko jättää lahjakorttitoiminto pois nettikaupan valikoimasta.

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 18, 2014 3:31 am

Post by Mi_Kaheli » Wed Mar 19, 2014 5:02 am

OC 1.5.6
Joissakin tuotteissani on minimitilausmäärä.

Kun haen tuotteen haulla tai menen vaikkapa kategoriaan, jossa on tuotteita, löytyy tuotelistauksesta joka tuotteen kohdalta Lisää ostoskoriin nappula.
Kun tuota nappulaa painaa, niin tuotetta lisääntyy koriin vain yksi kappale, kassalle mentäessä kyllä herjailee sitten tuotteen minimitilausmäärästä, mutta tätä ennen asiakas ei ole saanut tietoon tuota minimimäärää, ellei ole sitten mennyt suoraan itse tuotteeseen, jossa sitten on tilausmäärän valintakenttä ja siinä lukee myös minimitilausmäärä.
Sitäkautta on toki sitten jo esiasetettuna se minimimäärä, joskin tällöinkin saa kyllä lisättyä vähemmänkin tuotetta koriin.
Kassalle ei pääse onneksi minimimäärää pienemmän määrän kanssa, mutta hämmentäähän tuo kuitenkin asiakasta, että info siitä tulee vasta kassalla.

Olen ratkonut helppona korjauksena tuon siten, että kommentoin ulos noi lisää koriin nappulat niistä paikoista, joissa tuo ongelma oli.
Eikai tuohon mitään muuta järkevää fiksiä olekaan.. pitäisi se minimitilausmäärä saada näkymään jokapaikkaan.. esim. hakulistoilla ja kategorian tuotelistauksessa.
Ruudukko-muodossa listattuna siellä ei oikein edes ole tilaa sellaiselle.. Listana listattuna taasen olisi.

No, pikku-ongelmahan tää on, ei tarvi tän takia alkaa vääntämään kovin paljoa php:ta :D

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Thu Mar 20, 2014 12:11 am

Varmaan ihan perus juttua, mutta itse en ole keksinyt, että mikä on sellainen kenttä, joka ei varmasti näy asiakkaalle, eikä mielellään googlellekkaan, eli kenttä jonka näkee vain myyjä, eli sisältäisi myyjää varten jotain informaatiota tuotteesta, kuten vaikkapa tuotteen hyllypaikka, joku tavarantoimittajan nimi tai mitä vain ylimäräistä, joka ei ulkopuolisille kuulu.
Vai onko sellaista?

Jos sellaista ei ole, niin varmaan sellaisena toimii esim. engl kielinen tuotteen kuvaus, jos ei käytä kaupassa sitä kieltä..??
Last edited by Mi_Kaheli on Wed Apr 02, 2014 12:01 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Anttih » Fri Mar 21, 2014 7:40 pm

Onhan sielä tuotteissa vaikka kuinka paljon kenttiä jotka ei muistaakseni ainakaan automaattisesti asiakkaalle.
Näitä kenttiä on ainakin SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN ja Location.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by Mi_Kaheli » Sun Mar 23, 2014 5:31 pm

Anttih wrote:Onhan sielä tuotteissa vaikka kuinka paljon kenttiä jotka ei muistaakseni ainakaan automaattisesti asiakkaalle.
Näitä kenttiä on ainakin SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN ja Location.

No niinpäs tosiaan on.
Harmi, että ei ole suoraan mitään tietokenttää tuollaista varten.
Pitää testailla noita ja katsella, ettei lähdekoodiinkaan tule mitään merkintää noista.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Tue Mar 25, 2014 12:58 pm

Tuossa lahjakorttia ja alennuskoodia (Coupon) testaillessa huomasin, että lahjakortti vähensi ostoskorissa 0€, kun sille ei ollut määritetty järjestyslukus Order totals:ssa

Alennuskoodi (Coupon) kyllä hoiti alennuksen, vaikka sillä ei järjestysnumeroa olekkaan.
Myös lahjakortti alkoi toimimaan, kun sille annoin järjestysluvun.

Nyt jäinkin pähkäilemään Order totalssien järjestystä.
Loppusumma näyttä muuttuva, riippuen siitä, että missä järjestyksessä noi on.

aikani pähkäiltyä laitoin ne näin:

Tuotteet listattuna, niiden alapuolelle ensin
Tuotteiden yhteishinta alvittomana
Toimituskulut alvittomana (Onko tätä mahdollista saada mitenkään näkymään tuola alvillisena?)
Alennuskoodi, näkyy alvittomana
Arvonlisäveron osuus
Lahjakortti
Loppusumma


Onko tuo lahjakortti verollinen vai veroton summa? Ainakin se näyttää verollisen hintansa verran loppusummaa pudottavan..

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Thu Mar 27, 2014 11:16 pm

Kaveri tuota verkkokauppaa testaili ja tämä asia nousi siellä esiin..

Muodosti aluksi haasteen keksiä, että miten tuotteen saa ostettua, kunnes keksi, että pitää painaa kuvasta tai nimestä, niin tuote aukeaa.. Kun tosiaan olen tuon ostoskori nappulan piilottanut, se kun ei lisää tuotetta koriin minimimäärää..

Jotenkuten pitäisi yrittää saada "Lisää ostoskoriin" nappulan lisäksi tuo minimimäärä sinne...
Pitää koittaa product.tpl:stä jollain tapaa se kopioida category ja search tiedostoihin, josko se sitten onnistuisi.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Sun Mar 30, 2014 9:54 pm

Tässä kun on näköjään kaikenmoisia pikku fiksejä pitänyt tehdä noihin opencart tiedostoihin, niin ajattelin, että josko opettelisi tekemään ne vQmod:lla
Asensin tuollaisen kuin vQModerator

Testin vuoksi kokeilin muuttaa
admin/view/stylesheet/stylesheet.css tiedostoon alla olevan kohdan värin

.list tbody tr:hover td {
background-color: #FFFFCB;
}

Eli tuo muuttaa esim. admin puolella kategoria-listassa rivin taustaväriä, kun vie hiiren siihen päälle

Testasin tuon muokkaamisen toiminnan firefox:lla firebug:lla, jolla saa ns.livenä muokattua css:ää ja tuola se halutun efektin teki.

Ehkäpä mulla on jokin ongelma nyt tuossa vQModeratorin käytössä...?


Ainiin, mulla on kyllä admin hakemiston nimi muutettu, pitäisikö se kertoa myös johonkin vQModeratorin tiedostoon?
Sen hakemiston tilalla käytän tuossa vQModissa asteriskia


Kyseinen xml, jonka tuo on luonut, on tämän näköinen

Code: Select all

<modification>
	<id><![CDATA[testi jutut]]></id>
	<version><![CDATA[1]]></version>
	<vqmver><![CDATA[2.4.1]]></vqmver>
	<author><![CDATA[mun_testit]]></author>
	<file path="*/view/stylesheet/" name="stylesheet.css">
		<operation error="abort" info="">
			<search position="replace"><![CDATA[background-color: #FFFFCB;]]></search>
			<add><![CDATA[background-color: #0000FF;]]></add>
		</operation>
	</file>
</modification>



Mikä tässä voisi olla vialla??


Kun tuon hakemiston ja tiedoston tuonne vQModeratorin työkaluun syöttää ja sen jälkeen tuon etsittävän rivin, niin listalle tulee ilmoitus, "Result: Seach found 1 times.".



Niin joo, tuo vQModerator laittaa tekemänsä xml -tiedoston oikeudeksi 0777, onkohan tuolla välttämätöntä antaa noin isot oikeudet, huomioon ottaen, että vQModeraattorilla pitää sitä myös muokata.


Vai onko silleen, että vQmod:lla ei edes saa css:ssää muokattua??kö
Ainakin melkeimpä pääsääntöisesti kaikki lisäosat sisältää omat css tiedostot... kun voisihan muutoin senkin tehdä vqmodilla... siis vaikka vain lisätä sinne loppuun omat..
Eli, onko ongelma nyt kuitenkin se, että vain php-koodia saa muokattua tuolla?


Joo, näköjään lopputulema on tosiaan se, että css:ssää ei saa muokattua.
Testasin yhteen .tpl tiedostoon, niin sillä toimi hyvin.
Nytpä siis saa alkaa urakoimaan noita tehtyjä muutoksia tehtäväksi tuon vqmod:n kautta... onneksi lähes kaikki muutokset on kirjattu ylös :D

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Mon Apr 21, 2014 10:46 pm

Ihan melkein hävettää, kun koko suomi-osio on täynnä mun kysymyksiä ym.
Joten laitampa tälläisen, johon laittelen jatkossa omia kysymyksiä, niin ei täyty paikka mun jutuilla kokonaan :)

Ellei sitten jonkun mielestä ole parempi, että kaikki eri kysymykset löytyy eri aiheista, niin on haulla keskustelun löytäneiden helpompi soveltaa asioita omiin tarkoituksiinsa.



No, ensimmäinen asia.

Vieläkin on kauppa työn alla, eikä ole julkaistu, läjä ongelmia kokoaika vastassa, kun ei meinaa itse olla mihinkään tyytyväinen :)
Päätin että vaihdan teemaa pois defaultista, joka sinällään on kyllä omiaan tuomaan ongelmia jatkossa runsaasti :)
Ostin yhden kivan teeman, mutta se kyllä olikin vähän susi..
Teeman demo-sivulla kaikki on niinkuin pitää ja toimii oikein, mutta en tajua, että miksi ihmeessä jakoon laitettu teema-paketti on vajavainen, viallinen jne.
Osa tarvittavista pikkukuvista puuttui, useissa paikoissa koodi ei toimi samoin, kuin demo-sivulla.
Teeman tekijän kanssa oli pitkät keskustelut ja syytteli toki aluksi mun omia muokkauksia ja moduleita, piti asentaa tuo teema ihan puhtaalle opencart asennukselle ja näyttää ne ongelmat sille, että tajusi mistä puhun.

Hän lähetti mulle koko demo-sivunsa hakemistot ja sitä kun selailin, niin kyllähän sielä paljastui läjäpäin asioita, että koodit ei enää olleetkaan jaossa olevassa paketissa samanlaisia, kuin demosivulla, sekä tiedostoja puuttui.

Ilmoitin, että muuten voisin antaa arvosanaksi 5 tähteä, kun itse teema on kuitenkin mielestäni hieno ja toimii hyvin demo-sivulla.. mutta en anna arvosanaa ennen kuin jaossa oleva paketti on laitettu kuntoon ja se toimii, kuten demo-sivukin.


No, nyt teeman johdosta kuitenkin on aika paljon fiksaamista sivussa..
Havaitsin useittakin pikku-ongelmia, mutta nyt niistä vain yksi pikkuinen tässä.
Ei ehkä täysin suoraan liity tuohon teemaan, kun ongelmaa ei ollut puhtaalla opencart+teema asennuksella.

Headerissa on tuo ostoskori, jossa on ostoskorin kuva ja sitten tuotemäärä ja yhteissumma
Siinä on ensin kuva ostoskärrystä ja sen oikealla puolella on yhdellä rivillä määrä ja summa.
Kun summa ylittää 1000€, niin tuhat-numero jää ekalle riville ja loppu rivittyy seuraavalle riville, tila siis loppuu kesken.
Koitin ensin tehdä kielitiedostoon rivinvaihdon tuotemäärän ja summan väliin, mutta se ei ottanut toimiakseen.
Sitten havaitsin html koodista, että tuo teksti on span -tagin sisällä

Teeman tiedostossa template/module/cart.tpl tuo koodi on tälläinen
<span id="cart-total"><?php echo $text_items; ?></span>

Otin tuon span -tagin pois tuosta ja sen jälkeen rivitin tekstin kielitiedostosta, tämän jälkeen toiminta oli niinkuin halusinkin, mutta mieltä kalvaa epäilys, että onko kaikki nyt kunnossa.
Ensimmäinen kysymykseni pitkän intron jälkeen onkin nyt tämä:
Miksi tuo teksti on span-tagin sisällä.
Se on niiden sisällä default teemalla ja myös tällä uudella teemallani



Huomasinkin kummallisen ongelman tuossa.
Nyt kun teksti ei ole span-tagin sisällä, klikkaan tuotteen ostoskoriin, ei headerissa oleva ostoskorin määrä ja summa päivity, ennen kuin klikkaa sitä ostoskoria tai sitten päivittää sivun..
Kun laitoin span-tagit takasin, niin sitten se taas toimii..
Mitä kummaa siis..
Joku javascript juttuko?

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest