Post by pm-netti » Tue Apr 09, 2013 3:26 am

Katsoppa linkistä Extension/Modules , ja sieltä Category-moduuli. Onko se paikoillaan? Onko sen tila/status Päällä/ /Enabled? Ja sen asettelu ja sijainti kohdallaan?

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Kauppamies » Wed Apr 10, 2013 12:44 am

juu, sain sen vahingossa toimimaan sieltä :)

vähän vielä auki nuo layout jutut.

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 07, 2013 7:23 pm

Post by pm-netti » Tue Apr 16, 2013 10:24 pm

macrom wrote: Ongelmana on haku joka ei ymmärrä ääkkösiä å, ä, ö siis. Kaikkien tiedostojen tallennusmuotona on UTF-8 without BOM. Käytän Notepad++ editoria kaikkeen muokkaamiseen.
Voit testata tiedostojesi oikeinkirjoitusta jollakin uft8-editorilla. Esimerkiksi tuo tekemäni ohjelma avaa tiedoston utf8-muodossa:
http://www.pm-netti.com/index.php?id=do ... Editor_1.5

Jos ääkköset näkyvät tuolla oikein, silloin tekemissäsi tiedostoissa ei pitäisi olla mitään vikaa.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by blindfire » Fri May 03, 2013 6:15 am

Elikkä kertokaas viisaammat, miten onnistuu asiakkaan y-tunnuksen lisääminen tilausvahvistukseen?
tax_id ja company_id:n poistamiseen onkin näkynyt monta ohjetta, mutta niiden lisäämiseen ei.

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 28, 2013 10:36 pm

Post by PiaN » Tue Jun 18, 2013 4:20 pm

Moikka,

ilmeni ongelma johon ei tahdo löytyä vastausta mistään. Eli ongelma on Ehdot ja Infot tietojen linkeissä. Kaikki toimii hyvin hallintapuolella.Eli kategorioita voi lisätä ja poistaa normaalisti ja ne tulevat myös näkyviin kaupan puolelle.
Mutta kun klikkaa linkkejä kaupan puolella ne eivät siirry esim toimitusehdot sivulle vaan takaisin kotisivulle. :o

Kiitos avusta paljon.

yst.t.pia

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 18, 2013 4:06 pm

Post by Uitto » Wed Jun 19, 2013 9:33 pm

Tällä informaatiolla hieman hankala auttaa.

Katso mihinkä osoitteeseen se ohjaa. Eli kun menet selaimella kauppaan ja viet hiiren linkin päälle, niin selaimen alalaidassa lukee osoite johonka se siirtyy. Se on mitä todennäköisimmin väärä. Kauppa ohjaa sitten sinut etusivulle sieltä väärästä osoitteesta.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by mayhem » Wed Jun 19, 2013 10:24 pm

Hei,

Pieni reititysogelma, koska varmuuskopio ei toiminut halutulla tavalla...

Eli etusivu index.php ei ohjaudu kaupaan ja antaa virhekoodia etusivulla.
The request URL/install/index.php was not found on this server.

Sivuston index.php:ssä lukee, että jos config.php:ssä ole määritelty muutujaa DIR_APPLICATION, niin se ohjaa /install/index.php?

Menee taas vähän yli toi homma, kun ei tiedä tarkalleen mitä pitää lähtee muuttamaan että sivusto ohjautuis halutulla tavalla oikeaan osoitteeseen? Eli apuja kaivataan.

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 26, 2012 5:36 pm

Post by Uitto » Thu Jun 20, 2013 4:08 pm

Tässä esimerkkinä minun config.php

Code: Select all

define('DIR_APPLICATION', '/var/www/hosts/mahtavakauppa.fi/public_html/kauppa/catalog/');
Ja vastaavan näköistä koodia tulee olla monessa muussakin kohdassa tuolla. Tuo loppuosa "/catalog" vaihtelee.

Jos kauppasi on suoraan osoitteessa mahtavakauppa.fi, niin silloin tuolta välistä jätä pois tuo "/kauppa"

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by Uitto » Thu Jun 20, 2013 4:43 pm

Täältä löydät mitä siellä config.php pitäisi olla
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=97912

Tuon tarkan tiedostopolun selvittäminen voi olla hankalaa. Jos et sitä saa mistään palveluntarjoajaltasi helpolla selville, niin installoimis-vaiheessa se tulee näkyville. En vain mene nyt sanomaan kannattaako sinun lähteä installoimaan kauppaasi uudestaan.

Jos pääset kirjautumaan admin-puolelle, niin tuon polun näkee myös "ylläpito"-> "system information" (Sori, mulla vain puoliksi käännetty hallinta).

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by Uitto » Thu Jun 20, 2013 4:51 pm

PiaN wrote:
Mutta kun klikkaa linkkejä kaupan puolella ne eivät siirry esim toimitusehdot sivulle vaan takaisin kotisivulle. :o
Hei,

Jäin miettimään tätä. Aluksi ymmärsin että sieltä infosta muualle linkitykset ei toimi, mutta ongelma siis onkin se, että et kaupastasi pääse mistään katsomaan niitä ehtoja ja infoja?

Tarkista, että ne on käytössä. Kun menet muokkaamaan ehtoja ja infoja, niin toinen tabi, "tiedot", sieltä löytyy kohta "Tila". Varmista, että siinä lukee käytössä.

Myös siinä sen "tila" statuksen yläpuolella on checkbox, jonka aktivoimalla ehdot lisätään automaattisesti kaupan footeriin.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by aapee » Sun Jul 07, 2013 5:05 am

Uitto wrote:Hei,

Kauppa olisi tarkoitus avata alkavalla viikolla, mutta yksi pieni suomennosongelma minulla on vielä. Meinaan headerissa oleva mini-ostoskorin "ostoskoriin"-linkki näyttää "text_cart". Headerissa oleva toinen ostoskori-linkki näkyy oikein. Sain johonkin suomennos-fileen lisättyä tuon text_cart-sanan ja se näkyi tuossa ostoskorissa niin, että kun sen avasi niin siinä vilahti oikea suomenkielinen versio, mutta sitten tuli heti tuo "text_cart". Poistin sitten tuon suomennoksenkin fileistä, koska epäilin että sama teksti oli kahteen kertaan eri paikoissa, kun kerran tuo toinen ostoskori-teksti on oikein.

Kuitenkin kun katsoo kaupan koodia, niin sinne tuo on tulostunut oikein, miksi se ei näy oikein minun selaimessa?



En halua kaupan osoitteen leviävän hakukoneille ennen virallista julkaisua, niin linkki kauppaan on http://www.nasinmatkailuautot.fi ja perään kautta kauppa.
Kauppa on 1.5.3.1 ja teema mobileshoppe

Olen syvästi kiitollinen, jos jaksatte käydä katsomassa kaupan koodia.
Hei, Minulla on aivan sama ongelma ja se ei ratkennut ollenkaan sillä, että muutin täällä (catalog/language/finnish/module/cart.php) olevia tekstejä. Muutettu teksti näkyy sekunnin kymmenesosan ajan ja sen jälkeen tulee päälle teksti: text_cart. On tämä kyllä merkillistä! Missähän tämä vika nyt on oikeasti. Ei tunnu kenelläkään olevan vastauksia tähän... vai miten sait Uitto pelittämään tämän ongelman.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jul 07, 2013 1:41 am

Post by Venkko » Mon Jul 08, 2013 4:00 pm

Laitatko Aapee linkin sivuillesi niin pääsee katsomaan miltä tuo näyttää.

Ensimmäinen mikä itselleni tulee mieleen on välimuisti...

http://www.pikkukoala.fi


Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 05, 2012 8:32 pm

Post by Uitto » Mon Jul 15, 2013 12:24 am

aapee wrote:
Uitto wrote:Hei,

Kauppa olisi tarkoitus avata alkavalla viikolla, mutta yksi pieni suomennosongelma minulla on vielä. Meinaan headerissa oleva mini-ostoskorin "ostoskoriin"-linkki näyttää "text_cart". Headerissa oleva toinen ostoskori-linkki näkyy oikein. Sain johonkin suomennos-fileen lisättyä tuon text_cart-sanan ja se näkyi tuossa ostoskorissa niin, että kun sen avasi niin siinä vilahti oikea suomenkielinen versio, mutta sitten tuli heti tuo "text_cart". Poistin sitten tuon suomennoksenkin fileistä, koska epäilin että sama teksti oli kahteen kertaan eri paikoissa, kun kerran tuo toinen ostoskori-teksti on oikein.

Kuitenkin kun katsoo kaupan koodia, niin sinne tuo on tulostunut oikein, miksi se ei näy oikein minun selaimessa?



En halua kaupan osoitteen leviävän hakukoneille ennen virallista julkaisua, niin linkki kauppaan on http://www.nasinmatkailuautot.fi ja perään kautta kauppa.
Kauppa on 1.5.3.1 ja teema mobileshoppe

Olen syvästi kiitollinen, jos jaksatte käydä katsomassa kaupan koodia.
Hei, Minulla on aivan sama ongelma ja se ei ratkennut ollenkaan sillä, että muutin täällä (catalog/language/finnish/module/cart.php) olevia tekstejä. Muutettu teksti näkyy sekunnin kymmenesosan ajan ja sen jälkeen tulee päälle teksti: text_cart. On tämä kyllä merkillistä! Missähän tämä vika nyt on oikeasti. Ei tunnu kenelläkään olevan vastauksia tähän... vai miten sait Uitto pelittämään tämän ongelman.
En muista mitenkä sen säädin toimimaan. Meidän kaupastahan puuttuu kokonaan englanti, en tiedä voiko se vaikuttaa tähän.

Katsopa, että tuo text_cart on myös täällä "catalog/language/finnish/common/header.php"

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by Siru » Tue Jul 16, 2013 12:46 am

Hei
Meillä on ongelma. SEOt on syötetty kaikki oikein, mutta google sotkee keskenään englanninkieliset ja suomenkieliset tuotekorttien titlet ja kuvaukset. Otsikon se saattaa poimia englanninkielisesta versiosta ja sitten yhtäkkiä alla onkin suomenkielinen kuvaus.
Ei hyvä.
Auttakaa. Vai pitääkö meidän tehdä kaksi erillistä kauppaa: englanti (com) ja suomi (fi). Ja mitähän sellaisen englanninkielisen kaupan kopiointi maksaisi. Olisiko helppo tehdä ihan itse.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 16, 2013 12:43 am

Post by Uitto » Tue Jul 23, 2013 6:13 pm

Annatko kaupan osoitteen, vilkaisen vähän miltä koodit näyttää.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by jokernippe » Thu Aug 08, 2013 4:10 am

Moi,

Saan kyllä postiennakon näkyville mutta en saa sitä 10.00 € mitä laitoin siihen näkyville... Miksi se ei tuu??

Thanx!

Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 02, 2013 1:44 am

Post by jokernippe » Tue Aug 13, 2013 1:24 am

Moi,

Miten saa ALV 0% näkyviin niin että asiakas saa sen kuitille. Jos ei ole alv velvollinen...

-Thomas

Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 02, 2013 1:44 am

Post by Uitto » Fri Aug 16, 2013 5:42 pm

En nyt aivan tajua, mutta siis tämä ei näy ilmeisesti kassalla siinä laskutoimituksessa?

Katsopa hallintapuolelta -> laajennukset -> laskukaavat

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by nouth » Mon Aug 26, 2013 9:35 pm

Ongelma on simppeliydessään vienyt minulta hermot.

Eli kun asiakas tilaa metritavarana tietyn pituisia tuotteita (esimerkiksi 200metriä ja valitsee selection laatikosta 2m tuotetta) homma toimii niin kauan kunnes pitäisi kassalla lähettää infot kauppaan. Eli admin paneelista näkyy ainoastaan tuo 200 metriä, mutta ei tuota haluttua tuotteen pituutta eli 2 metriä. Onko mitään hajua mistä kannattaisi lähteä katsomaan, mikä koodi kusaisee? Käytössä on simplecheckout versio 2.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 15, 2012 1:24 am

Post by jokernippe » Sun Sep 01, 2013 9:34 pm

Etusivulla on pari pikku juttua vielä...


Etusivu Toivomuslista (0)Oma tili text_shopping_cart Kassa

TEXT_SHOPPING_CART Ja pari muuta juttua en saa pois....

Thanx!

Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 02, 2013 1:44 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests