Post by pm-netti » Sun Dec 07, 2014 3:45 am

M4ketech wrote:Huoh,

Paljon sain tänään aikaan mutta nyt ykskaks pääkauppa antaa vQmod hallintaan mentäessä "VQMod does not appear to be properly generating vqcache files!"

:choke:

Yhden tiedoston siirsin, mutta ei näkynyt missään ja poistin käytöstä kun hajosi...

Logi on herjannut koko päivän "/public_html/vqmod/xml/vqmod_opencart.xml" REQUIRES VQMOD "2.5.0" OR ABOVE AND HAS BEEN SKIPPED"
Löytyisikö tuolta yhtään helpotusta:
https://github.com/vqmod/vqmod/releases/

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by junnu_v » Thu Dec 18, 2014 7:58 pm

Terveeks kaikille!

Asensin vqmodulin jonka piti lisätä lisätietoja valmistajasta valmistajat sivulle mutta eipä tuo suostunut pelittämään. Poistin sen ja testivalmistajat jotka lisäsin kokeillakseni moduulin toimintaa. Valmistajat kyllä poistui itse opencartin valmistajat kohdasta, mutta sivuilla ne vielä kummittelevat... pääseekö ftp:n kautta käsiksi johonkin paikkaan josta käsin voin nuo poistella?

Isot kiitokset etukäteen!

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 7:50 pm

Post by M4ketech » Mon Jan 12, 2015 4:08 am

Ei nyt TAAS...

Checkout.fi maksumoduuli kai hajosi, eli taas löytyi syy miksi tilaukset romahti nollaan...Testasin, toimi, vaihdoin maksutapaa niin ilmoittaa "Virhe maksun luonnissa.
Yritä uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme painamalla "Ota yhteyttä"-nappia." kaikki logit on tyhjänä ???

E: kaupan omasta logista löytyy enemmänkin...http://pastebin.com/raw.php?i=Jg5ug6am

EE: palvelimelta siirsin koneelle niin checkout-test.txt sisältää:

"<p>Maksutapahtuman luonti ei onnistunut (-24).</p><p>Error in field/Virhekentässä: MAC</p><p><a href='http://tarviketepi.fi/index.php?route=p ... ect'>Palaa takaisin verkkokauppaan</a></p>"

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Anttih » Mon Jan 12, 2015 6:57 pm

M4ketech wrote:Ei nyt TAAS...
Virhe näyttäisi olevan tarkisteen laskennassa. Oletko muuttanut jotain?
Ei nää ittekseen hajoa...

Käytitkö upotettua vai erillistä maksutavan valintaa?

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by M4ketech » Tue Jan 13, 2015 2:58 am

Anttih wrote:
M4ketech wrote:Ei nyt TAAS...
Virhe näyttäisi olevan tarkisteen laskennassa. Oletko muuttanut jotain?
Ei nää ittekseen hajoa...

Käytitkö upotettua vai erillistä maksutavan valintaa?
Upotettu käytössä. En ole mielestäni mitään muuttanut.

Käytössä olevat Vqmodit:
Meta keywords for home page
Checkout payment status check
Default View - Grid View
Remove Add To Wishlist and Add To Compare From OpenCart
Slideshow Speed Setting
VQMOD CORE FOR OPENCART - DO NOT REMOVE

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Thu Jan 15, 2015 12:13 am

Löin kaikki checkout.fi moduulin tiedostot uudelleen sivutilaan, ei vaikutusta.

Poistin käytöstä:
Remove Add To Wishlist and Add To Compare From OpenCart (antaa jonkin errorin)
Meta keywords for home page (varmuudeksi, ollut ongelmia)

ja ajoin uudestaan tiedostot palvelimelle. Ei vaikutusta...

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Anttih » Fri Jan 16, 2015 3:05 pm

M4ketech wrote: Upotettu käytössä. En ole mielestäni mitään muuttanut.
Toimiiko, jos on erillinen maksutavanvalintasivu käytössä?

Ei pysty näkemättä / kokeilematta neuvomaan.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by junnu_v » Fri Jan 16, 2015 5:01 pm

Niinkin hölmö kuin vqmodin välimuistin tyhjennys auttoi asiaan... Jääköön tämä hölmöksi vastaukseksi hölmöön kysymykseen niin ehkä jonkun toisen ei tarvitsisi vastaavasti hölmöillä.

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 7:50 pm

Post by M4ketech » Sun Jan 18, 2015 1:51 am

Erillinen sivu kun on käytössä niin aukeaa:

"Maksutapahtuman luonti ei onnistunut (-24).
Error in field/Virhekentässä: MAC"

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by samiis » Wed Jan 28, 2015 5:49 am

Moro.

Kokeillaan nyt aluksi tätä foorumia, josko täältä löytyisi apuja..?

OC-verkkokauppa on pörrännyt hyvin useamman kuukauden, mutta äskettäin kun yritin kirjautua admin-tunnuksilla sisään, ei se onnistunutkaan. Käyttäjätunnuksen ja salasanan jälkeen login-ruutu pamahtaa näytölle takaisin, ilman mitään virheilmoituksia. Samalla huomasin, että tilausten tekeminen ei onnistu, koska ostoskoriin lisätty tuote katoaa sieltä muutaman sekunnin kuluttua - tai viimeistään silloin kun ostoskorikuvaketta yrittää klikata.

Googlettamisen selvitti, että tämä ilmeisesti liittynee jotenkin PHP:n istuntoihin, mutta mitään järkevää korjaussarjaa en onnistunut asiantuntemattomana löytämään. Ihmetyttää lisäksi se, että tämä vika on tullut aivan yllättäen tämän illan aikana, itse en ole ollut puuhastelemassa verkkokaupassa mitään. Voiko tämä olla hosting-palveluun liittyvä ongelma - ja jos voi, mitähän tuonne tekniseen tukeen kannattaisi kertoa, jotta asia lähtisi selviämään? Ainakin yhden illan myynti on nyt menetetty, toivottavasti ei tule montaa samanlaista heti perään :o

Kiitokset etukäteen, jos täältä apua löytyy.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 5:43 am

Post by Anttih » Thu Jan 29, 2015 3:09 pm

Joskus selaimen välimuistin tyhjentäminen auttaa ainakin tuohon hallintapaneeliin kirjautumiseen.
Kokeile myös jollain toisella selaimella.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by M4ketech » Sat Jan 31, 2015 7:24 pm

Mitään ei ole selvinnyt, olen poistanut checkoutin osat, lisännyt uudet, koittanut myös tuohon teeman kansioon siirtää eri kansiot, ei millään mitään vaikutusta...

Tähän voisi tokaista sen normalin sanonna "paskan myivät", noh toivotaan että asiakkaat jaksaa kopioida tilitiedot omaan verkkopankkiin ja maksaa sitä kautta....

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by harleh » Tue Feb 03, 2015 3:39 pm

Jokos sä olet saanut ratkaistua tuon ongelman checkout.fi maksun kanssa?

Virheviesti näyttäisi tulevan hyvin epämääräisesti ja tämä jos mikä häiritsee takuulla minkä tahansa verkkokaupan toimintaa.. ei hyvä asiana.

Maksutapahtuman luonti ei onnistunut (-24).
Error in field/Virhekentässä: MAC
Palaa takaisin verkkokauppaan

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 21, 2011 2:08 am

Post by M4ketech » Tue Feb 03, 2015 4:01 pm

Ei ole selvinnyt mitään. Nyt taidan siirtyä käyttämään Opencart 2:sta kun ei muita maksutapoja ole kuin tilisiirto ja bitcoinit...

Vaihtoehtona olisi toki myös suoraan siirtyminen prestashopiin jossa olisi muita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ulkoasu on jo päivitetty toki tekijän toimesta tukemaan opencartin versiota 2.x joten saisin senkin samalla toimimaan.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by harleh » Tue Feb 03, 2015 4:52 pm

Sanoisin tähän mennessä tutkitun perusteella että ongelma on maksumodulissa ja yhteensopivuudessa Opencart version 1.5.6.4 kanssa.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 21, 2011 2:08 am

Post by harleh » Tue Feb 03, 2015 6:04 pm

Johan menee salapoliisityöksi tämäkin. Hydenetin maksumoduli toimii ihan ok Opencart 1.5.6.4 kanssa.
- Että mä tykkään tehdä asiakascaseen ilmaistunteja, pari päivää kun hakkaa päätään seinään niin sitä muistaa miksi on yksityisyrittäjänä. Enhän mä tätä nyt voi loppuasiakkaaltakaan laskuttaa joten hyvää treenaamista?

Elikkä.. ongelma on tämä:

1) Checkout.fi pitää kirjaa STAMP merkinnöistä (STAMP on sitten yhtäkuin verkkokaupan kauppiastunnisteen alle menevät tilaus numerot.. STAMP = Order ID)
2) Jos vaihdat kauppasovellusta vaikka Joomla Virtuemartista Opencarttiin niin tilausnumerot menee enemmän kuin kuralle ja päädytään epämääräiseen tilaan jossa loppuasiakas näkee virheviestiä:

Osoite https://payment.checkout.fi/ tulostelee 10-60% välein virheviestiä:
Maksutapahtuman luonti ei onnistunut (-24).
Error in field/Virhekentässä: MAC
Palaa takaisin verkkokauppaan

- Opencart aloittaa tilausnumerot vakiona numerosta 1 ja jokaiselle tilaukselle sitten kasvaa vaan numero 2,3,4,5,6,7,8...9999.

3) Opencart pitää kirjaa maksamattomista tilausnumeroista SQL-kannassaan ja kauppias näkee tilaushallinnassaan sitten ne tilausnumerot jotka on maksettu oikeasti.

Eli tuo virheilmoitus johtuu siitä että Checkout.fi kauppiaan näkymässä on jo tilausnumerolle olemassa sama luku. Olkoon esimerkki nyt vaikka tilaus 84.

Miten korjataan?

Ota yhteyttä Checkout.fi asiakaspalveluun ja pyydä uusi kauppiastunnus vanhan rinnalle.
- Selitä myös että näet TAI olet kuullut asiakkailta että tulee ihmeellisiä virheitä kun tekee ostosta.
- Kun olet saanut uuden kauppiastunnuksen niin siirrä se Opencart maksumoduliin ja testaa?

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 21, 2011 2:08 am

Post by M4ketech » Tue Feb 03, 2015 9:52 pm

Juuh jotain tuommosta pitää keksiä, koitin meinaan piruttain toista kauppaa ilman mitään lisäosia, sama ongelma. Saako tilausnumero pakotettua isommaksi?

Nyt on vain ongelma "Notice: Error: Could not load model payment/checkout! in /home/tarviketep/domains/tarviketepi.fi/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_loader.php on line 48"

Kävin aikasemmin PHPmyadminilla laittamassa viimeisen tilauksen id:ksi 20-> 300

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Anttih » Wed Feb 04, 2015 9:38 pm

Tilausnumeron käyttöön maksun yksilöivänä tunnisteena on perusteluna yksinkertaisuus ja selkeys. Kauppiaan on helpompi seurata maksuja Checkoutin kauppiaspaneelissa kun tunniste on sama kuin verkkokaupan tilausnumero. Monestihan näissä muut käyttävät esimerkiksi tilauksen aikaleimaa ja tilausnumeroa, mutta siitä tulee aika vaikeaselkoinen ihmisen luettavaksi.

Tehdään seuraavaan versioon mahdollisuus lisätä jokin numero(sarja) OpenCartin tilausnumeron eteen. Sitä voi sitten käyttää jos haluaa tai sille on muuten tarvetta.

Sen verran haluan puolustaa itseäni ja lisäosia, että jos maksumoduuli on toimitettu 50 kauppaan niin tällainen ongelma on minun korviini kantautunut kahden kanssa. Yleisin ongelma on kauppiaan tunnisteiden syöttäminen väärin.

Sen kyllä myönnän, että tuen antamisessa ja asiakaspalvelussa minulla on parantamisen varaa.

Jos siis saatte tuon virheilmoituksen, että Maksutapahtuman luonti ei onnistunut (-24), niin tarkistakaa silloin kauppiaan tunnukset ja onko vastaavia tilausnumeroita käytetty aiemmin.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by 8rj2htnd » Sun Feb 15, 2015 8:21 am

Hei vaan kaikille,

Olen uusi Opencartin käyttäjä ja nyt eteeni onkin heti näin alkuun osunut tälläinen ongelma:

Latasin hostaus palveluita tarjoavan yrityksen automaattisenasentajan avulla Opencart 2.0
version, kaikki tuntuivat muuten menevän hyvin mutta ainut poikkeus on, että virheilmoituksena
tulee: Notice: Undefined variable: text_edit in /home/u551548220/public_html/verkkokauppa/admin/view/template/setting/setting.tpl on line 29

Elikkäs mitä pitäisi tehdä? Kiitos etukäteen vastaajille.

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 15, 2015 8:16 am

Post by pm-netti » Tue Feb 17, 2015 7:07 pm

8rj2htnd wrote:Hei vaan kaikille,

Olen uusi Opencartin käyttäjä ja nyt eteeni onkin heti näin alkuun osunut tälläinen ongelma:

Latasin hostaus palveluita tarjoavan yrityksen automaattisenasentajan avulla Opencart 2.0
version, kaikki tuntuivat muuten menevän hyvin mutta ainut poikkeus on, että virheilmoituksena
tulee: Notice: Undefined variable: text_edit in /home/u551548220/public_html/verkkokauppa/admin/view/template/setting/setting.tpl on line 29

Elikkäs mitä pitäisi tehdä? Kiitos etukäteen vastaajille.
Lataa uudempi versio 2.0.1.1.
Tuo versio 2.0.0.0 on surullisen kuuluisa lukemattomista bugeista, joita ei ole haluttu korjata itse zip-pakettiin vaan vasta seuraavaan versioon.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests