Post by M4ketech » Thu Nov 06, 2014 12:34 am

Jaah taas ongelmia ongelmien perään. "TIETOSIVUA EI LÖYDY!" vaikka se pitäisi olla kyseissä url-osoitteessa vielä aivan oikealla SEO-urlilla....

Muutenkin outoja vikoja pilvin pimein ilmestynyt...Liiketoiminta tässä jo alkaa kärsimään ???

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Sun Nov 09, 2014 2:37 am

M4ketech wrote:Jaah taas ongelmia ongelmien perään. "TIETOSIVUA EI LÖYDY!" vaikka se pitäisi olla kyseissä url-osoitteessa vielä aivan oikealla SEO-urlilla....

Muutenkin outoja vikoja pilvin pimein ilmestynyt...Liiketoiminta tässä jo alkaa kärsimään ???
Kokeilepa saada se näkymään ensin ihan perusosoitteessa oikeassa reitissä...

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Sun Nov 09, 2014 3:52 pm

Juu ilmestyi nytten. Ainakin kuvat hävis johonkin noista tietosivuista ym.

No eipä se mitään siirryn pääkaupan parissa pois opencartista ja siirrän tukkupuolen opencartiin.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by tahtituote » Mon Nov 10, 2014 6:16 am

Onko mahdollista jollain tapaa kuitata lähetyksen tila esim. käsittelyssä tilasta lähetetty tilaan useammalle henkilölle tai esim. päiväkerrallaan saman aikaisesti? On melko työlästä klikkailla kahden tai useamman päivän tilauksien tilat kohdilleen kun täytyy jokainen käydä erikseen.

Kiitos viisaimmille!!

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 10, 2014 6:09 am

Post by M4ketech » Tue Nov 11, 2014 5:19 pm

Tämä olisi mahdollisesti ajankohtaista itselläni myös. Tosin ei mitään hajua miten toimii.

Aikasemmin ainakin 2.0 ja 1.5.6.4 asennus sekotti toisensa, vaikka tietokannat oli eri ja palvelimen rakenne oli että molemmat omissa kansioissa sekä domaineissa.

Pääkauppa noin 200-400 tuotetta ja sitten olisi tarvetta B2B kauppaan noin 50tuotteelle, pelkkä yksi toimitustapa + maksutapana lasku.

Mitä ottaa huomioon? ja uskaltaako tuohon lähteä?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Tue Nov 11, 2014 6:52 pm

M4ketech wrote:Tämä olisi mahdollisesti ajankohtaista itselläni myös. Tosin ei mitään hajua miten toimii.

Aikasemmin ainakin 2.0 ja 1.5.6.4 asennus sekotti toisensa, vaikka tietokannat oli eri ja palvelimen rakenne oli että molemmat omissa kansioissa sekä domaineissa.
Mitä ottaa huomioon? ja uskaltaako tuohon lähteä?
Ehkä tuossa evästeet menevät jotenkin sekaisin, vaikuttaa siltä että evästeillä on sama nimi ja taitaa olla myös yhteinen juurihakemisto. Ainakin minulla kaikissa evästeissä testikaupoissa on verkkoalueena locahost ja polku on /, vaikka minulla ei juuri tuossa hakemistossa ole yhtään kauppaa. Sama on havaittavissa verkossa olevilla demo-kaupoilla.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Tue Nov 11, 2014 11:01 pm

Hmm toimiskohan tuo halutulla tavalla:

Public_html kansiossa kansio abcd123 jossa tukkukauppa. Asennettuna omaan tietokantaan ja ohjaus alidomainilla.

Public_html kansiossa kauppa jossa virallinen kauppa on ja sekin omassa tietokannassa.

Vai sekoaako nuo taas toisistaan. Mitenkään yhtydessä toisiinsa noiden ei pidä olla. Toinen on kuitenkin kuluttaja-asiakkaille ja toinen yrityksille.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Wed Nov 12, 2014 5:03 am

M4ketech wrote: Public_html kansiossa kansio abcd123 jossa tukkukauppa. Asennettuna omaan tietokantaan ja ohjaus alidomainilla.

Public_html kansiossa kauppa jossa virallinen kauppa on ja sekin omassa tietokannassa..
Tämä on melkein testin paikka. Tavallaan tuolla palvelimen juurihakemistossa olevan kaupan evästeellä on näkyvyysalueena myös tuo hakemisto abcd123. Vaikuttaako sitten tuo alidomain siihen että se ei kunnolla näy, se kannattaa tutkia.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Uitto » Wed Nov 12, 2014 1:14 pm

Katsopa pikaisesti config-tiedostoja. Juuressa on yksi ja admin-kansiossa on yksi.

define('HTTP_SERVER', 'http://XXXX.co.uk/public_html/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://XXXX.co.uk//public_html/image/');
define('HTTP_ADMIN', 'http://XXXX.co.uk//public_html/admin/');

Katso jos tuon imagen säätämisellä kuvat ilmestyisi.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by Anttih » Wed Nov 12, 2014 7:50 pm

Ei pitäisi olla mitään ongelmia useaman kaupan pyörittämisessä samalla palvelimella, kunhan vaan ovat eri kansioissa ja käyttävät eri tietokantaa.

Itselläni on testikäytössä samalla palvelimella 4 eri OpenCart asennusta ja ongelmia ei ole ilmennyt.
Kaksi näistä on alidomainilla ja kaksi saman osoitteen takana eri kansioissa.

En osaa sen paremmin sanoa mistä johtuu ettei toimi. Kannaatta varmaankin kysäistä webhotellin ylläpitäjältä olisko heillä jotain tarjota jotain apuja.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by vmat » Thu Nov 13, 2014 2:48 am

Hei Uitto

Kiitos viestistä. Vilkaisin noita ja ne näyttäisi olevan kunnossa eli muotoa:

define('HTTP_IMAGE', 'http://www.(verkkotunnus).fi/image/');

Ja muutenkin kun sinne lataa uusi kuvia (uuteen kansioon) niin ne näkyvät kuvavarastossa ihan oikein. Mutta kaikki vanhat kuvat katossivat. Voisiko olla joku cache-juttu???

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 8:05 pm

Post by Uitto » Sat Nov 15, 2014 12:58 am

vmat wrote:Hei Uitto

Kiitos viestistä. Vilkaisin noita ja ne näyttäisi olevan kunnossa eli muotoa:

define('HTTP_IMAGE', 'http://www.(verkkotunnus).fi/image/');

Ja muutenkin kun sinne lataa uusi kuvia (uuteen kansioon) niin ne näkyvät kuvavarastossa ihan oikein. Mutta kaikki vanhat kuvat katossivat. Voisiko olla joku cache-juttu???
Hei,

Käsittääkseni alkuperäiset kuvathan ovat siis kansiossa /image/data ja niistä on eri kokoisia versioita eri paikoissa näytettäviksi kansiossa /image/cache/data. Oletko katsonut että ne vanhat kuvat löytyy täältä cache-kansiosta?

Olen myös huomannut että tiedostojen kopioinnissa saattaa tulla chmod muutoksia, etenkin jos sen tekee komentoriviltä. Eli listaa koko kansion oikeudet esim. jollain terminaalilla (ls -l /kansio/) niin näet nopealla vilkaisulla jos kuvilla on erilaisia oikeuksia. Sopiva ftp-ohjelma näyttää myös nämä. Esim. minulla on fireftp, joka näyttää kaikilla kuvatiedostoilla olevan -rw-r--r-- (644).


Koska sinulla uudet lisättävät kuvat löytyy oikeista paikoista, niin todennäköisesti sinun config-tiedostot ovat oikein.

Varmista kuitenkin, että sinulla on admin-kansion configissa oikea serveripolku kuville, esimerkki yhdeltä palvelimelta:
define('DIR_IMAGE', '/var/www/vhosts/asiakaskohtainen-tunnus/www/image/');

Tähän taitaa loppua nämä neuvot tästä ongelmasta.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by DarkWarder » Sun Nov 16, 2014 3:50 am

Levytila vähissä? ei ole softa minun koneella käytän arvixe sivuston palvelinta.

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by vmat » Sun Nov 16, 2014 5:10 pm

Tervehdys Uitto

Kiitos vinkeistä. Kävin tutkimassa nämä kohdat ja alkuperäiset kuvat löytyvät tosiaan tuolta /image/data -kansiosta. Ja /image/cache/data on myös täynnä tavaraa eli sen perusteella väittäisin että näiden pitäisi näkyä myös filemanagerissa. Sillä vanhat kuvat näkyvät hyvin myös adminpuolella tuotelistauksissa. Mutta niitä ei nyt saa mennä muuttamaan koska kuvat ei ole näkyvissä siellä filemanagerissa ollenkaan.
Kansion oikeuden näytti olevan kunnossa sillä cachen oikeudet olivat 755 kuten myös sen sisällä oleva data-kansio. Kuvien oikeudet oli juuri nuo mainitsemasi 644. Ja tuo polkukin näyttäisi olevan oikein eli:
define('DIR_IMAGE', '/home/(kayttajatunnus)/public_html/image/');

Hmm, eli menipä hankalaksi. Mutta kiitos avusta kuitenkin. Yritän etsiä vikaa vielä ja jos joku syy tähän löytyy laitat ratkaisun tulemaan tänne kanssa. Kiitos

T: Vesku

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 8:05 pm

Post by Anttih » Wed Nov 19, 2014 5:48 pm

Ongelma saattaa johtua tiedostojen oikeuksista.
Kokeile muuttaa esim. 777 ja katso auttaako. Jos auttaa, niin kysäise palvelimen ylläpitäjältä vinkkiä oikeista oikeuksista.
Alä kuitenkaan jätä oikeuksia tuohon 777 ellei ole ihan pakko.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by Anttih » Wed Nov 19, 2014 7:37 pm

Ei onnistu suoraan, mutta voi olla toteutettavissa suhteellisen helposti.
Olisi kyllä hyödyllinen ominaisuus.

Ehkä tästä saadaan lisäosa tehtyä jollakin aikataululla.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by vmat » Thu Nov 20, 2014 4:37 pm

Hei Anttih

Kiitos vinkistä. Kokeilin ja vaihdoin muutaman kuvan oikeuden 777:ksi mutta sekään ei auttanut. Osaakin tosiaan olla aika erikoinen vika

T: Vesku

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 8:05 pm

Post by jokernippe » Sat Nov 29, 2014 12:42 am

Moi!

Etusivullani näkyy kaikki OK mutta ei Suositellut!?

Miksi niin? Mitä olen tehnyt väärin?

Katsokaa tästä niin näette ne 2 ensimmäistä ruutua tyhjänä!
http://hangokniv.fi/shop/index.php?route=common/home

Kiitos!!

Thomas

Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 02, 2013 1:44 am

Post by pm-netti » Sat Nov 29, 2014 5:21 am

jokernippe wrote:Moi!

Etusivullani näkyy kaikki OK mutta ei Suositellut!?

Miksi niin? Mitä olen tehnyt väärin?

Katsokaa tästä niin näette ne 2 ensimmäistä ruutua tyhjänä!
http://hangokniv.fi/shop/index.php?route=common/home

Kiitos!!

Thomas
Sivun lähdekoodi paljastaa ongelman, eli tuotteen numeroa ei löydy ( product_id= ):

Code: Select all

  <div class="name"><a href="http://hangokniv.fi/shop/index.php?route=product/product&product_id="></a></div>
                <div class="price">
                    0.00€                  </div>
                        <div class="cart"><input value="Köp" onclick="addToCart('');" class="button" type="button"></div>
      </div>
	  </div>
	  </div><div style="width: 241px;" class="slider-item">
	  <div style="height: 297px;" class="product-block">
	  <div class="product-block-inner">
        		       
				
        <div class="name"><a href="http://hangokniv.fi/shop/index.php?route=product/product&product_id="></a></div>
                <div class="price">
                    0.00€                  </div>
                        <div class="cart"><input value="Köp" onclick="addToCart('');" class="button" type="button"></div>
      </div>
Tarkista admin puolelta, löytyykö sieltä syytä tähän.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Sun Dec 07, 2014 1:19 am

Huoh,

Paljon sain tänään aikaan mutta nyt ykskaks pääkauppa antaa vQmod hallintaan mentäessä "VQMod does not appear to be properly generating vqcache files!"

:choke:

Yhden tiedoston siirsin, mutta ei näkynyt missään ja poistin käytöstä kun hajosi...

Logi on herjannut koko päivän "/public_html/vqmod/xml/vqmod_opencart.xml" REQUIRES VQMOD "2.5.0" OR ABOVE AND HAS BEEN SKIPPED"

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests