Post by Mi_Kaheli » Mon May 12, 2014 4:29 am

Varmaan kannattaa kysyä tuon teeman tekijältä, että mikä vikana.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by M4ketech » Tue May 13, 2014 4:58 am

Sanoivat auttavansa, mutta ilmeisesti FTP tunnareissa vikaa, tosin toimii mulla ainakin etten tiedä. Jossei muuta niin teen tässä odotellessa "omaa teemaa" eli käytän heidän kuviaan ja vaihan taustat, värit ym pienet kevyet asiat omaan teemaan. Pidän myös varmuuskopiota kokoajan ajan tasalla :laugh:

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Mi_Kaheli » Tue May 13, 2014 5:10 am

M4ketech wrote:Sanoivat auttavansa, mutta ilmeisesti FTP tunnareissa vikaa, tosin toimii mulla ainakin etten tiedä. Jossei muuta niin teen tässä odotellessa "omaa teemaa" eli käytän heidän kuviaan ja vaihan taustat, värit ym pienet kevyet asiat omaan teemaan. Pidän myös varmuuskopiota kokoajan ajan tasalla :laugh:

Mä en tuossa taannoin saanu cpanelissa tehtyä ftp tunnaria jostain syystä toimimaan, oli joku väliaikainen bugi, niin mun piti vaihtaa salasana omaan päätunnariin ja annoin sen hetkeksi käyttöön (käytön jälkeen salasanan vaihto takaisin), siihen piti käyttää sftp:tä, eikä vastapuoli ollu heti sitä hoksannut, eikä päässyt siksi ftp:llä sisään.

Olisko voinut joku tuollainen olla ongelma?

(tuon kaltainen toiminta on ehkä omiaan vaarantamaan tietoturvaa, kun tietoisesti antaa toiselle pääkäyttäjätunnuksen käyttöön, mutta se oli luotettavan oloinen koodari romaniasta, joten ei ollut hätää :) )

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Tue May 13, 2014 12:14 pm

Testasin tuota tähtisysteemiä.
Keltaisia tähtiä tulee, kun kirjoittaa arvostelun ja siellä antaa radio-napeilla arvosanan 1-5
Sitten, kun ylläpito on hyväksynyt arvostelun, niin keltaiset tähdet ilmestyy.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by M4ketech » Tue May 13, 2014 11:50 pm

Kävivät korjaamassa eilen yöllä. Katoin aamulla nopee et ok. Mutta mutta kappas etusivun kuvien takana pyörii moduuleja, sieltä taitaa löytyä "uutuudet" ym. kivoja juttuja.... ???

No uusi tukipyyntö laitettu, saiskohan tosta romusta rahat takas :(

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Mi_Kaheli » Wed May 14, 2014 1:24 am

M4ketech wrote:Kävivät korjaamassa eilen yöllä. Katoin aamulla nopee et ok. Mutta mutta kappas etusivun kuvien takana pyörii moduuleja, sieltä taitaa löytyä "uutuudet" ym. kivoja juttuja.... ???

No uusi tukipyyntö laitettu, saiskohan tosta romusta rahat takas :(

No niinpä sielä näkyy jotain banner1, banner2 ja banner3 olevan takana.
Löytyykö moduleista mitään, mitä ne olisi? Jos pitäisi olla poissa päältä?


Itselläkin oli aikamoinen soppa kun teeman vaihdoin, en voi vieläkään käsittää, että miten se teeman tekijä oli saanut ladattavaksi laitettavan teemapakettinsa niin rikkinäiseksi.
Lähes jokaisessa tiedostossa oli jotain vialla, suuri osa väreistä oli iha mitä sattui, asetukset ei toiminu oikein ym.
Teeman tekijän demosivulla kaikki toimi moitteetta ja alkoi mullakin toimia sitten, kun riittävän monta kertaa yritin sille selittää, että se jaossa oleva teema ei voi mitenkään olla sama versio, mikä sillä on toimivana.
Lopulta tajusi vaihtaa sen pakettinsa, minkä oli ladattavaksi laittanut ja sieltähän sitten putkahti toimiva paketti.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by M4ketech » Wed May 14, 2014 2:10 am

Saa nyt nähä miten tuo onnistuu...Heikolta näyttää ja muitakin alustoja alkanut tutkimaan verkkokauppaa varten. Taisteltu nyt varmaan 3 viikkoa kaupan kanssa ja nyt hajoaa kokoajan.

http://themeforest.net/item/pet-store-o ... ew/6977052

Tommonen teeman pitäisi olla, mutta ei kyllä mene lähellekkään.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Mi_Kaheli » Wed May 14, 2014 2:38 am

M4ketech wrote:Saa nyt nähä miten tuo onnistuu...Heikolta näyttää ja muitakin alustoja alkanut tutkimaan verkkokauppaa varten. Taisteltu nyt varmaan 3 viikkoa kaupan kanssa ja nyt hajoaa kokoajan.

http://themeforest.net/item/pet-store-o ... ew/6977052

Tommonen teeman pitäisi olla, mutta ei kyllä mene lähellekkään.

Ei tuo kovin kaukana enää ole tuosta demosivusta.

Ne bannerit, jotka on ajautunu noiden kuvien taakse, näyttää olevan noi demosivun
Free return, Free shipping, Full responsive


Noi on varmaan omana modulinaan siellä moduli-valikossa, voisiko sen järjestysnumero olla sama noiden kuvien kanssa ja sijainnniksi määritetty ehkäpä sama osa sivua, niin jos sitä ei ole huomioitu css:ssä, niin voi mennä jostain syystä päällekkäin.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by M4ketech » Wed May 14, 2014 3:06 am

No ainakin ite pläräsin järjestysnumeroiden kanssa ennen kun annoin tekijälle korjattavaksi. Tulosta ei syntynyt ja footeri osion moduuli nollaantui, eli ihan kun rajottaisi moduuleja jotenkin...

Tietty eilen kun odottelin teeman korjausta niin tein jo omaa teemaa käyttäen tuota taustaa, footerin väritystä ym. Loppujen lopuksi näytti ihan ok:lta.

Eikö opencartin asennus mene ihan lataamalla ja asentamalla:
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=16342

Tutun kanssa puhuin joka käyttää opencartia niin heillä versio taisi olla 1.5.1.1 ja ei uskalla päivittää ettei kaikki hajoa. Itse mietin myös olisiko teeman paketissa vikaa, tai vika 1.5.6.4 paketissa tai sitten suomenkielen tiedostoissa, kun teeman tiedostot (footer, header.php ym.) kopioidaan vain kielikansioon english..

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Mi_Kaheli » Wed May 14, 2014 3:24 am

M4ketech wrote:No ainakin ite pläräsin järjestysnumeroiden kanssa ennen kun annoin tekijälle korjattavaksi. Tulosta ei syntynyt ja footeri osion moduuli nollaantui, eli ihan kun rajottaisi moduuleja jotenkin...

Tietty eilen kun odottelin teeman korjausta niin tein jo omaa teemaa käyttäen tuota taustaa, footerin väritystä ym. Loppujen lopuksi näytti ihan ok:lta.

Eikö opencartin asennus mene ihan lataamalla ja asentamalla:
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=16342

Tutun kanssa puhuin joka käyttää opencartia niin heillä versio taisi olla 1.5.1.1 ja ei uskalla päivittää ettei kaikki hajoa. Itse mietin myös olisiko teeman paketissa vikaa, tai vika 1.5.6.4 paketissa tai sitten suomenkielen tiedostoissa, kun teeman tiedostot (footer, header.php ym.) kopioidaan vain kielikansioon english..


Noista kielistä tuo ei voi olla kiinni

Jos ei korjaannu niitä modulien sijainteja räpläämällä, niin vian täytyy olla css:ssä
Kokeilin firefoxin firebug lisäosalla (jolla saa muokattua sivujen css:ää livenä), niin sain tuolta sivultasi pudotettua noi kuvien alla olevat bannerit alas, mutta myös ne oikean puolen pienemmät kuvat tippu alas.
Jotenkin niille on nyt väärin määritelty sijainnit tms. css:ssä
Itse en ole oikein guru tuon css:n kanssa, joten en saa sitä korjattua.

Voisit katsella hieman sitä lataamasi teemapaketin css tiedostoa ja verrata sitä nykyiseen kaupassasi olevaan css:ään, eli vähän katsella, onko jotain muokkauksia se teeman korjaaja sinne tehnyt.

ne alla olevat bannerit on banner1, banner2 ja banner3

Mutta ehkäpä kannattaa antaa vielä mahdollisuus tuolle teeman tekijälle korjata tuo.


Tuo teeman valitseminen on muuten aikamoinen ongelma, kun niitä tuolta selailee.
Huomaan, että sullekkin on samoin käynyt, kuin itsellekkin.
Hankala hahmottaa omat tuotteet ja kuvat sinne teeman demosivulle, jos se ei ole räätälöyty samaan aihepiiriin, kuten sulla koiratarvikkeet ja itsellä autojen varaosat...

Vaikka ihan suoranaisesti sillä ei ole merkitystä, että mitä sielä demosivulla myydään, tärkeintä on asettelu ja modulit ym. ominaisuudet mitä siihen mukaan kuuluu.

Jos joskus vielä siihen suohon astun, että vaihdan teeman, niin niin... en kyllä tiedä, että lähdenkö siihen hommaan enää ollenkaan :D



Tuo päivittäminen ei oo ihan pikku juttu... tai pitäisi olla, mutta kun koskaan ei tiedä, että mitä ongelmia se tuo tullessaan.

Järkevintä ehkä olisi asentaa kopio kaupasta mielellään samalla palvelimielle, jossa nykyinenkin on, että kaikki ohjelmat, eli php versio ynnä myyt on varmasti samat ja ajaa se päivitys sille kopiolle.
Katsella mitä ongelmia se toi tullessaan ja korjailla virheet, toki kirjaten kaikki toimenpiteet ylös mitä on tehnyt
sen jälkeen kun kopio toimii, niin voi varata päivän tai pari varmuuden vuoksi sille tuotantoversion päivittämiselle.

Itsellä on tässä nyt ajatus päivittää 1.5.6 -> 1.5.6.4
Mutta vielä vähän arveluttaa, vaikkakin tuo on vähän pienempi päivitys, kuin päivittää se tuohon 1.5.5.1 versiosta.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by M4ketech » Wed May 14, 2014 3:31 am

No juu, aina vaan vaikea odottaa tekemättä mitään itse sillä välin.

Tuo teeman hajoaminen johtuu juurikin noista bannereista, jostain syystä se ei lue sitä omaksi alueeksi mihin ei voisi tulla muita. Aikasemmin kun itse säädin ja sain kaiken muun toimimaan niin pieniä bannereita oli neljä ylhäältä alas. Taitaa johtua siitä että teemassa on oma slideshow moduuli jolla bannerit toimii...Sen tietty voisi korvata vakiolla jolloin ongelmaa tuskin olisi.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Thu May 15, 2014 1:25 am

Nyt kulma toimii ja subbanner2 viivat johtuvat kuvasta itsestään.

Saas nähdä kun pääsen tänään vähän muokkaamaan omia tietoja tonne miten käy.

Mistä muuten mahdan päästä muokkaamaan etusivun "Suosittellut" Kun eikös sen pitäisi olla "Suositellut".

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Thu May 15, 2014 2:13 am

M4ketech wrote:Nyt kulma toimii ja subbanner2 viivat johtuvat kuvasta itsestään.

Saas nähdä kun pääsen tänään vähän muokkaamaan omia tietoja tonne miten käy.

Mistä muuten mahdan päästä muokkaamaan etusivun "Suosittellut" Kun eikös sen pitäisi olla "Suositellut".
Onnistuu tuolta : catalog->language->finnish->module->featured.php

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Mi_Kaheli » Thu May 15, 2014 4:07 am

Pitäisi vaihtaa logo-kuva asiakkaalle lähtevään sähköpostiin, kun asiakas tekee tilauksen.
Mulla on tumma-pohjainen kauppa ja sillä sitten vaalea sävyinen logo, että se näkyy, mutta sähköpostiin pitäisi saada meidän logo mustana.. ei muuten näyt sähköpostin valkoisesta taustasta.
Eli pitäisi vaihtaa logo-määrittely tuonne catalog/view/theme/TEEMA/template/mail/order.php tiedostoon.

Nythän siellä on

Code: Select all

<div style="width: 680px;"><a href="<?php echo $store_url; ?>" title="<?php echo $store_name; ?>"><img src="<?php echo $logo; ?>" alt="<?php echo $store_name; ?>" style="margin-bottom: 20px; border: none;" /></a>

Ilmeisesti pitäisi joko suoraan tuonne <?php echo $logo; ?> tilalle vaihtaa polku kuvaan, mutta se ei oikein tuntunut toimivan
ehkä polku pitäisi osoittaa palvelimen juuresta saakka tai sitten www-osoitteena???? näitä en kokeillut, koitin vain image/data/logo2.png

Tai sitten pitäisi määrittää ennen tuota riviä muuttuja $logo2 ja sille sitten se kuvan osoite
Mutta ei vaan tunnu luonnistuvan, vaikka koittaa mukailla netistä löytyviä ohjeita ym.

Mikä siis neuvoksi?

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by pm-netti » Thu May 15, 2014 7:14 am

Mi_Kaheli wrote:Pitäisi vaihtaa logo-kuva asiakkaalle lähtevään sähköpostiin, kun asiakas tekee tilauksen.
Mulla on tumma-pohjainen kauppa ja sillä sitten vaalea sävyinen logo, että se näkyy, mutta sähköpostiin pitäisi saada meidän logo mustana.. ei muuten näyt sähköpostin valkoisesta taustasta.
Eli pitäisi vaihtaa logo-määrittely tuonne catalog/view/theme/TEEMA/template/mail/order.php tiedostoon.

Nythän siellä on

Code: Select all

<div style="width: 680px;"><a href="<?php echo $store_url; ?>" title="<?php echo $store_name; ?>"><img src="<?php echo $logo; ?>" alt="<?php echo $store_name; ?>" style="margin-bottom: 20px; border: none;" /></a>

Ilmeisesti pitäisi joko suoraan tuonne <?php echo $logo; ?> tilalle vaihtaa polku kuvaan, mutta se ei oikein tuntunut toimivan
ehkä polku pitäisi osoittaa palvelimen juuresta saakka tai sitten www-osoitteena???? näitä en kokeillut, koitin vain image/data/logo2.png

Tai sitten pitäisi määrittää ennen tuota riviä muuttuja $logo2 ja sille sitten se kuvan osoite
Mutta ei vaan tunnu luonnistuvan, vaikka koittaa mukailla netistä löytyviä ohjeita ym.

Mikä siis neuvoksi?
Tuo logopolku tulostuu tiedostosta catalog/model/checkout/order.php. Siellä rivillä 290 on teksti:

Code: Select all

$template->data['logo'] = $this->config->get('config_url') . 'image/' . $this->config->get('config_logo');
Ehkä tuo on helpointa vaihtaa näin:
Lisää cpanelissa uusi rivi tauluun setting. Anna sen ryhmäksi vaikka "oma" ja avaimeksi "oma_logo" ja value kenttään kirjoitat sen polun, esim. "data/oma_logo.png".
Sitten yrität vqmodilla muuttaa tuon rivin 290 siten, etää siinä lukee :

Code: Select all

$template->data['logo'] = $this->config->get('config_url') . 'image/' . $this->config->get('oma_logo');

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Mi_Kaheli » Thu May 15, 2014 12:21 pm

Kuvittelin, että siihen olisi vielä helpompi keino :)

Jos/kun lisään uuden rivin tietokantaan, niin mitä se tarkoittaa esim. oc:n päivityksen yhteydessä, voiko päivitys kadottaa sen?

Se kuvaan viittaaminen suoralla osoitteella ei liene kovin järkevää? Voi olla, että oon saattanut jopa estää kuvien avaamisen suoralla linkillä.. nyt ei muista tarkaan, kun kaikenlaista on tullu tehtyä :)

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by pm-netti » Thu May 15, 2014 3:54 pm

Mi_Kaheli wrote:Kuvittelin, että siihen olisi vielä helpompi keino :)

Jos/kun lisään uuden rivin tietokantaan, niin mitä se tarkoittaa esim. oc:n päivityksen yhteydessä, voiko päivitys kadottaa sen?

Se kuvaan viittaaminen suoralla osoitteella ei liene kovin järkevää? Voi olla, että oon saattanut jopa estää kuvien avaamisen suoralla linkillä.. nyt ei muista tarkaan, kun kaikenlaista on tullu tehtyä :)
Päivitys ei muokkaa tietokannan tekstejä eikä poista tauluista rivejä.
Voi tuota tietysti yrittää vqmodilla muokata tiedostoa order.tpl. Kuvapolku olisi silloin jotain "http://www.yourstore.fi/image/data/oma_logo.png".

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Anttih » Thu May 15, 2014 5:09 pm

Mi_Kaheli wrote:Kuvittelin, että siihen olisi vielä helpompi keino :)
Miten olis jos vQmodilla muokkais tiedostosta catalog/model/checkout/order.php rivin 290

Code: Select all

$template->data['logo'] = $this->config->get('config_url') . 'image/' . $this->config->get('config_logo');
muotoon

Code: Select all

$template->data['logo'] = $this->config->get('config_url') . 'image/KUVAN_NIMI.jpg' ;

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by pm-netti » Thu May 15, 2014 6:47 pm

Mi_Kaheli wrote: Se kuvaan viittaaminen suoralla osoitteella ei liene kovin järkevää? Voi olla, että oon saattanut jopa estää kuvien avaamisen suoralla linkillä.. nyt ei muista tarkaan, kun kaikenlaista on tullu tehtyä :)
Kuvan oikea osoite täytyy tietysti jossakin olla ylhäällä jotta sen voi näyttää. Minä olen parhaillani omille sivuille kehittelemässä url-osoitteiden muutosta. Kuvien osoiteita en ole vielä muita muuttanut kuin vieraskirjan lähetyslomakkeen tarkistuskuvan linkin.
Tuo linkkien muutos tapahtuu .htacess tiedostossa. Tähän tapaan:

Code: Select all

RewriteRule contact/captcha.png$ /index.php?route=information/contact/captcha [L]
Tuo toimii (yleensä siis toimii) Contact sivulla, kun laittaa kuvalinkiksi src="contact/captcha.png". Tuota hiukan muuttamalla voit saada sille sinun logollesi erilaisen polun. Ja sitten sinun pitää muokata kuvan src-osoite sen mukaan.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Fri May 16, 2014 3:34 am

Nyt näyttää toimivan, vaikka olikin taas ongelmia logon kanssa. Teema on tehty ettei anna korvata logo.png nimistä tiedostoa vaan pitää siirtää logo2.png että hyväksyy muokkauksen. Vähän vielä värejen hienosäätöä ja testivaiheeseen päästäisiin.

Mutta mistä saan checkout.fi maksutapojen logot? Ei kokonaisena kuvana, vaan yksittäisenä kaikki...

http://tarviketepi.fi/index.php

En tosin tiedä miten mahtuvat tuohon footer osioon tai mihin uskaltaisi laittaa :-[

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests