Post by Josign » Wed Oct 03, 2012 9:24 pm

Yesterday I logged into my admin and added Swedish as language, and enabled that and disabled English and after that I could not go to my page or log in to admin anymore. I downloaded Swedish language files and uploaded into my server and I can access my page but I still cannot enter the adminpage.

I can get help but they need to know exactly where they should go in my database to change so that the English language is enabled again, I hope this will help so I can access admin again.

So can someone tell me exactly how I change the language in my database?

Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 09, 2012 7:01 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by Josign » Thu Oct 04, 2012 4:50 am

Thank you, I checked that and it seems to be "en" already. But What can be wrong then? All I changed yesterday was what I have written above, and then admin was unable to access. What can else can I try to change to fix this?

Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 09, 2012 7:01 pm

Post by Josign » Thu Oct 04, 2012 4:58 am

I get this message when I try to go to admin page:
Notice: Error: Could not load language swedish! in /hsphere/local/home/josignart/josign.se/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 41
So I guess that means that Swedish should be enabled but in the database it says that the only language is English.

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 09, 2012 7:01 pm

Post by Jeremy Fisk » Mon Oct 08, 2012 10:12 am

What i recomend is that you disable all vqmods and try again... (even if you don't think it will work just try it)... I have found that a similar error has been created by a vqmod before... so what you should do is rename the "xml" folder to "xml-orig" and create a new folder called "xml" and copy the file "vqmod_opencart.xml" into the "xml" folder and then try log into admin

Let me know how you get on.

Cheers

jem

If i have helped... please click here to donate

Bookstore Mod
QuickShop Module
Restricted Access - Compulsory Login
Template Override - Category Specific (vQmod)
Template Override - Brand Specific (vQmod)
How did you find out about us register question mod
Compulsory Login vQmod
Brands In Top Menu
zoom - Product Image - Auto on hover


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by LarsV » Sun Oct 28, 2012 9:19 pm

I have the same problem with Danish, I used the method as Josign descriped, it helps 8) , and save a lot of work so thanks.

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 14, 2012 11:33 pm

Post by Jeremy Fisk » Thu Nov 08, 2012 2:38 am

LarsV wrote:I have the same problem with Danish, I used the method as Josign descriped, it helps 8) , and save a lot of work so thanks.
Which method?... lol, was that the method that I recomended... lol...

If i have helped... please click here to donate

Bookstore Mod
QuickShop Module
Restricted Access - Compulsory Login
Template Override - Category Specific (vQmod)
Template Override - Brand Specific (vQmod)
How did you find out about us register question mod
Compulsory Login vQmod
Brands In Top Menu
zoom - Product Image - Auto on hover


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by LarsV » Thu Nov 08, 2012 2:46 am

Nope not yours recommendation this time :))

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 14, 2012 11:33 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by LarsV » Fri Nov 09, 2012 1:05 am

Sorry my man, it's your answer I used :), and it works :)

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 14, 2012 11:33 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by ninostar » Tue Jul 23, 2013 3:54 pm

I have similar problem and I tried to change the language to EN, but it didn't helped. I can login to admin panel, but can't see the menu. I also get error message:
"Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/mydomain.com/admin/controller/common/header.php on line 111"

Any suggestions what could I do to fix this?

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 13, 2013 3:45 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests