Post by ThePath » Tue Feb 08, 2011 9:27 am

Hi all,

OK so Im using Import/Export Module on OC 1.4.9.1

The spreadsheet is all fine and uploads no problems. However when I visit a product my options dont appear. Well to be exact the option title is present but the actual option values are not.

When I then go into that product in the admin I see all the values are present. If I click save, they appear back on the store front. I cant do this for all of them as there are 100's!!

Anybody had this before or help?

Also I notice if your related image paths contain spaces the import/export process strips all the spaces out of the image names etc.

Any help much appreciated.

Cheers O0

Image

OpenCart Theme Options - See All My Extensions - OpenCart Themes and Mods


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 26, 2009 11:53 pm
Location - Scotland

Post by ThePath » Tue Feb 08, 2011 9:16 pm

UPDATE:

So checking the DB in PHPMyadmin revealed that the 'mode' has stopped being set by the import of the spreadsheet, it must have been set before but there is no option in the spreadsheet for mode???

ANyway I used a simple SQL statement to change them all to 'select' not ideal if some are radio but hey:

UPDATE product_option
SET mode='select'

Does anyone know why the mode isnt set? And why its only just started happening?

Cheers

Image

OpenCart Theme Options - See All My Extensions - OpenCart Themes and Mods


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 26, 2009 11:53 pm
Location - Scotland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests