Post by JAY6390 » Sun Jul 11, 2010 9:13 pm

I've just created a new module for the google base feeds that can be used as a replacement for the one currently in place, and should hopefully work with base as it was intended to
Check it out here
http://store.jaygilford.com/index.php?r ... duct_id=49

Any problems with it let me know :)

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by Xsecrets » Sun Jul 11, 2010 10:05 pm

I haven't played with it yet, but seems like a good idea since many people do have problems with the google base feed. One thing I would suggest is that even though it's a simple upload and use mod you include a readme file for the people with no knowledge of installing mods.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by JAY6390 » Sun Jul 11, 2010 10:10 pm

Good point, I'll add that later on :)

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by DannyMacD » Sun Jul 11, 2010 11:44 pm

im trying to find.. how do you setup google base feeds with google??

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 26, 2009 6:39 am

Post by JAY6390 » Sun Jul 11, 2010 11:59 pm

You need to go to the google merchant cetnre
http://www.google.com/merchant

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by Xsecrets » Sun Jul 11, 2010 11:59 pm

DannyMacD wrote:im trying to find.. how do you setup google base feeds with google??
you have to create a google merchant account and submit it there.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by DannyMacD » Mon Jul 12, 2010 2:38 am

cool, i have a merchant account. but gogle is asking for a file? all i have is a link? :crazy: :joker:

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 26, 2009 6:39 am

Post by Xsecrets » Mon Jul 12, 2010 3:28 am

when it ask you for a filename just make one up. then you will need to edit the schedule and it will have a spot for you to put in your link.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by helenmarie » Tue Jul 13, 2010 12:11 am

Does this work with 1.4.7?

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Nov 07, 2009 1:05 am

Post by JAY6390 » Tue Jul 13, 2010 12:19 am

Not sure to be honest. The only thing that it does differently from 1.4.7 is it has the token system. It should still allow you to make the changes. if you get any problems, let me know and I'll correct them for a 1.4.7 version

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by helenmarie » Tue Jul 13, 2010 12:37 am

Ok, il try it and see what happens :-)

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Nov 07, 2009 1:05 am

Post by helenmarie » Tue Jul 13, 2010 12:42 am

I get this error when i click install

Notice: Undefined index: token in /home/sites/visionstagelighting.co.uk/public_html/admin/controller/feed/google_base_improved.php on line 42Notice: Undefined index: token in /home/sites/visionstagelighting.co.uk/public_html/admin/controller/feed/google_base_improved.php on line 48Notice: Undefined index: token in /home/sites/visionstagelighting.co.uk/public_html/admin/controller/feed/google_base_improved.php on line 54Notice: Undefined index: token in /home/sites/visionstagelighting.co.uk/public_html/admin/controller/feed/google_base_improved.php on line 59Notice: Undefined index: token in /home/sites/visionstagelighting.co.uk/public_html/admin/controller/feed/google_base_improved.php on line 61

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Nov 07, 2009 1:05 am

Post by SteveSherry » Tue Jul 13, 2010 12:45 am

Are you using on older version of OC?

My Website ¦ Summer Madness Special Offer ¦


Active Member

Posts

Joined
Thu Apr 08, 2010 7:47 am
Location - Wirral, UK

Post by helenmarie » Tue Jul 13, 2010 12:52 am

Yes its 1.4.7 :)

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Nov 07, 2009 1:05 am

Post by JAY6390 » Tue Jul 13, 2010 12:53 am

Yes 1.4.7 :) OK I'll create a 1.4.7 version that will accommodate this sometime in the next day or two

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by helenmarie » Tue Jul 13, 2010 1:00 am

Thank you very much :)

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Nov 07, 2009 1:05 am

Post by JAY6390 » Tue Jul 13, 2010 8:16 am

As promised, here's the 1.4.7 version
http://store.jaygilford.com/index.php?r ... duct_id=50
Any trouble, let me know (I've only checked it has no php errors, I've not tested it out on a live cart)

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by helenmarie » Tue Jul 13, 2010 6:38 pm

Thank you :)

The products still arent showing in the feed though? :(

but again when you view the page source all the code is there but the feed page is blank? :-\

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Nov 07, 2009 1:05 am

Post by Qphoria » Tue Jul 13, 2010 11:19 pm

Look at it with IE8. It gives error details. It's the only thing that IE does well

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by JAY6390 » Tue Jul 13, 2010 11:39 pm

Hey Marie, can you PM me a link to the feed on your site please, I'll take a look and see what the problem is

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests