Post by paynechia » Thu Aug 28, 2014 10:52 am

Hi,

I have downloaded this extension from opencart: https://www.opencart.com/index.php?rout ... b67ae8a943

To enable my store logo in the pdf, I have tried this:
- setting the DOMPDF_ENABLE_REMOTE to true in this location: /system/library/dompdf/dompdf_config.inc.php (line 288)
- delete the vqmod/vqcache/vq2-admin_view_template_sale_order_invoice.tpl file to see changes immediately.
However, the store logo is not showing. It shows error:
Has anyone encountered this? How can I solve this?

Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 24, 2014 2:49 pm

Post by newlotsfurniture » Fri Sep 12, 2014 3:11 am

how to add the manufacturer to invoice in opencart


Posts

Joined
Fri Sep 12, 2014 3:03 am

Post by kelemvor » Thu Dec 11, 2014 10:51 am

Anyone know of a way to add the Customer Group to the Invoice somewhere?

Active Member

Posts

Joined
Fri Oct 12, 2012 6:58 am

Post by fsoft » Sun Dec 14, 2014 1:04 am

Hello,

I installed your nice module to my eshop with OC 1.5.6 but i have a problem with module. When i copy all files to eshop i click to sale/orders i get only white page. I do not see my orders.

Thank you for your respond

Paul

http://svetposteli.com


Active Member

Posts

Joined
Sun Dec 29, 2013 9:06 pm

Post by CatDes » Tue Jan 13, 2015 5:33 pm

Hi, Cgsmith.
Thanks a lot for this mod : it is great.
The mod generated a quite different header from the html invoice.
Please, can you take a look to both files ?
Any idea ?
Thanks again, and regards from France
Cat D.
OpenCart 1.5.5

Attachments

Generated by OpenCart, Html

Generated by the mod


Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 13, 2015 5:24 pm

Post by cgsmith » Wed Mar 18, 2015 2:28 am

CatDes wrote:Hi, Cgsmith.
Thanks a lot for this mod : it is great.
The mod generated a quite different header from the html invoice.
Please, can you take a look to both files ?
Any idea ?
Thanks again, and regards from France
Cat D.
OpenCart 1.5.5
Hi Cat D.,

I am not sure why the files are showing inconsistently. I am working on the extension for v2.0.x currently then will troubleshoot this issue and some other issues people were having.

Donate! | Github of my extensions | Invoice to PDF | FREE Secure OpenCart Passwords


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Mar 08, 2012 6:35 am
Location - Milwaukee, WI

Post by CatDes » Mon Mar 23, 2015 6:50 pm

Hi, CgSmith, and thank your for answering.
I finally solved this issue editing vq2_admin_view_template_sale_ordre_invoice.tpl, using <table> cells, and making clear about the Html tags : some were missing.
Thank your for your upgrade, but I may keep my source, now it is modified.
Sorry for my English mistakes, and regards from France.
Cat D.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 13, 2015 5:24 pm

Post by cgsmith » Wed Apr 01, 2015 7:54 am

CatDes wrote:Hi, CgSmith, and thank your for answering.
I finally solved this issue editing vq2_admin_view_template_sale_ordre_invoice.tpl, using <table> cells, and making clear about the Html tags : some were missing.
Thank your for your upgrade, but I may keep my source, now it is modified.
Sorry for my English mistakes, and regards from France.
Cat D.
Hi CatDes,

If you think your contribution would benefit others please contribute to the repository located here: https://github.com/cgsmith/opencart-extensions

Thank you for the update.

Donate! | Github of my extensions | Invoice to PDF | FREE Secure OpenCart Passwords


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Mar 08, 2012 6:35 am
Location - Milwaukee, WI
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests