Post by eccorals » Wed Aug 10, 2011 9:36 am

So after browsing the forums for an hour I cant seem to find the right answer.

Im using the newest opencart, using the integrated UPS shipping module. When i do a mock shipping estimate for a 1lb item UPS ground is $10.81. According to the UPS charts it should be 5-6 bux.( Something 10lbs is in the $10 range. )

Is there a script moving a decimal point over one place.?
Has anyone ran into this problem before?
Im afraid of losing sales through high shipping costs..

i contacted UPS and they wanna see the "complete XML request and response files associated with the error" and i dont know how to give that to them..

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 07, 2011 7:19 am

Post by Qphoria » Wed Aug 10, 2011 12:34 pm

1.5.x doesn't have all the latest bug fixes I made in 1.4.9.x for UPS and USPS. Additionally the 1.4.9.x versions also have a debug mode that logs the full xml data. I will work on porting these to 1.5.x and they should solve the issue.. or at the very least give the xml you need

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by eccorals » Wed Aug 10, 2011 9:59 pm

thank you Qphoria for your time. Hopefully there will be a fix soon.

I really wish i kept up with coding 15 years ago when i was making little notepad webpages as a kid. maybe i would be useful nowadays. : /

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 07, 2011 7:19 am

Post by ksomerville » Wed Oct 05, 2011 4:47 am

Has there been any advancement towards these fixes?

^^ & I know what you mean about coding....

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 13, 2011 4:16 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests