Post by siesoft » Tue Mar 30, 2021 10:33 am

I set Fedex_GROUND, but the service which I saved didn't show up. However, all other services which I selected are displaying ok. After debugging, although I selected FEDEX_GROUND, the return is GROUND_HOME_DELIVERY internally. FedEx changed the API for the service name?
I need to ship it to a business location too.
My opencart version is 3.0.2.0. Thank you for your help.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2015 4:56 am

Post by straightlight » Tue Mar 30, 2021 10:30 pm

siesoft wrote:
Tue Mar 30, 2021 10:33 am
I set Fedex_GROUND, but the service which I saved didn't show up. However, all other services which I selected are displaying ok. After debugging, although I selected FEDEX_GROUND, the return is GROUND_HOME_DELIVERY internally. FedEx changed the API for the service name?
I need to ship it to a business location too.
My opencart version is 3.0.2.0. Thank you for your help.
Posted in the wrong forum section. However, either look for an updated extension on the Marketplace or look at the maintenance branch from the Github Opencart repository for updates regarding the FEDEX extension. Alternatively, you could always create a new service request in the Commercial Support section of the forum to get this fixed as a custom job.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests