Post by leeli67 » Thu Sep 06, 2012 12:48 am

Before you start , I AM using the new version so it not that ....

Problem

when I make a payment , it all goes through okay barclays side , but after , theres is no record of it in the opencart back office or customers order history , think it might have something to do with the info that comes back from barclays just after the sale ..

very frustrating and would really like a leg up on this one

Lee

New member

Posts

Joined
Tue Sep 04, 2012 3:16 am

Post by crissyb » Tue Sep 11, 2012 11:42 pm

i am in the same boat just set it up today it takes payment (test site) and creates a order number but not in the admin panel

:/ anyone ive emailed the Developer but no answers as of yet

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 2:04 am

Post by leeli67 » Tue Sep 11, 2012 11:58 pm

jason will answer its just hes a bit busy , are your orders in the missing section when you look in the orders of admin too?

New member

Posts

Joined
Tue Sep 04, 2012 3:16 am

Post by crissyb » Wed Sep 12, 2012 12:04 am

they dont show up in Latest 10 Orders or any where but payment goes ok

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 2:04 am

Post by leeli67 » Wed Sep 12, 2012 6:04 am

Theres a drop down box in the admin > sales> orders section , if you select missing orders and filter on that, do you see them ?

also have you been thru this readme

Attachments


New member

Posts

Joined
Tue Sep 04, 2012 3:16 am

Post by crissyb » Wed Sep 12, 2012 3:30 pm

yes i can see this, thanks for sharing so basically the orders are getting order status canceled, when they should be getting processed if you click a missing order then change its status to processed it then shows up on the main admin etc

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 2:04 am

Post by leeli67 » Wed Sep 12, 2012 8:39 pm

yep exactly the same as me , in theory you could go live this way and manually finish off the orders yourself , but this is not ideal also , this way it does not deduct stock so that would be done manually aswell , ive writteb to jason (epdq) author hopefully he'll get back soon ....


and also the orders that are all sitting in missing, theres no way of knowing from looking at them in admin if they were successful or cancelled without looking at the emails you should be getting from barclays :(


ps are you using epdq or epdq2

oh and add me on twitter or G+ if you use them , i check em more than this ...... both username Leeli67

Lee

New member

Posts

Joined
Tue Sep 04, 2012 3:16 am

Post by crissyb » Wed Sep 12, 2012 9:25 pm

yeah i hope it gets fixed soon :( i am using ePDQ2 still testing it Ive tried changing the status in the epdq2 file but no look as of yet :/ ok my twitter is @Total_Control_

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 2:04 am

Post by jllwton » Wed Sep 26, 2012 8:34 pm

Got exactly the same issue here too. Unless you go to "missing orders" nothing shows, even though payment has been successful and email received.

Has anyone had any success with this? I notice that these are recent posts.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 19, 2011 8:04 pm

Post by leeli67 » Sun Sep 30, 2012 5:46 am

did you get in touch with the dev Jason , good bloke im sure he can help you out

New member

Posts

Joined
Tue Sep 04, 2012 3:16 am

Post by Hannahnewbie » Sun Apr 07, 2013 7:41 pm

I am having the same problem the barclays is in test mode and when i go through my store to test it allows me to put in my CC details>> all good

but orders go into missing orders

I do get an email from barclays, but opencart doesnt send one

but the user did

any suggestions guys?

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 30, 2013 4:27 pm

Post by Qphoria » Wed Apr 24, 2013 3:24 am

Not sure if the old barclays CPI module is still relevant or not. I pulled mine based on some info from Barclay that they would soon be discontinuing it. Barclay has a new API now for "Extra" and "Extra Plus" which is like redirect CPI and onsite API respectively. They are both available on the extension store.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by crissyb » Sat May 18, 2013 3:48 am

all fixed if you need help pm me

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 2:04 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests