Post by Top » Tue Aug 16, 2011 6:30 pm

Hi, I have just downloaded a Payment Module from epay (Danish)

They say it's for the newest version, but I get this error at checkout under payment next to the epay-radio-button:

Notice: Undefined index: code in /customers/a/e/b/website.com/httpd.www/shop/catalog/view/theme/default/template/checkout/payment.tpl on line 9 Notice: Undefined index: code in /customers/a/e/b/website.com/httpd.www/shop/catalog/view/theme/default/template/checkout/payment.tpl on line 10

All the other radios; cash on demand, Paypal etc. don't have this error message.

Screenshot:
Image

Any suggestions as to how I can fix this?

Top
New member

Posts

Joined
Sun May 15, 2011 2:20 am

Post by Qphoria » Tue Aug 16, 2011 7:30 pm

epay likely hasn't upgraded their module for 1.5.x
I do have a 1.5.x compatible epay integration available here:
http://theqdomain.com/ocstore/epaydk

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Top » Tue Aug 16, 2011 7:40 pm

Their newest module (1.6) is for 1.5.x, they say.

Top
New member

Posts

Joined
Sun May 15, 2011 2:20 am

Post by Qphoria » Tue Aug 16, 2011 9:15 pm

Well clearly they don't know what they are talking about :)

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Top » Wed Aug 17, 2011 4:40 pm

So no one has any idea how to get rid of this notice?

Top
New member

Posts

Joined
Sun May 15, 2011 2:20 am

Post by Qphoria » Wed Aug 17, 2011 7:31 pm

The module needs to be ported to 1.5.x

There are a lot of changes, not just that one line

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Top » Wed Aug 17, 2011 8:45 pm

Nevermind, I contacted ePay and they have now fixed the bug.

http://tech.epay.dk/files/21/

Top
New member

Posts

Joined
Sun May 15, 2011 2:20 am

Post by vimal » Sun Feb 26, 2012 9:13 pm

Hello,
I get the same error and it is because of the invoice payment. I am using OC1.5.3. When I disable the invoice payment type the error goes away. I copy and pasted the invoice file from the default template in the template I have made but the error is still there.
Any idea what is wrong?
Regards,
Vimal.

www.beeshop.se
Starta webbshop, Starta e-butik, Starta e-handel


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 26, 2009 8:54 am
Location - Sweden
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests