Post by Nyte_Ryda » Thu Apr 04, 2013 8:47 am

Hey there,

I'm only new to this but so far its been smooth sailing!

I've installed the latest Open Cart(Version 1.5.5.1) and made some minor changes to some of the template and php files! And so far all is good

I'm now trying to setup and have done successfully so far, however the add on
http://www.opencart.com/index.php?route ... e=0&page=3

I followed the instructions and it works until im returning to my website it shows me an error...

Code: Select all

Notice: Undefined index: company_id in /**My Server**/public_html/catalog/model/account/customer.php on line 18
Notice: Undefined index: tax_id in /**My Server**/public_html/catalog/model/account/customer.php on line 18
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /My Server/public_html/index.php:102)
 in /My Server/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by 
 (output started at /My Server/public_html/index.php:102) in /My Server/public_html/system/engine/controller.php on line 29
once i hit refresh on my browser it will disappear and log me into my website. I would love to fix this as its a business(For my wife ;) ) and dont like the idea of broken links and/or pages.....

as i am a little inexperienced with cms modifications i am hesitant to change the customer.php file as I'm unsure what the repercussions may be for those not wanting to connect/register via Facebook.

Any help or guidance is greatly appreciated !!!! ;D


Thanks in advance !!

Nyte_Ryda

Regards,

Nyte_Ryda
Running Open Cart v1.5.5.1


Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 04, 2013 7:44 am
Location - Australia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests