Post by eccorals » Wed Aug 03, 2011 12:05 am

I have the latest version of opencart. is there anyway to change the manufacture module back to a dropdown box instead of the image carousel.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 07, 2011 7:19 am

Post by Qphoria » Wed Aug 03, 2011 2:23 am

You'd be better off just porting the manufacturer module from 1.4.x and give it its own name

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by eccorals » Wed Aug 03, 2011 9:49 am

hmm.. got a quick how to? : /

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 07, 2011 7:19 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests