Post by chris.li » Tue Nov 09, 2010 7:54 pm

Last edited by chris.li on Wed Mar 21, 2012 7:44 pm, edited 7 times in total.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 23, 2010 5:20 pm

Post by mohit11 » Thu Nov 25, 2010 10:53 pm

Hi I have installed the catalog psf extension,
Its shows on my web site.

How does one download the pdf?

I clicked on a a category field in the drop box ??

New member

Posts

Joined
Thu Nov 18, 2010 5:01 pm

Post by mohit11 » Thu Nov 25, 2010 11:29 pm

I get this error on top of
Home :: Modules :: PDF Catalog


Notice: Use of undefined constant PDF_PRODUCER - assumed 'PDF_PRODUCER' in /home/androidt/public_html/patashiexport/admin/controller/module/pdf_catalog.php on line 28

New member

Posts

Joined
Thu Nov 18, 2010 5:01 pm

Post by mohit11 » Thu Nov 25, 2010 11:29 pm

I am using ver 1.4.9.1

New member

Posts

Joined
Thu Nov 18, 2010 5:01 pm

Post by mohit11 » Thu Nov 25, 2010 11:31 pm

Also your demo website doesnt open .

New member

Posts

Joined
Thu Nov 18, 2010 5:01 pm

Post by mohit11 » Fri Nov 26, 2010 12:24 am

Hi I installed everything again and it works sorry for the inconvenience/

New member

Posts

Joined
Thu Nov 18, 2010 5:01 pm

Post by chris.li » Sun Dec 05, 2010 8:18 pm

Oh, @mohit11. Sorry that I did not have the time to have a look the topic. Happy to hear that problems are fixed. Hope the mod will help your business.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 23, 2010 5:20 pm

Post by ivorycat9 » Mon Dec 06, 2010 6:46 pm

I am using OpenCart 1.4.9.1 and downloaded the most recent TCPDF v 5_9_029. There were no problems with installation and the module appears fine on my website (still in maintenance mode). However, if there are more than 5 items to display and it goes over 1 page .. that is where the problem occurs.

It will print 5 images on the first page, but shows descriptions for 6. The picture for the 6th item goes to the next page. And from that point on I get 1 picture and 1 description per page. Needless to say, this could never be printed as the number of pages is too great. At first I thought it was because I was using larger picture sizes on my website, so I changed them all back to the default. Still paginates wrong.

How do I get the pictures to print continuously ... not 1 page per item (after 1st page)?

Attachments

Example PDF w/improper pagination.


Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 30, 2010 2:17 am

Post by chris.li » Thu Dec 09, 2010 10:17 pm

@ivorycat9

Thank you for purchasing the extension. And I am sorry to reply late. I have updated new version of PDF Catalog and added more functionalities as well. In addition, I fixed the problem that the image displays the next page.

Please update and if you encounter a problem, I will support you quickly. You do not need to pay one more time, for your information.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 23, 2010 5:20 pm

Post by ivorycat9 » Fri Dec 31, 2010 2:50 am

Chris.li

I wrote you previously because I had purchased 1.0 and implemented it .. but I could not use because the pagination was all wrong. You created ver 2.0 and I downloaded and tried it. But now the problem is that it displays all of my disabled items that I do not want people to see. They don't show on the website .. but they do on the catalog. Not a good thing! (My website is still in maintenance mode until I can get all the features working properly). So I signed on today to ask you what do I need to do so that the disabled items do not show on the catalog. Now I see there is a bug fix .. but it says I have to pay again!!! Is this true????

Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 30, 2010 2:17 am

Post by OnlyEssentials » Tue Feb 01, 2011 7:57 am

Does this extension work with 1.4.9.3? I have tried every way I can think of (including following the directions at least I think I did) to get this to run on my site. I am confused about a few things.

1. When you say "Copy the contents of the "upload" folder to your store's top level directory, preserving the directory structure", does this mean the root directory of my site or the root of the /public_html/ folder?

2. I also find this confusing: "Extract downloaded file and copy 'tcpdf' folder to '/upload/system/helper' folder". If I have uploaded the "contents" of the /upload/ folder doesn't that mean just upload the contents of the folder and not the folder itself? So, as I understand it the /upload/ folder does not exist on the site in either the root directory or the /public_html/ directory. If so, even if I upload the /tcpdf/ folder to /public_html/system/helper/ , I still get the "Error could not load" message.

I interpreted the instructions as so:

I copied the contents of the /upload folder/, meaning just the directories and their included files of:
/admin/
/catalog/
/image/
/system/

and copied them as is to the /public_html/ folder to write the new files to the corresponding folders but did not include the /upload/ folder itself. Which seems to be fine. The extension showed up in its proper place in the Admin section of my site.

I then downloaded the /tcpdf/ file from SourceForge and it gave me the files with the following structure:
..
/examples/
qrcode.php
README.TXT

I downloaded it 4 different times, so I'm pretty convinced that's all the files.

I then took the parent file /tcpdf/ and uploaded it to:
/public_html/system/helper/

and all I got was "Error could not load tcpdf/tcpdf"

Can someone tell me where I'm going left when I should have gone right? Or is it a Version problem? I'm really banging my head against the wall! :crazy:


Posts

Joined
Mon Jan 17, 2011 12:48 am

Post by OnlyEssentials » Thu Feb 03, 2011 7:32 am

Anybody???? Hello? Is this a stupid question or something?


Posts

Joined
Mon Jan 17, 2011 12:48 am

Post by philbydevil » Sun Feb 06, 2011 5:26 am

OnlyEssentials wrote:I then downloaded the /tcpdf/ file from SourceForge and it gave me the files with the following structure:
..
/examples/
qrcode.php
README.TXT
Is that all that you downloaded? When I downloaded tcpdf it had a lot more than that in the folder. It isn't just a file, it's a folder full of files and other folders.

This is where I got it from: http://sourceforge.net/projects/tcpdf/f ... p/download

I have just installed this on 1.4.9.3 and it seems to work. The "All Categories" isn't outputting a pdf though, but it may be that I'm just impatient and it's still loading (not that I have a huge number of products).

It does seem to be showing disabled products in the pdfs that I can produce.

I Image cmd-f, cmd-c, cmd-v, cmd-z + vQmod.
My favourite page...
v1.5.4.1


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Dec 03, 2010 5:20 am
Location - Sunshine Coast, Australia

Post by philbydevil » Sun Feb 06, 2011 5:30 am

A short description for each product would be good. Taken from meta_description should be a good length to fit.

Will see if I can figure this out.

I Image cmd-f, cmd-c, cmd-v, cmd-z + vQmod.
My favourite page...
v1.5.4.1


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Dec 03, 2010 5:20 am
Location - Sunshine Coast, Australia

Post by jefrey1983 » Sat Feb 26, 2011 10:59 am

Any one encounter this? I use the latest version tcpdf 5.9.58
2011-02-26 2:48:52 - PHP Warning: getimagesize(/home/domain/public_html/domain.com/system/helper/tcpdf/cache/mska_422099dc6e9e7f6d4cdaf129a3887be8) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 7204
2011-02-26 2:48:52 - PHP Warning: getimagesize(/home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/cache/mskp_422099dc6e9e7f6d4cdaf129a3887be8) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 7204
2011-02-26 2:48:52 - PHP Warning: getimagesize(/home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/cache/mska_422099dc6e9e7f6d4cdaf129a3887be8) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 7204
2011-02-26 2:48:52 - PHP Warning: getimagesize(/home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/cache/mskp_422099dc6e9e7f6d4cdaf129a3887be8) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 7204
2011-02-26 2:48:53 - PHP Warning: getimagesize(/home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/cache/mska_422099dc6e9e7f6d4cdaf129a3887be8) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 7204
2011-02-26 2:48:53 - PHP Warning: getimagesize(/home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/cache/mskp_422099dc6e9e7f6d4cdaf129a3887be8) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 7204
2011-02-26 2:48:53 - PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/domain/public_html/domainshop.com/indexp:92) in /home/domain/public_html/domainshop.com/system/helper/tcpdf/tcpdfp on line 8147

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 30, 2010 6:58 pm

Post by trioschoolsupplies » Thu Mar 31, 2011 10:56 pm

I installed this module and it works perfect in the admin section, displays on my home page and seems to work okay (as described). However, when I try to download a catalog I get the following error:

Error: Could not load config pdf_catalog!

I'm using version 1.4.9.3


Posts

Joined
Wed Mar 30, 2011 12:17 am

Post by Tiger1937 » Tue Apr 19, 2011 7:48 pm

with OC 1.4.9.4 and TCPDF 5.9.069 I get the following
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../../../image/data/logo.png) is not within the allowed path(s): (/tmp:/usr/share:/var/www/xxxstore.co.uk/public:/dev/shm) in /var/www/xxxstore.co.uk/public/catalog/controller/product/pdf_catalog.php on line 79
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/xxxstore.co.uk/public/system/helper/tcpdf/tcpdf.php on line 18593
Any advice ? Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 7:42 pm

Post by chris.li » Tue Apr 19, 2011 8:09 pm

@trioschoolsupplies Well, I am not sure why the error is happening. Did you copy all files from module?

@Tiger1937 It looks like your hosting company does not allow to access the path of your logo. You can check your store logo path. Check whether logo is in place.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 23, 2010 5:20 pm

Post by Tiger1937 » Wed Apr 20, 2011 4:30 pm

Hi,

Would that be the logo.png that is displayed in the top left of the screen, the default OC logo ( Your * Store - Your Company Slogan Here ) ? That's displayed on the site no problems at all.

New member

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 7:42 pm

Post by chris.li » Thu Apr 21, 2011 5:08 pm

Hi, @Tiger1937

I am hoping that I can give you good answer;but, I should get more information to tell you exact reason that causes the issue. And to get more information, I should have a look your server configuration with source code.

Meanwhile, to make sure it is my code problem, could you test one more thing? You already installed TCPDF; then, you can test a sample code, which is using similar concpet with the module.

Go to http://www.tcpdf.org/examples.php and download "6. WriteHTML()" example and run it in your server. See whether it is working or not. You should see image as attached screenshot.

Attachments

screenshot2.png

screenshot2.png (89.23 KiB) Viewed 7851 times


Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 23, 2010 5:20 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests