Post by yennhikorea » Thu May 05, 2016 10:49 pm

I have installed Opencart 2.0.3.1. vqmod 2.5.1.5 for Opencart, vqmod manager 3.0, and ProductQuestionsAndAnswers_v1.8.2_oc2.0.x.x

These have all been uploaded manually via ftp, i've followed the simple instructions for vqmod's installation to rewrite part of the index.php and admin/index.php which seems to have created all of the required cache files.

The module is installed, enabled and visible in the modules section and in the vqmod manager, however when I try adding the module to the theme layout there is no option for this module.

Everything appears to be working fine other than for not being able to insert the module into a layout.

Thiết kế web | Thiet ke web ban hang | thiết kế web thương mại diện tử | thiết kế web chuẩn SEO | kinh doanh online | magento 2 extensions


New member

Posts

Joined
Fri Apr 22, 2016 1:55 pm
Location - Viet Nam

Post by IP_CAM » Fri May 06, 2016 2:58 am

update it first, the latest Mod-update was 3 May 2016:
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=1328
then, contact the Seller, because it's a paid product, so, only those would be able to
reply on such, when using the same OC+Mods, plus, eventually running into the same problems...
Ernie
PS: And next time, please select the Version-matching Forum..., this is the OC 1.5 Region.

I am no longer active at this Forum.
Please don't send Personal Messages, contact: jti@jacob.ch
---
Github OC Downloads: https://github.com/IP-CAM
2'000+ FREE OC Extensions from the World's largest Github OC Archive.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests