Page 1 of 1

Dansker, skriv her !

Posted: Wed Jan 11, 2017 8:22 pm
by michael2820
Jeg har bedt moderatorer og Opencart Ltd om at omdøbe det norske forum til dansk/norsk for nogle uger siden. INTET hørt. Jeg opfordrer alle danskere til at skrive her i dette norske forum , hvis du har lyst. Jeg vil forsøge mit bedste over i hvert fald de næste måneder at deltage.

Jeg har brugt Opencart siden 2011 og har sammenlignet med Prestashop, men jeg kan betjene Opencart hurtigere end Prestashop, så derfor bliver jeg med Opencart. Der er et hav af moduler og såkaldte udvidelser, det gælder bare om at finde det rigtige til det, man har brug for - og det kan tage ret lang tid, så derfor er et forum smart.

Jeg har været ret aktiv de seneste uger og bl.a. skrevet om, hvordan jeg bruger Opencart - på eng. ganske vist, så får du en fornemmelse af mine erfaringer.

Jeg googlede "Powered by Opencart" og fandt en del shops. Jeg skrev til 'de pæneste' og opfordrede til at deltage her. MEGET få tilbagemeldinger. Jeg vil forsøge at finde opencart shops, der tilsyneladende trænger til hjælp ;-)

Re: Dansker, skriv her !

Posted: Sat Feb 04, 2017 4:46 pm
by kimnj
Mon ikke mange af os har skrevet i de engelske fora ligesom du selv - det var i hvert fald, hvad jeg gjorde, dengang jeg startede med Opencart. Chancen for at få hurtig hjælp er vist større der …

Med venlig hilsen

Kim N. Jensen.

Re: Dansker, skriv her !

Posted: Mon Feb 20, 2017 4:50 am
by michael2820
korrekt, men det handler ikke kun om at FÅ hjælp, men også om at GIVE og visse ting er kun relevante for os danskere, som bor i Danmark.