Post by anastamir » Sun Nov 07, 2010 1:38 am

In catalog--Manufacturer , even have some other language ,but only can write the Manufacturer Name in one language , i mean's in other part same like Products,.. can write the Products name in English,Germany,... , but in Manufacturer only can write one language name .

New member

Posts

Joined
Wed Oct 27, 2010 7:38 pm

Post by i2Paq » Sun Nov 07, 2010 2:04 am

I believe that Apple is the same in any language, so there is no need to have this Multi-lingual.

Therefore: no bug.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by anastamir » Sun Nov 07, 2010 2:40 am

in so many language the same,no nedd,but in some language like chinese all the word is diffrence , also simple word like Nokia,Hp ,..

New member

Posts

Joined
Wed Oct 27, 2010 7:38 pm

Post by Qphoria » Sun Nov 07, 2010 4:50 am

But a brand name is an authentic name. McDonalds is not called by another name anywhere. This isn't a bug anyway, it would be a feature request so I will move it there

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by JIM2Y » Thu Aug 11, 2011 2:25 pm

McDonalds
in chinese show 麥當勞 , Pronunciation is McDonalds too.
in japanese show マクドナルド

Other brands in different countries have different names appear.

And some bug in manufacturer page, other language brand will garbled ( the first words )

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 2:29 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests