Post by Chased13 » Fri Aug 07, 2015 7:39 am

http://shadyscloset.com

Check it out! We launched last year, and I recently gave the site a design refresh. It's opencart 2. I built off the journal theme, but as you'll see it's super custom and doesnt much resemble journal (or any other theme).

Thoughts? Opinions? Feedback? It's all appreciated!

Thanks opencart community, opencart kicks ass!

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 12, 2014 6:09 pm

Post by IP_CAM » Fri Aug 07, 2015 9:30 am

well done, good work! ;)
Ernie

I'm no longer active at the OC Forum. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in Action here: http://www.jti.li/shop/
---
940+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by CH0KEY » Tue Aug 11, 2015 2:24 pm

that's pretty sick with the journal theme. Can I take a look at your admin panel?

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 24, 2015 3:58 am

Post by straightlight » Tue Aug 11, 2015 10:06 pm

A very nice looking site. However, if I could make a suggestion; to re-work on the left category-side of the product/category layout page regarding the mixture of the white background between the four side areas of the site. The left and center content seem to be a bit too white but otherwise, it's looking great.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com contractor officials representative


Administrator

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by shubhamjha345 » Sat Sep 05, 2015 11:38 pm

Dude! your website's product page (eg. http://shadyscloset.com/trends/shadys-f ... ted-Shorts )
the products image are not showing up,
and i'm also having the same problem.
please share if you found any solutions.

Newbie

Posts

Joined
Sat Sep 05, 2015 9:15 pm

Post by IP_CAM » Sun Sep 06, 2015 12:24 am

product image all show up well, I see no problem!
Ernie

I'm no longer active at the OC Forum. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in Action here: http://www.jti.li/shop/
---
940+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by shubhamjha345 » Mon Sep 07, 2015 2:05 am

IP_CAM wrote:product image all show up well, I see no problem!
Ernie
have you seen in the product page
have a look at this page >> http://shadyscloset.com/trends/shadys-f ... ed-Flannel
the main image is not showing

Newbie

Posts

Joined
Sat Sep 05, 2015 9:15 pm

Post by straightlight » Mon Sep 07, 2015 2:21 am

What I did noticed on my end just now is whenever we're in any of the product page, on the top left, shady's link to go page to the home page has the right URL home page showing on the browser's status bar but does not actually redirects to the home page; it rather remains on the same content.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com contractor officials representative


Administrator

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by IP_CAM » Mon Sep 07, 2015 3:09 am

shubhamjha345 wrote:have a look at this page >> http://shadyscloset.com/trends/shadys-f ... ed-Flannel the main image is not showing
It even displays without Javascripting enabled, and in my old IE8, but possibly not in Chrome...
as in other Postings mentioned.
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=11&t=151344
Ernie

Attachments

firefox39_IE8_productimage.jpg

OC Product Image on Firefox 39 and Internet Explorer 8 - firefox39_IE8_productimage.jpg (107.93 KiB) Viewed 5016 times


I'm no longer active at the OC Forum. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in Action here: http://www.jti.li/shop/
---
940+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by digitalhelper » Wed Sep 16, 2015 3:41 am

Good Evening,

I have just check your contact page. No address or contact phone number. That is a very big thing with me when buying from a website. I understand that if you have a phone number that you have to man the phone.

I have just seen your address on the returns page, but my advice but I would also add it the contact page.

I don't know what the rules are in the US but in the UK its a legal requirement to have an address.

But other than that very very nice website.

Just my two cents.

User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Jul 20, 2012 3:55 pm


Post by straightlight » Wed Sep 16, 2015 4:48 am

I don't know what the rules are in the US but in the UK its a legal requirement to have an address.
These indications are not a requirement in the US nor in Canada.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com contractor officials representative


Administrator

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by iamchasedutton » Sun Oct 04, 2015 2:43 pm

Hi Guys!
Sorry for the slow reply, I've been working on my nexy project for http://weedmaps.com. I am a Creative Developer there.

The image issue was a cache issue, it has since been resolved. Thanks for looking out! We don't use a phone number. Our demographic prefers to reach us on facebook or instagram. We reply almost instantly on those platforms, and forgo phone conversations altogether. We do take our customer service very seriously, though, We will consider adding future phone support!

I Appreciate all your feedback...
Thanks Again,
Chase Dutton


Posts

Joined
Sun Oct 04, 2015 2:37 pm

Post by CH0KEY » Tue Oct 06, 2015 4:35 am

You offering any website redesign service?

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 24, 2015 3:58 am

Post by Marc Khalil » Thu Oct 29, 2015 9:51 am

Chased13,
Can you check our website:
www.ampac1.com

Please let us know how can we improve this, loading time, ranking, contents, if you could please let us know if you can help us with this project. We are also in LA county.

Marc

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 10, 2015 6:29 am

Post by silkartist » Thu Feb 04, 2016 4:00 am

The homepage is showing up HUGE on my desktop. Maybe it's because I have 2 monitors, I have to widen the site to both monitors to see the whole page, otherwise I'm only getting half of it. (Using Firefox) Once I go to a category, the page narrows, but takes a long time for the images to show up at all. They are there if I mouse over them, but the page is mostly white for quite a long time. Perhaps your image filesizes are too large, or there's just too many on one page.
Your product photos are great, and I like how well the 2 photos go together when you mouse over it and it changes from one to the other.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 14, 2016 5:10 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests