Post by papegaai01 » Fri Mar 27, 2015 6:38 pm

Ik gebruik opencart met een custom Theme en SSL. Nu worden de fonts niet geladen. In iedere browser die ik probeer worden de default fonts van de browsers gebruikt. Onderstaande wordt er geladen in de Header.tpl

<meta name="description" content="Bekijk het grote online aanbod Speelgoed bij LEGO, Playmobil, Nijntje, Babyborn speelgoed en veel meer! Ruime keus voor jongens en meisjes." />
<link href="https://xxxxxx/image/data/favicon.png" rel="icon" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/OPC030062/stylesheet/stylesheet.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/OPC030062/stylesheet/megnor/tm_flexslider.css" media="screen" />
<!-- Megnor - Start-->
<link href='//fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>
<link href='//fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/OPC030062/stylesheet/megnor/custom.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/OPC030062/stylesheet/megnor/carousel.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/OPC030062/stylesheet/megnor/responsive.css" />
<!--[if lt IE 9]><script type="text/javascript" src="catalog/view/javascript/megnor/html5.js"></script><![endif]-->

Iemand een idee?

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 29, 2011 6:08 pm

Post by papegaai01 » Fri Mar 27, 2015 10:39 pm

Ook opgelost na lang zoeken. Stond toch iets verkeerd in de CSS

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 29, 2011 6:08 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests