Page 1 of 1

Error na installeren nieuwe template

Posted: Sat Jan 17, 2015 10:42 pm
by Postma
Goedemiddag,

Ik ben relatief nieuw met opencart en dus nog een beetje zoekende hoe we het beste onze shop kunnen vormgeven.
Inmiddels als diverse theme's en template's geprobeerd maar nog niet echt naar de volle tevredenheid. Zojuist hebben we een nieuwe geinstalleerd maar krijg direct diverse foutmeldingen op de pagina.


Kan iemand ons hiermee assisteren ?

conversion in /var/www/vhosts/30/189434/webspace/httpdocs/shirtswinkel.com/catalog/model/tool/image.php on line 4Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/30/189434/webspace/httpdocs/shirtswinkel.com/catalog/model/tool/image.php on line 4Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/30/189434/webspace/httpdocs/shirtswinkel.com/catalog/model/tool/image.php on line 4Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/30/189434/webspace/httpdocs/shirtswinkel.com/catalog/model/tool/image.php on line 4

Alvast bedankt

Re: Error na installeren nieuwe template

Posted: Sun Feb 01, 2015 2:42 am
by mkbopencart
De foutmeldingen die je krijgt, lijken gek genoeg niet direct met de template te maken te hebben. Maar echt de oorzaak te vinden moet er in de code gekeken worden. Ik wil je daar eventueel wel mee assisteren, als je een privé bericht stuurt.

Re: Error na installeren nieuwe template

Posted: Sun Feb 01, 2015 9:50 pm
by victorj
Test eetst eens door de winkel teriug te zetten naar het default theme of de error verdwijnt.
Zo ja dan zit het probleem in bewuste template, zo nee, dan heeft die template vermoedelijk het bestand imsge.php overschreven, zet in dat geval de originele image.php eens terug.

Kom je er niet uit drop even een PM