Post by Twindaddy » Sun Mar 17, 2013 6:50 pm

seagull wrote:Check nog eens of alle files wel in de juiste directory staan. Zo'n foutje heb ik ook wel eens meegemaakt en meestal was het aan mezelf te wijten.
Bedankt voor je antwoord,
ik heb zojuist nogmaals alles nagelopen en alle files staan goed.
Het gekke is dat ik het wel te zien krijg als ik op toevoegen klik, bij een 2de configuratie voor de winkel instellingen.
Alleen ontbreken er dan weer andere tabs.

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by burley » Mon Mar 18, 2013 7:11 pm

Voor zover mijn informatie strekt is de multistore optie nog niet getest en de werking ervan dus ook onzeker.

Een en ander staat dan ook nog op de ToDo-lijst.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by NicklasCortez » Mon Mar 18, 2013 8:49 pm

Zoals andere hier ook al melden heb ik ook last van een wit scherm bij het printen van een bestelbon of factuur. De system/lib/font rechten staan op 777. De OC versie is de laatste nieuwe 1.5.4.1 en mijn VQMOD versie is 2.3.2 dus daar zal het niet aan liggen (denk ik) het tabje KVK en Bank is aanwezig en naar waarheid ingevuld :)

Na wat tobben en doen, kwam ik erachter dat ik de my_shop_invoice.xml niet juist had opgeslagen en mijn custom theme niet vermeld stond maar de default theme. Dit aangepast en het werkt als een zonnetje!

Tip! werk je met een custom theme of heb je de default vernoemd naar een andere naam. Pas dit dan aan in de my_shop_invoice.xml.

Succes

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 05, 2013 12:03 am

Post by Twindaddy » Tue Mar 19, 2013 2:55 am

Bedankt voor de tips,

maar ik gebruik geen multi store en heb gewoon de default theme.

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by seagull » Tue Mar 19, 2013 5:54 am

Gezien de problemen, die je constateert, denk ik dat een nieuwe installatie het beste is en dan opnieuw deze optie installeren.

OpenCart 1.5.4.1 in a multishop configuration (as theme Shoppica2) with a lot of vqmods and further improvements . The last months I am busy with an OC 3.0.3.1 configuration (and now without the Stoppica 2 theme).


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 20, 2012 10:32 pm
Location - Zuid Nederland

Post by Twindaddy » Fri Mar 22, 2013 4:02 am

Beste,

bedankt voor de antwoorden, ik heb het zojuist gevonden.
Contributie lag in de clinch met openshop theming, deze disabled en nu verschijnt het tabje bij de instellingen.

Problem solved

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by Peter007 » Mon Apr 01, 2013 12:44 am

Beste allemaal,

Ik heb alles al geprobeerd maar krijg het factuurlogo aan de klantzijde en in mijn bestellingen niet te zien. Heb ook al een schone installatie gedaan en het logo is jpg en niet te groot. Onder mijn Print Bestellijst knop zit wel mijn logo en zichtbaar.
Dit is de foutmelding in mijn factuur (image not readable or empty)

vriendelijke groet,

Peter

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 5:23 pm

Post by Twindaddy » Mon Apr 01, 2013 4:43 pm

Peter007 wrote:Beste allemaal,

Ik heb alles al geprobeerd maar krijg het factuurlogo aan de klantzijde en in mijn bestellingen niet te zien. Heb ook al een schone installatie gedaan en het logo is jpg en niet te groot. Onder mijn Print Bestellijst knop zit wel mijn logo en zichtbaar.
Dit is de foutmelding in mijn factuur (image not readable or empty)

vriendelijke groet,

Peter

Probeer eens je bestandsnaam aan elkaar te maken bv. logo.jpg.
Bij mij werkte het niet als ik zoiets als bv. website logo.jpg had.
Toen ik alles aan elkaar had werkte het meteen.

succes

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by Peter007 » Mon Apr 01, 2013 7:03 pm

Beste Twindaddy

Logo in een tekst heb ik ook al geprobeerd. Als ik op de fout melding in mijn factuur (image not readable empty) drukt open die wel het jpg bestand op een andere pagina. Wie kan mijn helpen.

vriendelijke groet,

Peter

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 5:23 pm

Post by Twindaddy » Mon Apr 01, 2013 8:43 pm

Peter007 wrote:Beste Twindaddy

Logo in een tekst heb ik ook al geprobeerd. Als ik op de fout melding in mijn factuur (image not readable empty) drukt open die wel het jpg bestand op een andere pagina. Wie kan mijn helpen.

vriendelijke groet,

Peter
Beste Peter,

het gaat niet specifiek om het woord logo in de tekst.
Het gaat erom dat er geen spatie of underscore in de bestandsnaam zit.

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by Peter007 » Mon Apr 01, 2013 9:44 pm

Beste Allemaal,

Wat Twindaddy zij heb ik gedaan maar ik krijg nog steeds mijn logo niet te zien in de factuur. Alle hulp is welkom.

vriendelijke groeten,

Peter

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 5:23 pm

Post by burley » Mon Apr 08, 2013 4:34 pm

welke OC versie heb je?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by Peter007 » Mon Apr 08, 2013 6:52 pm

Hoi Burley,

Ik gebruik OC 1.5.4.1 en krijg mijn logo niet zichtbaar in mijn factuur.

vriendelijke groet,

Peter

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 5:23 pm

Post by GedoxZ » Tue Apr 09, 2013 4:23 am

Beste,

Ik maak dankbaar gebruik van deze mod alleen ik heb 1 onderdeel wat bij mij niet werkt. Dit is de optie in het admin menu om de factuur te mailen naar de koper. Ik heb de factuur gegenereerd, de status op complete gezet, maar ik krijg niet de tekst te zien zoals in de handleiding. Ook heb ik geen handmatige wijzigingen gedaan in dit deel van OC. Kan iemand helpen dit op te lossen?

OC versie 1.5.4.1
VQMod versie 2.3.2

Groet,
Gerwin

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 09, 2013 4:12 am

Post by burley » Tue Apr 09, 2013 6:06 pm

GedoxZ wrote:Beste,

Ik maak dankbaar gebruik van deze mod alleen ik heb 1 onderdeel wat bij mij niet werkt. Dit is de optie in het admin menu om de factuur te mailen naar de koper. Ik heb de factuur gegenereerd, de status op complete gezet, maar ik krijg niet de tekst te zien zoals in de handleiding. Ook heb ik geen handmatige wijzigingen gedaan in dit deel van OC. Kan iemand helpen dit op te lossen?

OC versie 1.5.4.1
VQMod versie 2.3.2

Groet,
Gerwin

dit is bekend en wordt meegenomen in de volgende update :)

@peter: durf het niet te zeggen, het kan ook aan de rechten liggen maar zou het zo niet weten. Heb je alle andere VQmods uit staan?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by Twindaddy » Fri Apr 19, 2013 3:05 am

Ik ben al even aan het zoeken hoe ik de prijzen op het factuur incl. btw kan krijgen.
Maar ik kom er niet uit.

Iemand een suggestie?

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by Fuzzt Tuning » Thu May 02, 2013 11:08 pm

Hi,

Ik ben begonnen met een webwinkel van opencart. Ik heb hem verder tot nu toe ingericht, maar de factuur wil ik nog veranderen. Nu zag ik dat er deze extensie was, maar ik kan nergens vinden waar ik deze kan downloaden.
Wie kan mij helpen?
Ik heb trouwens 1.5.5.1, werkt deze extensie? hebben mensen die al geprobeerd?

groetjes
Ingrid

New member

Posts

Joined
Thu May 02, 2013 10:53 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by Fuzzt Tuning » Fri May 03, 2013 8:06 pm

dank u

New member

Posts

Joined
Thu May 02, 2013 10:53 pm

Post by Fuzzt Tuning » Fri May 03, 2013 8:20 pm

ik krijg een blanco pagina bij als ik factuur printen doe.

Dien je de rechten van de map system/library/dompdf/lib/fonts wijzigen naar 777 ! Als je dat niet doet dan kan je een blanco scherm krijgen. !

Dit heb ik gedaan zoals beschreven in de handleiding.

Ook zie ik geen tabblad staan van kvk en bank.

Wel zie ik de printbutton.

Kan iemand me hiermee helpen?

New member

Posts

Joined
Thu May 02, 2013 10:53 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests