Post by Frens » Sun Mar 09, 2014 7:42 pm

Maak van gelijk/groter ( =>) eens >= in het bewuste bestand

vq2-catalog_controller_account_order.php regel 486

Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

Post by bekatron » Mon Mar 10, 2014 1:25 am

Hallo Frens,

Dank voor je antwoord

Dan krijg ik deze foutmelding

Parse error: syntax error, unexpected ',' in E:\xampp\htdocs\vqmod\vqcache\vq2-catalog_controller_account_order.php on line 486

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by Frens » Mon Mar 10, 2014 6:25 am

Wellicht handig om het bestand hier eens te posten

Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

Post by bekatron » Wed Mar 12, 2014 4:32 am

Hallo Frens,
Hierbij de code

regel 'carrier' >= $result['carrier'], is regel 486

Code: Select all

	$postnl_logo =  '<img src="image/data/postnl_small_logo.jpg" />';
				$dhl4you_logo = '<img src="image/data/dhl4you_logo.jpg" />';
				$ups_logo =     '<img src="image/data/ups_small_logo.jpg" />';
				// test verzend opties
				if ($order_info['shipping_code'] == 'beurs.beurs') {
					$shipping_info = '!! BEURS !!';

				// Begin Track en Trace
				'carrier'	 >= $result['carrier'],
				'tnt_track'  => $result['trackcode'],
				'trackcode'	 => $result['trackcode'] = $trackcode,
			
			
				} else if (preg_match("/^postnl/", $order_info['shipping_code'])) {
					$shipping_info = $postnl_logo;
					//$shipping_info = '!! POST NL !!';
				} else if (preg_match("/^dhl4you/", $order_info['shipping_code'])) {
					$shipping_info = $dhl4you_logo;
				} else if (preg_match("/^ups/", $order_info['shipping_code'])) {
					$shipping_info = $ups_logo;
				} else {
					$shipping_info = $order_info['shipping_method'];
				}

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by Frens » Wed Mar 12, 2014 4:49 am

Sluit af met ; i.p.v ,

'carrier' >= $result['carrier'];
'tnt_track' >= $result['trackcode'];
'trackcode' >= $result['trackcode'] = $trackcode;

Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

Post by bekatron » Wed Mar 12, 2014 7:34 am

Hallo Frens,

Dan krijg ik deze foutmelding

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting ')' in E:\xampp\htdocs\vqmod\vqcache\vq2-catalog_controller_account_order.php on line 395

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by Frens » Wed Mar 12, 2014 2:38 pm

Dam weet ik het ff niet of je moet hele bestand eens als bijlage posten.

Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

Post by bekatron » Sat Mar 15, 2014 9:00 pm

Hallo Frens,

Sorry voor de late reactie maar we moesten live van oscommerce naar opencart dus was ff wat stres waardoor enkele dingen bleven liggen.

De winkel is nu online in versie 1.5.6.1. Zou de modulle hier ook onder moeten werken aangezien er staat 1.5.6?

mvrgr Bas

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by jaapdeknaap » Thu Mar 20, 2014 7:18 pm

Beste allemaal,

iemand last van het volgende probleem?, als ik een bestel lijst wil afdrukken krijg ik de volgende foutmelding mee afgedrukt op mijn bestellijst. Dus ga ervan uit dat het uit de deze module weg komt.

2014-02-26 0:05:18 - PHP Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/penverkoop.nl/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-system_library_response.php on line 63

dit is wat er op lijn 63 tot 76 staat;

Code: Select all

                   if (count($info) == 3 && $info[1][0] == 'src') {
                   $imgfile = str_replace('"', '', $info[2][0]);
                   $imgfile = str_replace(HTTP_SERVER, DIR_IMAGE . '../', $imgfile);
                   $imgfile = str_replace(HTTPS_SERVER, DIR_IMAGE . '../', $imgfile);
                       if (file_exists($imgfile)) {
                           $image_info = getImageSize(str_replace('"', '', $imgfile));
                           $k = trim($k, '/>');
                           $k = trim($k, '>');
                           if(basename($imgfile) == 'remove-small.png'){
                                $this->output = str_replace(';">', ';" width="7" height="7">', $this->output);
                           }else{
                                $this->output = str_replace($k, ($k . ' ' . $image_info[3]), $this->output);
                           }
                           

Hoe kan ik dit oplossen?

De businness schoenen specialst
http://www.brogues.nl


Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 05, 2013 6:52 am


Post by kijmij » Mon Mar 24, 2014 6:14 am

Ik gebruik OC 1.5.6
en daar zit nu ook weer deze factuur op
en heb Fonts op 777 gezet
alleen ik blijft wit beeld houden als ik wil printen ( Admin )

klant ziet de volgende foutmelding
Warning: file_put_contents(pdf/invoices/order_3.pdf): failed to open stream: No such file or directory in /customers/4/f/4/mijnsite/httpd.www/system/helper/pdf.php on line 27Unable to stream pdf: headers already sent

had het eerst op OC 1.5.6.1 geprobeerd
ook daar deze fout
ik denk nou misschien nog niet klaar voor 6.1
dus alles weer terug gezet
alleen nog syeeds niet werken

wie kan mij helpen
ik wil het graag werkend hebben en als het even kan ook in 1.5.6.1

Wij filmen alles!!
U OOK ??

https://www.123carcam.nl

Image- -Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Feb 06, 2013 7:57 am
Location - Almere

Post by tomcaton » Sat Apr 05, 2014 9:07 pm

Ik krijg dezelfde witte pagina en foutmelding als kijmij. Op de lokaal gehoste website doet de extensie het goed, maar in de online shop krijg ik deze errors.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 19, 2011 4:20 am

Post by kijmij » Sat Apr 05, 2014 9:42 pm

tomcaton wrote:Ik krijg dezelfde witte pagina en foutmelding als kijmij. Op de lokaal gehoste website doet de extensie het goed, maar in de online shop krijg ik deze errors.
Ik heb ook nog steeds geen oplossing gekregen of kunnen vinden.
Wel een beetje jammer.
Nieuwe site gaat binnen kort online en dan zonder normale factuur
en daar baal ik wel een beetje van.
Ik hoop dat er snel iemand een oplossing heeft voor dit probleem.

Wij filmen alles!!
U OOK ??

https://www.123carcam.nl

Image- -Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Feb 06, 2013 7:57 am
Location - Almere

Post by dklnd » Tue Apr 08, 2014 6:18 pm

Misschien moet je vragen of iemand er (betaald) naar kan kijken:)

Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 6:30 pm

Post by jordischut » Wed Apr 09, 2014 7:03 pm

Beste kijmij, tomcaton en jaapdeknaap,

Als jullie mij het hele bestand is kunnen sturen (via PM of reactie hier in het topic) dan kan ik er is naar kijken. Ik ben in het dagelijks leven als professioneel ontwikkelaar werkzaam, voornamelijk gericht op projecten gemaakt met OpenCart.

Groet,
Jordi

Officieel OpenCart partner, ontwikkelaar van Beslist, Bol.com (nieuwe API V3!), Exact, Twinfield & E-boekhouden koppelingen. Vragen? Stel ze gerust!
http://www.internetbureauschut.nl/


New member

Posts

Joined
Wed Aug 10, 2011 3:43 pm
Location - Hardinxveld-Giessendam

Post by bekatron » Wed Apr 16, 2014 4:51 pm

Ik heb nu in de testserver geinstalleerd en na de aanpassingen van Frens alles werkend gekregen. Nu heb ik het hele spul online gezet en hier werkt het dus niet. Ik krijg onderstaande foutmeldingen. Het enigste verschil is dat de online site onder ssl staat maar ik weet niet of dit iets uitmaakt. Het vage is dat alles in de testsite wel gewoon werkt. Versie allebei 1.5.6.1


2014-04-16 10:32:30 - PHP Warning: mysql_query() [<a href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: Access denied for user 'user'@'localhost' (using password: NO) in /home/user/domains/domein.nl/public_html/catalog/view/theme/default/stylesheet/my_invoice_pdf.php on line 27
2014-04-16 10:32:30 - PHP Warning: mysql_query() [<a href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: A link to the server could not be established in /home/user/domains/domein.nl/public_html/catalog/view/theme/default/stylesheet/my_invoice_pdf.php on line 27
2014-04-16 10:32:30 - PHP Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/user/domains/bekatron.nl/public_html/catalog/view/theme/default/stylesheet/my_invoice_pdf.php on line 31
2014-04-16 10:32:30 - PHP Warning: file_put_contents(pdf/invoices/order_20140037.pdf) [<a href='function.file-put-contents'>function.file-put-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/user/domains/domein.nl/public_html/system/helper/pdf.php on line 27

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by bekatron » Wed Apr 23, 2014 4:39 am

Ben weer een beetje verder. Op het moment ik in pdf.php regel 23 verander in

Code: Select all

$filename = 'admin/pdf/invoices/' . $name . '.pdf';
Komt de pdf bij de klant wel tevoorschijn. Het probleem van de foutmelding was omdat de order die ik gebruikte om te testen vanuit oscommerce geimporteerd was. Hierin werden enkele velden niet gevuld die wel nodig waren om factuur te maken. Nu ik een nieuwe bestelling gedaan had onder dezelfde klant kon ik wel het factuur maken. Deze wordt nu ook netjes gegenereerd. Dus het enigste wat ik gewijzigd heb is admin toevoegen aan regel 23 in pdf.php.

Edit:

In de frontend werkt alles nu volgens mij zoals het moet. In de admn bij het genereren van een factuur geeft hij nu:

Code: Select all

 PHP Warning:  file_put_contents(admin/pdf/invoices/order_20140088.pdf) [<a href='function.file-put-contents'>function.file-put-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/....../domains/domein.nl/public_html/system/helper/pdf.php on line 27
Fout is dus nu naar admin verschoven.

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by Gerrit » Fri May 09, 2014 7:33 pm

Omdat de versies van Opencart zich weer in razend tempo elkaar opvolgen heb ik, mede door het vele werk besloten er een paar over te slaan. Voor de versie van Opencart 1.5.6.4 heb ik afgelopen week een nieuwe versie van de factuur layout gemaakt. Deze kan je weer downloaden op het volgende adres. Probeer deze versie eerst lokaal uit en zet deze pas online als alles ook werkt. Ik zie veel foutmeldingen voorbij komen waarvan de code niet eens in deze vqmod aanwezig is. De factuur kan nog steeds niet rechtstreeks naar de klant, daar ben ik nog mee bezig. Als je ervaring hebt met dit soort programma's en wilt helpen neem dan contact met me op. Alles gaat in nog steeds in mijn vrije tijd en geheel belangeloos. Ik hoor graag weer van jullie.

Ik heb veder in de code nu opgenomen dat wanneer de klant een bedrijf heeft deze zijn kvk en btw gegevens terug vind op de factuur. Verder zijn er wat schoonheids foutjes opgelost op visueel gebied. Wat wel opvalt, maar dat kan door mijn lokale windows server komen is dat de kleurtjes van de module niet meekomen. Daar ga ik van de week nog naar kijken, misschien dat de javascript op een andere manier worden aangeroepen in 1.5.6.4

Naar ik begrepen heb is er een versie 2.0 van OC in de maak. Als iemand deze werkend heeft dan wil ik graag een exemplaar ontvangen. Met de manier waarop de code via Github is te verkrijgen heb ik totaal geen ervaring.

Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Gerrit » Fri May 09, 2014 7:36 pm

jordischut wrote:Beste kijmij, tomcaton en jaapdeknaap,

Als jullie mij het hele bestand is kunnen sturen (via PM of reactie hier in het topic) dan kan ik er is naar kijken. Ik ben in het dagelijks leven als professioneel ontwikkelaar werkzaam, voornamelijk gericht op projecten gemaakt met OpenCart.

Groet,
Jordi
Misschien dat je deze kennis met mij kan delen?
Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by bekatron » Sat May 10, 2014 7:51 pm

Hallo Gerrit,

Bedankt voor deze nieuwe versie, ik ga hem eens even op de testwebsite proberen.

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm

Post by jordischut » Sun May 11, 2014 4:21 pm

Gerrit wrote:
jordischut wrote:Beste kijmij, tomcaton en jaapdeknaap,

Als jullie mij het hele bestand is kunnen sturen (via PM of reactie hier in het topic) dan kan ik er is naar kijken. Ik ben in het dagelijks leven als professioneel ontwikkelaar werkzaam, voornamelijk gericht op projecten gemaakt met OpenCart.

Groet,
Jordi
Misschien dat je deze kennis met mij kan delen?
Gerrit
Beste Gerrit,

Ik heb van alle 3 geen reactie of PM ontvangen, dus kan je helaas niets vertellen. Wellicht kun jij mij jouw bestand sturen, als je het probleem ook hebt?

Groet,
Jordi

Officieel OpenCart partner, ontwikkelaar van Beslist, Bol.com (nieuwe API V3!), Exact, Twinfield & E-boekhouden koppelingen. Vragen? Stel ze gerust!
http://www.internetbureauschut.nl/


New member

Posts

Joined
Wed Aug 10, 2011 3:43 pm
Location - Hardinxveld-Giessendam
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests