Post by carpin » Sun Feb 24, 2013 2:19 am

Heeft dat niet te maken met de bestandsrechten chmod 777?

New member

Posts

Joined
Sun May 09, 2010 8:10 am
Location - Netherlands

Post by dklnd » Sun Feb 24, 2013 4:28 pm

Zou heel goed kunnen, hij schreef hem wel weg maar kreeg elke keer corrupte bestanden. Op mijn server draait hij wel gewoon goed; ik moet alleen zeggen dat de factuur bijna onleesbaar is door de lichte kleuren; daar waar de 'orderlijst/paklijst' juist heel duidelijk is.

Iemand enig idee waar ik deze kleuren moet aanpassen?

Nogmaals een dikke pluim voor deze extensie!

Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 6:30 pm

Post by SaskiamvLisaenSam » Fri Mar 01, 2013 4:29 am

Een top module, doet percies wat ik zou willen alleen lukt het nog niet helemaal.

Ik krijg geen logo in mijn factuur deze wel bij mijn winkelinstellingen ingesteld.

Wanneer ik de factuur wil uitprinten als ik in de bestelling zit dan staat er op de plaats van de logo een fout melding en de factuur is niet goed te lezen, leters zijn niet zwart wat ze wel zouden moeten zijn. Maar print ik hem via de lijst waar allen bestellingen staan dan is de factuur wel te lezen, maar ontbreekt de loge en staat er ook geen foutmelding.

In de bestellijst die ik kan uitprinten staat wel het logo.

Kan iemand mij hier me helpen.


Posts

Joined
Fri Nov 09, 2012 9:58 pm

Post by sanne » Fri Mar 01, 2013 5:38 am

Waar kan ik deze module downloaden. Kan zo geen link vinden...

Sanne

Ahum... net gevonden :P

Mikado martial arts -martial arts books and DVD's
Tai chi toko - Everything for tai chi and Qigong
The pocket-stick shop - kubotans and tactical flashlights


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Sep 15, 2010 4:44 am
Location - Almelo

Post by SaskiamvLisaenSam » Sun Mar 03, 2013 9:33 pm

Ik ben inmiddels achter wat de fout code was. Een foutje in de naam van mijn kant, is dus opgelost.

Ik weet niet of het al bekend is, maar voor de logo op de factuur wordt de winkel logo gebruikt en niet de factuur logo. Dit geld ook voor de bestellijst.

Wat betreft de kleur van de letters, dit heb ik tijdelijk kunnen oplossen. Wanneer ik namelijk de module niet geinstaleerd heb dan is de kleur zwart, heb ik de module wel geinstaleerd dan zijn de letters bijna niet te lezen. Ik kan ook in de module niet de kleuren wijzigen. Wanneer ik op het pijltje druk naast de kleur krijg ik helaas niets te zien.


Posts

Joined
Fri Nov 09, 2012 9:58 pm

Post by burley » Sun Mar 03, 2013 10:03 pm

Volgens mij gebruikte Gerrit externe code voor de kleur selectie pallets, deze `fout` was er al eerder en ook al opgelost. Maar naar nu blijkt dus weer terug.

Ik zal even contacten met Gerrit.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by burley » Tue Mar 05, 2013 5:23 pm

Update, er is een update waarin ook het kleurpalet probleem aangepakt zal worden.

Deze is bijna klaar, maar moet nog even getest en waar nodig aangepast worden. Als ik het hoed begreep wordt de code voor de kleurpaletten ook niet meer van een externe bron zal komen.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by carpin » Wed Mar 06, 2013 9:01 pm

Mooi, dat zou welkom zijn. :banana:

New member

Posts

Joined
Sun May 09, 2010 8:10 am
Location - Netherlands

Post by Gerrit » Fri Mar 08, 2013 2:37 am

Ik heb een update klaar, maar ga de code voor de kleuren in het programma zelf opnemen.
De factuurlogo is nu ook echt het factuurlogo en niet dat van je winkel.
Ik heb het lettertype op de factuur ook iets groter gemaakt, dat was een wens van velen.

Zal er morgen op terugkomen.
G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by burley » Fri Mar 08, 2013 6:50 pm

Gerrit hoopt vandaag (of een dezer dagen) een update te kunnen plaatsen, hierin is meegenomen;

- De code voor de kleurpalets zit nu in de mod, niet meer afhankelijk van 3e partijen,
- Correctie in de zwarte kleursetting van het font,
- Lettertype factuur iets vergroot,
- Logo linkerbovenhoek is verwijderd.
- Issues met factuur logo en favicon zijn opgelost

Daarnaast wordt er nog gewerkt aan een bulk print optie, maar of dat mee komt met deze update vraag ik me af :)


Gerrit heeft wat betreft programmeerwerk helaas niet heel veel aan mij. En doet het programeerwerk allemaal in z'n eigen tijd en geheel gratis (WAARVOOR DANK!!!). Maar in je ééntje kan je maar 'zoveel' doen.

DUS, mochten jullie een bijdrage willen leveren qua programeerwerk, dan zou dat van harte gewaardeerd worden! Niet alleen door Gerrit, maar ook door de comunity. Berichten via pm naar Gerrit ivm overzichtelijkheid thread.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 3:30 pm

Post by Gerrit » Sat Mar 09, 2013 3:19 am

Er staat voor diegene die dat wil een nieuwe versie klaar

// EDIT : link verwijderd inmiddels nieuw versie

Het factuurlogo is nu beschikbaar gemaakt.
Het favikoontje is nu 16x16 ipv 100x100
De factuurdatum wordt ook in de historie getoond, moet nog naar JSON worden vertaald.
De kleurkiezer heeft nu het script en CSS ingebouwd ipv extern aangeroepen, zodat als er iets veranderd in het script we niet voor verrassingen komen. Ik zal het script verder in de gaten houden en waar mogelijk deze in nieuwere versies aanpassen. Ook ontdekte ik nog een fout bij het aanroepen van het zwarte font, dat is nu opgelost.
Het lettertype van de factuur is iets vergroot.
De helper file om de pdf te printen is veranderd zodat je ook lokaal op een windows machine pdf kunt aanmaken.
En nog een paar kleine dingen onderhuids.
De module heeft nu een logo in de header.
In de zip file zit nu ook de handleiding van Joost.

Ik ben nog bezig om een bulk printer te maken voor de bestelbonnen zodat je deze allemaal tegelijkertijd kan uitprinten. Uiteraard met logo van je shop.

Ik hoor weer graag van jullie bevindigen.

Groet,
Gerrit
Last edited by Gerrit on Mon Mar 11, 2013 3:23 am, edited 1 time in total.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by seagull » Sat Mar 09, 2013 9:53 pm

Gerrit,

Bedankt voor de nieuwe versie. Ik ben er spoorslags mee aan de slag gegaan. Heb eerst alle files van RC1 verwijderd en daarna RC@ via ftp geupload.

Ik loop bij het testen tegen 2 echte problemen aan:
1. Als de klant de factuur wil uitprinten krijg ik deze foutmelding:
<b>Warning</b>: file_put_contents(pdf/invoices/order_4.pdf) [<a href='function.file-put-contents'>function.file-put-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/var/www/vhosts/apple4you.eu/httpdocs/system/helper/pdf.php</b> on line <b>25</b>Unable to stream pdf: headers already sent.

Noot: Vervang ik de pdf.php door de file van RC1 dan gaat het wel goed.

2. Bij bestellijst krijg ik netjes het € teken voor de bedragen.

Bij de PDF factuur aan admin-zijde en bij de factuur aan klantzijde (zie 1. noot) krijg ik steeds € voor de bedragen.

Mogelijk weet iemand een oplossing voor dit laatste. Gebruik bij valuta alleen de Euro.

OpenCart 1.5.4.1 in a multishop configuration (as theme Shoppica2) with a lot of vqmods and further improvements . The last months I am busy with an OC 3.0.3.1 configuration (and now without the Stoppica 2 theme).


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 20, 2012 10:32 pm
Location - Zuid Nederland

Post by carpin » Sun Mar 10, 2013 12:17 am

Ook hierbij, bedankt Gerrit voor deze mooie factuur module.

Ik heb rc2 over rc1 gezet en alles werkt eigenlijk prima, de rc1 was een installatie op een nieuwe opencart probeer winkel.
Ik krijg het alleen niet voor elkaar om een barcode in de bestel lijst te krijgen.

Op de plaats van de barcode staat, ../system/library/printbar.php?bcd=654765325678&ct=ean13&ht=25&wd=1 met prijs.
En zonder prijs, blijft het vakje blanco.
Ik heb al gezocht naar printbar.php in de libary, maar die kan ik niet vinden.


seagull@

Ik heb die melding met die pdf/stream ook gehad, ik kreeg het weg door de rechten te verhogen,ik heb pdf.php op 755 gezet,
Maar dat kan bij jou anders zijn.
Alle euro tekens staan bij mij goed.

New member

Posts

Joined
Sun May 09, 2010 8:10 am
Location - Netherlands

Post by Gerrit » Sun Mar 10, 2013 2:09 am

carpin wrote:Ook hierbij, bedankt Gerrit voor deze mooie factuur module.

Ik heb rc2 over rc1 gezet en alles werkt eigenlijk prima, de rc1 was een installatie op een nieuwe opencart probeer winkel.
Ik krijg het alleen niet voor elkaar om een barcode in de bestel lijst te krijgen.

Op de plaats van de barcode staat, ../system/library/printbar.php?bcd=654765325678&ct=ean13&ht=25&wd=1 met prijs.
En zonder prijs, blijft het vakje blanco.
Ik heb al gezocht naar printbar.php in de libary, maar die kan ik niet vinden.


seagull@

Ik heb die melding met die pdf/stream ook gehad, ik kreeg het weg door de rechten te verhogen,ik heb pdf.php op 755 gezet,
Maar dat kan bij jou anders zijn.
Alle euro tekens staan bij mij goed.
Printbar inderdaad vergeten. :o
Euro tekens doen het bij mij goed.
Wel had ik het script vergeten in een juiste map te plaatsen, dus als je geen kleur kunt kiezen moet je later even de update van de update downloaden met dezelfde link. Zal ik meteen printbar.php erbij doen.
Ben er even mee bezig, maar moet straks klaar zijn.
G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by kijmij » Sun Mar 10, 2013 2:46 am

Hallo Gerrit,

laat je weten wanneer die klaar is
ik krijg alleen maar een lege pagina bij de klanten print :(
maar ik neem aan dat dat zo wel werkt ;D

verder werkt die prima
misschien is het nog mogelijk om een regel tussen de produkten en het totaal te zetten of twee
nu staat alles zo strak op mekaar
of je moet zeggen hoe ik dat zelf kan doen dan hoor ik het ook graag

Gerrit wrote:
carpin wrote:Ook hierbij, bedankt Gerrit voor deze mooie factuur module.

Ik heb rc2 over rc1 gezet en alles werkt eigenlijk prima, de rc1 was een installatie op een nieuwe opencart probeer winkel.
Ik krijg het alleen niet voor elkaar om een barcode in de bestel lijst te krijgen.

Op de plaats van de barcode staat, ../system/library/printbar.php?bcd=654765325678&ct=ean13&ht=25&wd=1 met prijs.
En zonder prijs, blijft het vakje blanco.
Ik heb al gezocht naar printbar.php in de libary, maar die kan ik niet vinden.


seagull@

Ik heb die melding met die pdf/stream ook gehad, ik kreeg het weg door de rechten te verhogen,ik heb pdf.php op 755 gezet,
Maar dat kan bij jou anders zijn.
Alle euro tekens staan bij mij goed.
Printbar inderdaad vergeten. :o
Euro tekens doen het bij mij goed.
Wel had ik het script vergeten in een juiste map te plaatsen, dus als je geen kleur kunt kiezen moet je later even de update van de update downloaden met dezelfde link. Zal ik meteen printbar.php erbij doen.
Ben er even mee bezig, maar moet straks klaar zijn.
G.

Wij filmen alles!!
U OOK ??

https://www.123carcam.nl

Image- -Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Feb 06, 2013 7:57 am
Location - Almere

Post by Gerrit » Sun Mar 10, 2013 3:12 am

Een paar vragen en antwoorden hierboven staat een versie met link. Deze versie is aangepast aan wat daaronder staat.
Je kan dus deze link opnieuw aanklikken.

deze update heeft wel de map met javascript.
deze update heeft ook printbar.php

Suggestie om een blanco regel toe te voegen kan je zelf doen in de templates, doe dit aan de voor en achterkant om hetzelfde beeld te houden.

G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by seagull » Sun Mar 10, 2013 3:30 am

carpin@

Ik heb die melding met die pdf/stream ook gehad, ik kreeg het weg door de rechten te verhogen,ik heb pdf.php op 755 gezet,
Maar dat kan bij jou anders zijn.

Heb ik nu ook gedaan, maar geen verandering.

OpenCart 1.5.4.1 in a multishop configuration (as theme Shoppica2) with a lot of vqmods and further improvements . The last months I am busy with an OC 3.0.3.1 configuration (and now without the Stoppica 2 theme).


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 20, 2012 10:32 pm
Location - Zuid Nederland

Post by carpin » Sun Mar 10, 2013 3:36 am

Gerrit top, ik ga meteen aan de slag ermee. :gamer:

seagull@
En de map system/library/dompdf en de mappen dier daarin staan?
Ik zou het daar in zoeken met de rechten.

New member

Posts

Joined
Sun May 09, 2010 8:10 am
Location - Netherlands

Post by Gerrit » Sun Mar 10, 2013 3:42 am

carpin wrote:Gerrit top, ik ga meteen aan de slag ermee. :gamer:

seagull@
En de map system/library/dompdf en de mappen dier daarin staan?
Ik zou het daar in zoeken met de rechten.
Kan zijn dat bij de een het standaard werkt en bij de ander niet.
Probeer het bestand load-font.php in dompdf eens op 755 te zetten.
Als dit het niet is dan weer terug zetten zoals het stond.

Browser cache geeft ook wel eens storingen, maak deze leeg.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by kijmij » Sun Mar 10, 2013 4:15 am

wat gaat er bij mij fout :(

ik heb nog steeds een witte pagina bij de klanten print
ik begrijp er niets van
HELP :(

Wij filmen alles!!
U OOK ??

https://www.123carcam.nl

Image- -Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Feb 06, 2013 7:57 am
Location - Almere
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest