Post by markman-b » Tue Jan 10, 2012 5:46 am

Beste OC-ers,

Het zal je gebeuren, je klikt bij je winkelinstellingen op Verwijderen en daarna op OK. Daar gaat je winkel.
Die actie mag dan weliswaar ongelooflijk dom zijn, maar de button "Verwijderen" en "Wijzigen" zitten nog geen 2 cm van elkaar. Het is me dus al een keer overkomen dat ik per ongeluk op "Verwijderen" klikte. Uiteraard annuleerde ik de opdracht.

Ik heb geen intenties om mijn winkel te verwijderen dus zou het lieftse deze optie willen uitschakelen. Geen enkel risico dus. Natuurlijk maak ik backups, maar die hoop ik niet nodig te hebben.

Wie weet hoe ik de optie Winkel Verwijderen kan uitschakelen? Vermoedelijk betreft het een of meerdere bestanden in map: Admin\Mode;\Setting die gewijzigd moeten worden.

Hartelijk dank voor eventuele reacties.

Markman-B

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by i2Paq » Tue Jan 10, 2012 6:02 am

Lukt verwijderen dan?

Welke versie OC?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by markman-b » Tue Jan 10, 2012 6:09 am

Hoi Norman,

Ik was niet van plan om op OK te klikken als je het niet erg vindt...

Versie staat standaard onder elke berichtje OC 1.5.1.3 dus.

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by i2Paq » Tue Jan 10, 2012 2:15 pm

Waarschuwing: Deze winkel kan niet worden verwijderd omdat deze is gekoppeld aan 1 bestelling(en)!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by markman-b » Wed Jan 11, 2012 3:21 am

Duidelijk. Er moet dus wel persé een order in je database staan. Dat is bij mij niet altijd het geval. Ik ben nog niet operationeel. Ik ga op safe en laat minimaal een (test) order staan. Daarmee voorkom ik dat risico dus ook.

Bedankt voor je reactie Norman.

ps: heb je al met de order editor (svn) lopen stoeien?

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by i2Paq » Wed Jan 11, 2012 3:25 am

markman-b wrote:Duidelijk. Er moet dus wel persé een order in je database staan. Dat is bij mij niet altijd het geval. Ik ben nog niet operationeel. Ik ga op safe en laat minimaal een (test) order staan. Daarmee voorkom ik dat risico dus ook.

Bedankt voor je reactie Norman.
Graag gedaan!

Ik gok dat als er geen order staat hij een andere melding geeft over klant cq. producten.
Dat ga ik nog even testen ;)

ps: heb je al met de order editor (svn) lopen stoeien?
Jazeker, erg mooi!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by markman-b » Wed Jan 11, 2012 3:29 am

Ik gok dat als er geen order staat hij een andere melding geeft over klant cq. producten.
Dat ga ik nog even testen ;)
Laat het maar weten. Heeft geen haast.
Jazeker, erg mooi!
Mooi om te horen. Ik kijk er naar uit.

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by victorj » Wed Jan 11, 2012 3:35 am

Best wel een linke button

open admin/view/template/setting/store_list.tpl

ongeveer regel 17

vindt:

<div class="buttons"><a onclick="location = '<?php echo $insert; ?>'" class="button"><?php echo $button_insert; ?></a><a onclick="$('form').submit();" class="button"><?php echo $button_delete; ?></a></div>

vervang door

<div class="buttons"><a onclick="location = '<?php echo $insert; ?>'" class="button"><?php echo $button_insert; ?></a></div>

button is nu verdwenen

desnoods kun je net voor <?php echo $footer; ?> de volgende regel opnemen.

<div class="buttons"><a onclick="$('form').submit();" class="button"><?php echo $button_delete; ?></a></div>

de delete button staat dan links onder aan de pagina dus zul je deze minder makkelijk aanklikken maar is nog wel werkzaam

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by markman-b » Wed Jan 11, 2012 3:42 am

Thanx voor je reactie Victor. Ik wacht ff rustig af. Norman checkt nog wat. Bedankt voor de tweak in ieder geval.

EDIT: Ik ben op "safe" gegaan en heb regel 17 vervangen. De button "Verwijderen" is nu niet meer zichtbaar. Thanx!

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests