Post by k2tec » Wed Jul 28, 2010 3:10 pm

Ik had de moduul al op de algemene site gezet maar nu ook voor de NL en B.
Deze extensie plaatst je winkel BTW en KvK nummer op de rekening voor versie 1.4.8b
Nummer invieren onder winkel settings

Attachments

BTW en KvK nummer bij winkel gegevens 1.4.8b


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by 24-7-open » Wed Jul 28, 2010 6:54 pm

Super! Het is ook een wettelijke vereiste om deze gegevens op de frontend van een webshop te tonen. De contactpagina lijkt me de juiste plaats. In Duitsland zie je meestal een impressum in de footer.

Groet,

24-7-open

New member

Posts

Joined
Tue Feb 23, 2010 6:45 pm

Post by 6ilverfox » Wed Jul 28, 2010 7:46 pm

Deze avond even bekijken en toevoegen lijkt me :)

Active Member

Posts

Joined
Mon May 03, 2010 6:32 pm

Post by k2tec » Wed Jul 28, 2010 7:50 pm

als je dit in de footer wil verander dan het volgende:
\catalog\view\theme\jouw\template\common\footer.tlp

Code: Select all

  <div class="div2"><?php echo $text_powered_by; ?>
  <?php echo $text_kvk; ?> 
  <?php echo $text_storetaxnr; ?></div>
catalog\language\dutch\common\footer.php

Code: Select all

<?php
// Text
$_['text_powered_by'] = 'Powered By <a href="http://www.opencart.nl">OpenCart</a><br /> %s &copy; %s <br/>';
$_['text_kvk']       	    = 'K.v.K nummer: %s<br/>';
$_['text_storetaxnr']       = 'BTW nummer: %s';
?>
catalog\controller\common\footer.php

Code: Select all

$this->language->load('common/footer');
		
		$this->data['text_powered_by'] = sprintf($this->language->get('text_powered_by'), $this->config->get('config_name'), date('Y', time()));
		$this->data['text_kvk'] = sprintf($this->language->get('text_kvk'), $this->config->get('config_kvk'));
		$this->data['text_storetaxnr'] = sprintf($this->language->get('text_storetaxnr'), $this->config->get('config_storetaxnr'));
		
		$this->id = 'footer';
dit is natuurlijk overal te plaatsen, maar deze is voor de footer.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by virgil » Fri Sep 24, 2010 2:31 pm

Kan je deze module ook gebruiken voor versie 1.4.9.1 ?
Dat zou echt super zijn ;D

Alvast bedankt

New member

Posts

Joined
Tue Aug 03, 2010 9:48 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests