Post by whoeier » Fri Apr 01, 2011 3:10 pm

Na een aantal dagen ( lees vlak na release 1.4.9.3 ) geleden te hebben geupdate naar de nieuwste versie van opencart, kom ik sinds vanmorgen een probleem tegen waar ik ook niks van snap.

In bijgevoegd plaatje zie je dat er een onderdeel van het menu geopend is ( moet zijn ) enkel zie je hier alleen het geen wat ik in alle pogingen in beeld krijg.

Aangezien ik geen aanpassing doorvoer in de admin opmgeving, behalve de export/import module, lijkt het me dat het hier niet aan mag liggen. Ik zit meer met de file rechten in me maag, maar kan niet achterhalen welke files er an belang zijn voor de menu's in de admin omgeving.

Tevens heb ik dit met meerdere browsers gecontroleerd, IE8, IE8 safemode, safari en FF, in alle 4 de omgevingen komt dit probleem voor.

Kan iemand mij aub uit de brand helpen met dit probleem, anders ga ik voor mijn aanpassingen vanavond alsnog een nieuwe installatie draaien.

edit: plaatje toevoegen is wel eens handig.

Attachments

fout opencart.JPG

fout opencart.JPG (53.54 KiB) Viewed 1430 times


New member

Posts

Joined
Sun Sep 05, 2010 9:22 pm
Location - Netherlands

Post by i2Paq » Fri Apr 01, 2011 9:10 pm

Draai je nu 1.4.9.3 of 1.4.9.4?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by whoeier » Sat Apr 02, 2011 12:00 am

1.4.9.3 werk ik mee, vandaar ook de ( lees ....) opmerking.

Ik begrijp dit probleem nog steeds niet, maar zal vanavond eens even de patch eroverheen gooien en kijken wat er gebeurt.

New member

Posts

Joined
Sun Sep 05, 2010 9:22 pm
Location - Netherlands

Post by whoeier » Mon Apr 04, 2011 7:16 am

Ok heb een vriend laten kijken, bleek dat ik door een aanpassing de styleshet heb gesloopt..

slotje mag erop

New member

Posts

Joined
Sun Sep 05, 2010 9:22 pm
Location - Netherlands

Post by i2Paq » Mon Apr 04, 2011 5:07 pm

whoeier wrote:Ok heb een vriend laten kijken, bleek dat ik door een aanpassing de styleshet heb gesloopt..

slotje mag erop
Wel handig als je dit soort info meteen vanaf het begin meldt :-\

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by whoeier » Mon Apr 04, 2011 7:34 pm

yup heb je gelijk in, had niet verwacht dat de aanpassing die ik gedaan had, daar effect op had..

zal de volgende keer even de aanpassing tot 72 uur ervoor opsommen.. alhoewel er hooguit nog een template aanpassing gedaan gaat worden.

nogmaals mijn excuses.

New member

Posts

Joined
Sun Sep 05, 2010 9:22 pm
Location - Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest