Post by merchboer » Mon Feb 07, 2011 7:36 pm

Er is al een topic over, maar ik wil het toch hier nog een keer vragen; weet iemand hoe je multistore aan de gang krijgt met directadmin?

Ik heb al geprobeerd:
  • subdomein aanmaken en dns + .htaccess redirecten
  • subdomein aanmaken en alleen dns redirecten
  • toplevel subdomein (huhuh) aanmaken en bovenstaande opties
krijg het ding simpelweg niet aan de gang.

I likez teh beerz & foodz.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jan 14, 2011 4:27 pm
Location - Netherlands

Post by merchboer » Sat Feb 19, 2011 7:39 pm

gevonden:

in directadmin, create a 'domain pointer', click here in your user account on the domain where your OC is installed:
Image

and fill out this field:
Image

next, go to your DNS admin and create an A record for the (sub)domain you just created:
Image

finished.

(en als er nou écht iemand is die niet genoeg Engels kan om dit te begrijpen vertaal ik het wel.)

I likez teh beerz & foodz.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jan 14, 2011 4:27 pm
Location - Netherlands

Post by mbeerden » Fri Nov 11, 2011 4:39 am

kan dit ook in PLESK?

New member

Posts

Joined
Tue Nov 03, 2009 5:06 am

Post by mbeerden » Wed Nov 16, 2011 2:58 am

Mijn probleem met PLESK is opgelost. Google PLESK op het gehele forum en gij zult vinden!

New member

Posts

Joined
Tue Nov 03, 2009 5:06 am

Post by i2Paq » Wed Nov 16, 2011 4:27 am

mbeerden wrote:Mijn probleem met PLESK is opgelost. Google PLESK op het gehele forum en gij zult vinden!
Weet je wat nou leuk zou zijn, als je een linkje zou plaatsen naar het door jou gebruikte stukje.....

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by mbeerden » Fri Feb 10, 2012 10:23 pm


New member

Posts

Joined
Tue Nov 03, 2009 5:06 am

Post by sanshay » Thu Jun 09, 2016 3:46 am

Ben hier ook al even mee bezig maar lukt mij niet echt.
Mijn shop is in een sud-domein gemaakt, en een tweede sub-domain aangemaakt voor de tweede shop, maar linken gaat niet, alleen naar root.
Weet iemand een oplossing hiervoor?

Groetjes

Active Member

Posts

Joined
Fri Jan 25, 2013 8:49 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests