Post by ericruts@outlook.com » Mon Oct 01, 2018 9:16 pm

Beste,

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Soortgelijk probleem hier: viewtopic.php?t=142505

Echter komt dat uit 2009 en begrijp ik de oplossing niet.

Graag hoor ik van jullie.

Groet en bij voorbaat dank,

Eric


Posts

Joined
Mon Oct 01, 2018 9:13 pm

Post by k2tec » Mon Oct 01, 2018 11:32 pm

je ben waarschijnlijk vergeten in je winkel instellingen een standaard status te kiezen of een verkeerde

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by ericruts@outlook.com » Tue Oct 02, 2018 7:36 pm

k2tec wrote:
Mon Oct 01, 2018 11:32 pm
je ben waarschijnlijk vergeten in je winkel instellingen een standaard status te kiezen of een verkeerde
Klopt, maar ik heb ook de optie niet. Hoe kom ik daaraan?

In de post die ik refereerde stond het volgende:

Kijk eens bij Configuratie -> Internationaal -. Bestelstatussen?

Waarschijnlijk een installatie via je hoster en daar ontbreken meestal bv. en oa. de bestelstatussen, voorraadstatussen etc..


Bij mij zullen dus de bestelstatuten en vooraadstatuten ontbreken. Ik weet niet hoe ik deze kan toevoegen.


Posts

Joined
Mon Oct 01, 2018 9:13 pm

Post by krisken » Tue Jan 15, 2019 8:25 am

Ik liep tegen exact dezelfde lamp aan!
Je kan deze vinden in Systeem > Localisatie > Bestelstatussen

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 26, 2014 6:05 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests