Post by finalp » Wed Oct 15, 2014 3:16 pm

Wanneer ik in de pop-up rechtsboven op "Afrekenen" klik krijg ik geen optie om een Kortingsbon in te voeren. Als ik op "Bekijken" klik wel! Is dit een bug of doe ik wat fout?

Groet, Perry

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 15, 2014 1:05 pm

Post by i2Paq » Wed Oct 15, 2014 3:46 pm

Klik eens op Winkelwagen?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by finalp » Wed Oct 15, 2014 6:03 pm

Ja dan wel. En ook als ik op "bekijken" klik in de pop-up. Maar het zou toch ook moeten kunnen als je gelijk op "Afrekenen" klikt? Vast bedankt voor je reactie.

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 15, 2014 1:05 pm

Post by i2Paq » Wed Oct 15, 2014 6:04 pm

Helaas, dat is zoals het is.

Er zijn, geloof ik, gratis extensies die dit "probleem" oplossen.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by k2tec » Wed Oct 15, 2014 8:22 pm

Ik heb dit in de header.tpl veranderd.

Code: Select all

<a href="<?php echo $checkout; ?>"><?php echo $text_checkout; ?></a>
door

Code: Select all

<a href="<?php echo $shopping_cart; ?>"><?php echo $text_checkout; ?></a>

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by finalp » Thu Oct 16, 2014 12:25 am

Volgens mij werkt dit niet in vs 2.0 ?!
Iemand anders nog een goed idee? Lijkt mij toch echt een bug die klanten gek kan maken.

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 15, 2014 1:05 pm

Post by k2tec » Thu Oct 16, 2014 1:05 am

Ververs je browser eens.
Ctrl + F5. Moet gewoon werken. Ook met 2.0

Code: Select all

<a href="<?php echo $shopping_cart; ?>" title="<?php echo $text_checkout; ?>">
Eigenlijk is er 1 checkout teveel.
Om verwarring te voorkomen heb ik er 1 weggelaten in de shop die van checkout

Maar aan de andere kant op de oude manier hou je nog geld over ;)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by finalp » Fri Oct 17, 2014 6:33 am

Heb beide opties gewoon gewist om verwarring te voorkomen. Allemaal bedankt voor de tips.

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 15, 2014 1:05 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests