Page 1 of 1

Land en zone verwijderen.

Posted: Sun Dec 29, 2013 4:56 pm
by Davut
Goedemorgen,

Mijn vraag is kan ik de Land en zone verwijderen uit de bestelformulier, zoja hoe moet dit ?

mijn excuses als deze vraag al eerder is gesteld en ik het niet heb gezien.

Met vriendelijke groet,

vs1.5.6

Re: Land en zone verwijderen.

Posted: Wed Jan 29, 2014 3:44 pm
by Goodie
Bij configuratie-Internationaal zie je zowel landen als zones staan. Hier kan je weg halen wat je weg wilt hebben, deze zie je dan ook niet meer in het bestelformulier.

Re: Land en zone verwijderen.

Posted: Wed Jan 29, 2014 4:03 pm
by i2Paq
Niet weghalen maar uitschakelen!