Post by vansya_store » Fri Mar 30, 2012 11:33 pm

Post Is Delleted
Last edited by vansya_store on Mon Apr 30, 2012 3:28 pm, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 29, 2012 7:30 am


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Mar 20, 2012 8:39 am
Location - Indonesia

Post by petrus » Sat Apr 07, 2012 10:48 am

vansya_store wrote:Image
Image
Modules Tracking TIKI/JNE/Post Shipping Number OC.v1.5+

JNE Tracking script by Vansya Store (http://www.vansya.com/)
POS and TIKI Tracking script modified from JNE by Vansya Store
Adapted for OpenCart by Vansya Store

Website : http://www.vansya.com
Email : admin@vansya.com

Last Update: 30 Maret 2012
License: Creative Common with Attribution http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
Image
Purpose: Tracking shipment for TIKI/JNE/Post courier (in Indonesia)

Installation Notes:
1. Upload files to the corresponding directories.
2. From the Administration panel enter Modules from the Extensions menu.
3. Install jnetracking module.
4. If you do not have permission you will have to set permission to modules/jnetracking from the top administrator user group from within the admin configuration user menu.
5. Edit the JNETracking settings for position of module.

Credit:
1. Vansya Store

Changelog:
30/03/2012
- change TIKI tracking script to the new TIKI website
30/03/2012
- added post shipment tracking

Paypal Donation (Optional):
admin@vansya.com
Itu code bikin sendiri dari 0 ato copy paste punya orang bro? Link di bawah ini ada yang komen,
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=5719
siapa yang bikin? Itu asal copy paste yach?
di admin/controller/module/jnetracking.php
$this->data['text_left'] = $this->language->get('text_left');
$this->data['text_right'] = $this->language->get('text_right');

tapi di admin/view/template/module/jnetracking.tpl
<option value="column_left"><?php echo $text_column_left; ?></option>';
<option value="column_right"><?php echo $text_column_right; ?></option>';

Ente sendiri yach yang ngerate 5??? Ketahuan nich.
gangsar.swapurba wrote:ini baru ... :good: ... mastah...

semoga berkah... karena sedekah akan dibalas berpuluh-puluh kali lipat... http://www.ronywijaya.web.id/2011/12/ke ... sur-1.html
G tau itu the real mastah ato the real tukang copas.

New member

Posts

Joined
Sun Apr 17, 2011 4:21 pm

Post by sanders » Wed Apr 11, 2012 6:17 pm

setau saya di beberapa extensions sih copas.. >:D

http://thefashionstuff.com/
Find Your Fashion Here


New member

Posts

Joined
Mon Jan 16, 2012 2:14 pm
Location - kuningan

Post by saccarrep » Thu Apr 26, 2012 6:11 pm

Kepada semua umumnya dan bro Vansya khususnya,

Kalau memang memodifikasi modul orang lain mungkin sebaiknya menyebutkan sumbernya atau di credit. Apalagi jika lisensi modul tersebut "with attribution". Sah-sah saja memodifikasi modul orang lain tapi untuk menghargai orang tersebut credit jangan diambil sendiri (diklaim buatan sendiri).

Modul bro Vansya ini mirip sekali dengan modul yang pernah saya buat http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

Buat saya pribadi tidak masalah modul tersebut dioprek tetapi disitu ada coding buatan bro Natali Ardianto yang beliau juga layak mendapat kredit.

Jika bro Vansya memang membuat sendiri bisa konfirmasi disini juga. Tetapi alasan banyak yang bilang copas karena memang kemiripannya tingkat tinggi. Dari file readmenya aja udah mirip banget, seperti terlihat disini http://i49.tinypic.com/vov2u9.jpg

Kalau ada kata-kata yang kurang berkenan saya mohon maaf. Salam Damai

Before you judge a book by its cover, you've got to flip through the pages

Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Jan 28, 2010 5:59 pm

Post by gangsar.swapurba » Thu Apr 26, 2012 6:46 pm

he youh loh... dosanya gede lho... soalnya saya juga ngrasain sendiri, susah & betapa berkorbannya ngedevelop itu... maksud saya ngedevelop itu susah & butuh pengorbanan... kalo sampe yg ngebuatnya itu ngga ikhlas... hmmm.... ngga tau deh ya... hiiii ngeri....!!!
Last edited by gangsar.swapurba on Sat Apr 28, 2012 9:29 am, edited 1 time in total.

Blog Manager 2 - The Only Advanced Blog Extension for OpenCart 2.0 has coming!!!
Image


Blog Manager - The Only Advanced Blog Extension for OpenCart
Image


OpenCart Tips and Tutorials
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Mar 20, 2012 8:39 am
Location - Indonesia

Post by screenager8 » Sat Apr 28, 2012 9:00 am

Buat para developer module, untuk proteksi coba deh IONCUBE http://www.ioncube.com/online_encoder.php. Buat versi online encryptionnya murah, kira2 cuma $0.1 per file. Kalau ada beberapa files bisa lebih murah lagi, krn tidak dihitung berdasarkan jumlah files.
- Encoding jobs are priced in credits. Each credit is 0.10 US$ each.
- Cost is based on compiled code size, not script size. i.e. PHP complexity rather than size.
- Only the first download attempt of an encoded file consumes credits so you can't be "double charged".
- 50 free credits are added to each block of 250 credits bought together. e.g. $30 credits for the price of $25.
- Minimum order of credits just $5 (50 credits).

Image

Bukatoko.com | Cara mudah & cepat punya toko online!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Nov 28, 2009 5:45 pm
Location - Jakarta, Indonesia

Post by qahar » Mon Apr 30, 2012 6:16 pm

Kelihatannya TS menghapus post-nya. Forum locked, so everyone can learn from this!

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests