Post by Karuppiah » Tue Jun 03, 2014 7:55 pm

When I access SYSTEM > DESIGN > BANNER it shows blank page. I'm newbie to opencart. I have used 1.4.9.3 version. I don't want to change this version. How do I solve this problem ? I didn't get any error too... ???

admin config

Code: Select all

<?php

ini_set("display_errors", "0"); 

error_reporting(0);

// HTTP

define('HTTP_SERVER', 'http://localhost/Justborngarments/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://localhost/Justborngarments/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://localhost/Justborngarments/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://localhost/Justborngarments/admin/');
define('HTTPS_IMAGE', 'http://localhost/Justborngarments/image/');

// DIR
$jo_root=$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/Justborngarments/";
define('DIR_APPLICATION', $jo_root.'admin/');
define('DIR_SYSTEM', $jo_root.'system/');
define('DIR_DATABASE', $jo_root.'system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', $jo_root.'admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', $jo_root.'admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', $jo_root.'system/config/');
define('DIR_IMAGE', $jo_root.'image/');
define('DIR_CACHE', $jo_root.'system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', $jo_root.'download/');
define('DIR_LOGS', $jo_root.'system/logs/');
define('DIR_CATALOG', $jo_root.'catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysql');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', 'root');
define('DB_PASSWORD', '');
define('DB_DATABASE', 'justborn_db');
define('DB_PREFIX', 'jo_');

?>
main page config

Code: Select all

<?php
ini_set("display_errors", "0"); 

error_reporting(0);

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://localhost/Justborngarments/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://localhost/Justborngarments/');


// DIR
define('DIR_APPLICATION', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/system/');
define('DIR_DATABASE', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/catalog/view/theme/');
define('DIR_CONFIG', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/system/config/');
define('DIR_IMAGE', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/image/');
define('DIR_CACHE', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/download/');
define('DIR_LOGS', 'D:\xampp\htdocs\Justborngarments/system/logs/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysql');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', 'root');
define('DB_PASSWORD', '');
define('DB_DATABASE', 'justborn_db');
define('DB_PREFIX', 'jo_');
?>
Help me to solve this issue?

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 03, 2014 7:23 pm
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 19 guests