Post by organicfood » Thu May 29, 2014 12:45 am

hi,

tia for the help.

i setup some banners layout : home.

these banners are now on the home page as well as the product page.

i do not want these banners on the product page and was wondering is anyone know why these might be showing on product page? :drunk:

warm regards

Newbie

Posts

Joined
Thu May 29, 2014 12:37 am

Post by IP_CAM » Thu May 29, 2014 7:55 am

what happen, if you remove the bannerlink to HOME ? Does it still appear in the Product-Page?

Ernie

I am no longer active at the Forum. Please do NOT send me Personal Mails,
they will no longer be replied to.
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
4'550 + FREE OC Extensions, on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by organicfood » Fri May 30, 2014 10:07 pm

hi ernie,

i'm not sure what you mean by remove to home.

do you mean through admin or ftp?

kind regards

Newbie

Posts

Joined
Thu May 29, 2014 12:37 am

Post by IP_CAM » Sat May 31, 2014 12:22 am

just DISABLE the Banner the same way as you have ENABLED it in your Admin EXTENSIONS / MODULES / Banner Section.

Ernie

I am no longer active at the Forum. Please do NOT send me Personal Mails,
they will no longer be replied to.
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
4'550 + FREE OC Extensions, on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by organicfood » Sun Jun 01, 2014 7:49 pm

hi ip cam,

if i disable the banner it will no longer show on the front page, and i want it to show on the front page. not the product page though.

regards

Newbie

Posts

Joined
Thu May 29, 2014 12:37 am

Post by labeshops » Sun Jun 01, 2014 10:54 pm

Check under your settings for the store. I will bet you set the default template to use the HOME layout :)

Just change it to a different one - I use "default" since I don't use the default layout for anything.

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by IP_CAM » Mon Jun 02, 2014 12:11 am

IP_CAM wrote:just DISABLE the Banner the same way as you have ENABLED it in your Admin EXTENSIONS / MODULES / Banner Section.
I just ment to DISABLE it in order to see, if it THEN would be GONE in the Product Section as well...

Ernie

I am no longer active at the Forum. Please do NOT send me Personal Mails,
they will no longer be replied to.
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
4'550 + FREE OC Extensions, on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by organicfood » Mon Jun 02, 2014 2:51 pm

thanks a heap for the replys guys.

ip cam i tried that and when disabled banners dont show on either home or product pages.

labeshops default template is set to default.

banners are set to home.

i just tried to also add a welcome message to the home page and that is also showing up in both home and product pages.

warm regards

Newbie

Posts

Joined
Thu May 29, 2014 12:37 am

Post by Hussar » Fri Aug 22, 2014 10:24 pm

Hello all.

I'm migrating a shop from Oscommerce to Opencart and slowly finding my way around admin. The anomaly mentioned by organicfood above is occurring on my site too.

Basically what I want is a banner that appears only on the Home page (common\home?) The banner appears as expected and rightly disappears when I click on a Category. However when I select a product the page displays with the banner again (and Featured as well).

* The banner is set to 'Home' and 'Content Top'
* Featured is set to 'Home' and 'Content Bottom'
* Design-Layout 'Home' is set to Default and 'common\home'
* Design-Banners the only banner is enabled

Can someone please help get over this hurdle.

New member

Posts

Joined
Fri Aug 22, 2014 4:51 am

Post by Hussar » Fri Aug 22, 2014 10:28 pm

p.s. I don't mind if you try it out here: http://noahs-arc.org.uk/ocart/

There's only one product in Badges.

Thanks again

New member

Posts

Joined
Fri Aug 22, 2014 4:51 am

Post by thecobe » Thu May 07, 2015 6:54 am

Hi all
i have the same problem
Any solutions?

Newbie

Posts

Joined
Thu May 07, 2015 6:53 am

Post by mehbub.hussain » Thu May 12, 2016 2:43 am

Go to Admin panel ->Products
Click on edit (Pencil icon at the right of every row)
Select design tab.
Set "Layout Override" as "Product"

cheers


Posts

Joined
Thu May 12, 2016 2:38 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests