Post by akashNagrawal » Mon Aug 26, 2019 1:27 am

Hi everyone,
I am facing this issue for quite some time in my OC 3.0.2 site.
While adding attributes or links or manufacturer for new products, the autocompletion is not working.
And most of the times I am not able to add the attributes or links.
I have tried to search for the possible problem, but couldn't find anything useful.

I am new to the forum, and I hope you could help me with the issue.

That will be really helpful of you guys.
I personally like to work on opencart. But these kind of issues are demotivating me and making me have second thoughts about choosing opencart again.
I do hope you could save me.

Thanks in advance.

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 26, 2019 1:13 am

Post by developer@avi » Tue Aug 27, 2019 2:01 am

Can you share console screenshot while autocomplete searching

Or Share me details I will check and fix

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 20, 2018 1:05 am

Post by akashNagrawal » Tue Aug 27, 2019 6:59 pm

developer@avi wrote:
Tue Aug 27, 2019 2:01 am
Can you share console screenshot while autocomplete searching

Or Share me details I will check and fix
Hi,
Thanks for the reply.
I am facing this issue in all sections which are having autocomplete feature Like attributes, links, options, manufacturers, categories etc.
Even when I type the names of attributes or categories and select them from dropdown, they just don't get added or don't even get selected most of the times.

I have made a video for the issue, as I thought it should explain the problem more clearly.
here's the link : https://www.youtube.com/watch?v=Gw9O_miCJq0

Hope that clarifies a little.
Thanks

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 26, 2019 1:13 am

Post by iakashsinghrajput » Mon Dec 02, 2019 10:26 pm

akashNagrawal wrote:
Tue Aug 27, 2019 6:59 pm
developer@avi wrote:
Tue Aug 27, 2019 2:01 am
Can you share console screenshot while autocomplete searching

Or Share me details I will check and fix
Hi,
Thanks for the reply.
I am facing this issue in all sections which are having autocomplete feature Like attributes, links, options, manufacturers, categories etc.
Even when I type the names of attributes or categories and select them from dropdown, they just don't get added or don't even get selected most of the times.

I have made a video for the issue, as I thought it should explain the problem more clearly.
here's the link : https://www.youtube.com/watch?v=Gw9O_miCJq0

Hope that clarifies a little.
Thanks
Have you got the solution for this I am also getting facing the same problem


Posts

Joined
Sun Nov 24, 2019 2:16 am

Post by OSWorX » Tue Dec 03, 2019 12:48 am

Have one of you ever checked the developer console - F12 ?
And which Browser is used - the Video shows something like Chrome ..

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests