Post by Macco Souza » Fri Jul 19, 2019 3:23 am

Hello, I'm using version 3.0.3.2 and I'm having trouble signing up for the affiliate forum.
When filling in all the fields and doing the registration go back again to the same page.
I only advise to register if you have registered as a client.
I accessed log and errors and nothing counts

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 19, 2019 3:10 am

Post by rjcalifornia » Sun Jul 21, 2019 2:20 am

Macco Souza wrote:
Fri Jul 19, 2019 3:23 am
Hello, I'm using version 3.0.3.2 and I'm having trouble signing up for the affiliate forum.
When filling in all the fields and doing the registration go back again to the same page.
I only advise to register if you have registered as a client.
I accessed log and errors and nothing counts
Are you not seeing the affiliates requests in admin dashboard? Usually you must approve affiliates first:
http://docs.opencart.com/en-gb/marketing/affiliate/

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by Macco Souza » Sun Jul 21, 2019 12:01 pm

Hello. Maybe he did not understand. What is happening that the client can not finish the registration. I return on the same page when you click on register. This is the problem, I can not finish the affiliate registration.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 19, 2019 3:10 am

Post by rjcalifornia » Mon Jul 22, 2019 2:20 am

Macco Souza wrote:
Sun Jul 21, 2019 12:01 pm
Hello. Maybe he did not understand. What is happening that the client can not finish the registration. I return on the same page when you click on register. This is the problem, I can not finish the affiliate registration.
Ok, now I understand the problem, however you also said this:

Code: Select all

I only advise to register if you have registered as a client.
Does that means that you can only register as an affiliate after you registered as a customer?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests