Search found 175 matches

Search found 175 matches

Re: Random Blank Product with no

Count me in as someone who gets it too. 'Tis very strange indeed.

Jump to post
  • Fri May 13, 2011 5:36 am
  • Replies 6
  • Views 766
Choosing products to exclude for coupons

Is there a way to add functionality to coupons in 1.4.9.3 so that you can choose which products to exclude from a coupon? Currently you can choose products to include, but we have over 1200 products and need to be able to exclude just five to ten from each coupon we make. Selecting all 1195 other pr...

Jump to post
  • Fri May 06, 2011 4:46 am
  • Replies 1
  • Views 273
Re: Megamenu horizontal menu problem

Just a note that Scott rocks and the problem is solved. Public praise!

Jump to post
  • Thu May 05, 2011 5:50 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Megamenu horizontal menu problem

As an update for anyone else who had the question, I've fixed one problem by simply making sure my menu is only on one line. So we rearranged categories so there's only one line of primaries. The only problem left is that in IE7, after all of the changes so far, it still makes submenus appear in a v...

Jump to post
  • Wed May 04, 2011 2:32 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: 301 Redirects that don't work

Somehow it fixed itself with no further input from me. I don't know how or why, but hoping it doesn't just stop working again someday.

Jump to post
  • Mon May 02, 2011 12:20 pm
  • Replies 5
  • Views 673
Re: Megamenu horizontal menu problem

Here's how it looks now in IE7, submenus shifted to the left, doesn't fill the space and is still vertical. This menu was such a good idea, before I installed it. :) Thanks some more.

Jump to post
  • Thu Apr 28, 2011 5:22 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Megamenu horizontal menu problem

No problem, attached. Thanks again

Jump to post
  • Thu Apr 28, 2011 12:01 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Megamenu horizontal menu problem

The new stylesheet threw a lot of stuff off. It shifted the menu to the right and causes collisions with the second row. I've attached a screenshot I took before I put the old stylesheet back, as well as both the new sheet and the one I've been using that's up there again now. Plusses: the dropdowns...

Jump to post
  • Wed Apr 27, 2011 11:26 pm
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Megamenu horizontal menu problem

It worked! Thank you tremendously, you were a big help. Owe you five. Tomorrow I'll be able to test it on the PCs and with IE7.

Jump to post
  • Tue Apr 26, 2011 9:26 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Megamenu horizontal menu problem

Unfortunatelyw the drop downs don't center underneath anymore, they left align to their top menu item, so dropdowns with a lot of stuff push off the side of the page and gets cut off. I appreciate the help, is there a way to return it to being centered under the menu again?

Jump to post
  • Fri Apr 22, 2011 10:56 pm
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Megamenu horizontal menu problem

You're awesome. I very much look forward to getting this solved, I think it could help more people than me.

Jump to post
  • Fri Apr 22, 2011 3:48 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: RSS & Google Feed

It does not work with the Google feed, even though if you have a regular Google Base file, it will work. When using the built in OC GB feed, it throws up row errors. I've yet to find a solution so for now thefind is off my radar unfortunately. It accepted CubeCart Google Base and Avactis Google Base...

Jump to post
  • Thu Apr 21, 2011 10:23 pm
  • Replies 1
  • Views 847
Re: Megamenu horizontal menu problem

It's attached. I've also put my main template stylesheet in the zip in case you see a clash that might be causing it. Any help would be greatly appreciated.

Jump to post
  • Thu Apr 21, 2011 10:14 pm
  • Replies 23
  • Views 5831
Megamenu horizontal menu problem

I installed a megamenu mod that has since vanished from Extensions, maybe because it will be in the core for 1.5? I have a problem with it. It does great in IE8, Chrome, Firefox and Safari but in IE7 all the categories in the drop downs are vertical instead of in a horizontal row like in the other b...

Jump to post
  • Thu Apr 21, 2011 4:37 am
  • Replies 23
  • Views 5831
Re: Cannot add products

I get this myself but only every five to ten products. If I hit back and submit again, it goes fine. Very odd.

Jump to post
  • Wed Apr 20, 2011 5:13 am
  • Replies 4
  • Views 502
Re: 301 Redirects that don't work

I admit I am nothing when it comes to htaccess but I really need help with this. If I can't redirect anything to our new site, I won't be able to change to OpenCart at all. I'm sure it's some little fix but I don't know it, so does anybody? How do I stop it from adding the trailing slash? Thanks Her...

Jump to post
  • Tue Apr 19, 2011 12:20 am
  • Replies 5
  • Views 673
Re: 301 Redirects that don't work

I don't have one currently running to test because I had to take it down so people could still access the old links. But this is the format:

redirect 301 /old-article-name http://www.newsite.com/new-article-name

which becomes

http://www.newsite.com/new-article-name/ with Page Not Found.

Jump to post
  • Sat Apr 16, 2011 1:57 am
  • Replies 5
  • Views 673

Search found 175 matches