Search found 85 matches

Search found 85 matches

Re: Will Demo of My Extension Lead to an Instant Ban??

now i am unable to submit or edit my extensions.. well.. does it mean i've got banned.?? :) didn't know about that rules, i was fill a commercial link into a download file.. something like a signature at the top of readme file.. why i didn't receive a warning when i was submit an extension with that...

Jump to post
  • Thu Mar 14, 2013 7:31 am
  • Replies 18
  • Views 3090
Re: Open Cart Administrator Password Reset tool

oh God, thank you it's solved now..
i don't know why i was trying to change .htaccess many times with same content but still facing the problem, but now it's just working..
after reset my password using this tool, change .htaccess and try to login and successfully login..
thanks a lot JAY.!! :banana:

Jump to post
  • Tue Mar 12, 2013 4:53 am
  • Replies 80
  • Views 153683
Re: Open Cart Administrator Password Reset tool

Hi Jay, I'm having problem to login admin panel.. my website got deface attack, some config.php have been change by defacer.. lucky now i can revert back my website as normal view, but i can't login to admin panel.. when i submit user and password it bring me back to login form, i tried to use this ...

Jump to post
  • Tue Mar 12, 2013 4:27 am
  • Replies 80
  • Views 153683
Glossy Category - 3 Level (*vQmod)

Category with 3 level.. *Compatibilty Opencart version: 1.5.1.3 -- 1.5.2.x -- 1.5.3.x -- 1.5.4.x. -- 1.5.5.x *This extension required vQmod installed with minimum version 2.1.7, so there is no core files would be overwritten. Download vQmod here: http://www.vqmod.com *Only works with Column Left lay...

Jump to post
  • Tue Mar 05, 2013 4:57 am
  • Replies 1
  • Views 1586
Glossy Category - 3 Level (*vQmod)

Kategori dengan 3 level .. *Untuk Opencart versi: 1.5.1.3 -- 1.5.2.x -- 1.5.3.x -- 1.5.4.x. -- 1.5.5.x * Ekstensi ini diperlukan vQmod terinstall dengan versi minimal 2.1.7, jadi tidak ada file inti akan ditimpa. Download vQmod sini: http://www.vqmod.com * Hanya bekerja dengan dengan baik pada layou...

Jump to post
  • Tue Mar 05, 2013 4:45 am
  • Replies 1
  • Views 576
Re: (Tanya) Cara menampilkan nama toko di halaman produk

ahahaa, susah amat bro ane ga sanggup.. ;D
ane pikir mau naruh link sub domain aja, ky blog punya ane taruh di barisan menu atas..
semangat bro, oprek teruuuss..
ini kan Oprek Cart.. :D

Jump to post
  • Tue Mar 05, 2013 4:32 am
  • Replies 3
  • Views 1046
Re: Tanya modul Deal hari ini ada yang tau gk?

iwane021 wrote:Justru itu gan, bos ane mintanya macem-macem tapi klo bisa gk berbayar!! ??? Repot juga... dikejar2 target mesti launching ni Online store...
bos ente suruh bikin modulnya.. *hheheheh becandaahh.. :D

Jump to post
  • Mon Mar 04, 2013 3:19 pm
  • Replies 8
  • Views 1538
Re: Memindahkan menu

maksudnya ky web ane yah.. ;D

Jump to post
  • Mon Mar 04, 2013 3:17 pm
  • Replies 2
  • Views 582
Re: (Tanya) Cara menampilkan nama toko di halaman produk

mau ditampilkan disebelah mana bro, di barisan menu kategori (top), atau mau di footer, atau dimana nih.?? ;D

Jump to post
  • Mon Mar 04, 2013 3:16 pm
  • Replies 3
  • Views 1046
Re: [PEMBERITAHUAN] Pembulatan Tarif JNE (Ke bawah-Ke Atas)

Kalo saya modul JNE nya ga ada yang dirubah cuman saya pake module select city, modifikasi dari module select city versi 1.5.3 ke versi 1.5.4.1 karena saya pake opencart 1.5.4.1 Setelah itu list City nya di lengkapin dengan kabupaten. Jadi customer ga ngisi kolom city tapi mereka tinggal pilih kota...

Jump to post
  • Mon Mar 04, 2013 3:09 pm
  • Replies 12
  • Views 17307
Re: salah path modul kategori drop down

berhasil om dunks, thanks berat.. ;)
maaf baru nongol, hhe..

Jump to post
  • Mon Mar 04, 2013 3:05 pm
  • Replies 4
  • Views 1171
Re: wrong path module category as drop down

this is the screenshot of my category module:

dropdown.jpg

dropdown.jpg (103.32 KiB) Viewed 1333 times

it was only parent category that i give <option> function, if i click a category i wish to bring me to its category.. but so far i'm failed, what i've done is bring me to the wrong path localhost/oc/<a href=

Jump to post
  • Wed Feb 27, 2013 8:56 pm
  • Replies 2
  • Views 1338
Re: salah path modul kategori drop down

makasih om buat masukannya.. tapi maaf yg ane maksud bukan menu kategori di header, tapi modul kategori.. ;D ini screenshot-nya.. dropdown.jpg itu baru kategori utama yang ane kasih fungsi <option>, jadi kalo di klik ane penginnya menuju ke link kategori yang dimaksud.. tapi sejauh ini gagal, ya itu...

Jump to post
  • Wed Feb 27, 2013 8:47 pm
  • Replies 4
  • Views 1171
salah path modul kategori drop down

Halo agan2, ane lagi modifikasi modul kategori menjadi dropdown sederhana, untuk membuat dropdown ane butuh kode berikut di dalam kategory: <form action="dummy" method="post"><select name="choice" size="1" onChange="jump(this.form)"> </select></form> dan tag <option> dengan value untuk mendapatkan k...

Jump to post
  • Wed Feb 27, 2013 5:02 pm
  • Replies 4
  • Views 1171
wrong path module category as drop down

Hello folk, I'm currently modifying module category as simple dropdown.. to create a dropdown i need to put this code inside the category: <form action="dummy" method="post"><select name="choice" size="1" onChange="jump(this.form)"> </select></form> and <option> tag with value to get category and su...

Jump to post
  • Wed Feb 27, 2013 4:49 pm
  • Replies 2
  • Views 1338
Re: Blue animee OpenCart Admin Theme v1.5 +

thanks agan ivanz_gothic
ane ada jadi ide buat ngerubah tampilan admin panel web sendiri, dan jadi ada ide buat bikin theme Juventus spesial buat Juventini Opencarter.. :laugh:

Jump to post
  • Wed Feb 27, 2013 4:05 pm
  • Replies 4
  • Views 817
Re: [TANYA] Memasukan design yg sudah jadi.

wah gan, jangan samakan dengan wordpress.. ;D
silahkan baca thread berikut tentang bagaimana membuat theme di opencart, kebetulan yang posting moderator kita.. 8)
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=139&t=36665

Jump to post
  • Mon Feb 25, 2013 8:25 pm
  • Replies 5
  • Views 936
Re: [TANYA] Memasukan design yg sudah jadi.

maksudnya design apa bro, modul gitu atau file html.??

Jump to post
  • Mon Feb 25, 2013 2:56 pm
  • Replies 5
  • Views 936

Search found 85 matches