Search found 108 matches

Search found 108 matches

Error Message Permanent on top of homepage

May i know how i can overcome this problem, its loaded & printed on top of my homepage? Thanks in advance. /home/vol3/celavi.com/htdocs/system/library/cache.php on line 27Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/vol3/celavi.com/htdocs/system/library/cache.p...

Jump to post
  • Tue Dec 28, 2010 11:14 am
  • Replies 6
  • Views 1488
Re: setting up the MAIL - smtp settings for me.com

i've been using gmail as my smtp server, it was superb fast mail delivery. try use a free gmail email account to send. thi is what i set: Mail protocol: SMTP SMTP server: ssl://smtp.gmail.com Username: YourGmailUsername Password: YourGmailPassword Port: 465 Hope this help :D Merry Christmas Everyone...

Jump to post
  • Sat Dec 25, 2010 10:31 pm
  • Replies 6
  • Views 5948
Re: Free Checkout

Oh i see, thank you very much for your reply Q :D Merry Christmas & happy new year to you :laugh:

Jump to post
  • Sat Dec 25, 2010 9:10 am
  • Replies 2
  • Views 589
Free Checkout

Hi, i'm having problem giving my customer free checkout option, i've install & enable the free checkout option. but when customer checkout, it does't show the free checkout, it just show paypal payment option. wonder where could gone wrong, help are very much appreciated :)

Jump to post
  • Fri Dec 24, 2010 6:31 pm
  • Replies 2
  • Views 589
Re: Changing Background image in Backend UI Panel

Sorry for broken message. i mean is, we can change the Store's background image/color in the UI administration panel. similar like the way we chang the store's logo. :)

Jump to post
  • Sat Dec 18, 2010 5:45 pm
  • Replies 3
  • Views 1119
Image Manager

Hello, i've been using the OC 1.4.9 for sometime. i found there is an problem with the IMAGE MANAGER, at first it was ok. but one day i login & browse the IMAGE MANAGER, all my picture gone missing, even those default electronic pictures. what had happen so sudden? i login FTP image/data. all my fil...

Jump to post
  • Sat Dec 18, 2010 1:46 am
  • Replies 0
  • Views 231
PHP Warning

I'm having problem viewing my pictures in IMAGE MANAGER, its all gone missing & i found this in my log. 2010-12-17 3:38:16 - PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vol3/chrenrz.com/johne_6798861/jjon2u.com/htdocs/admin/controller/common/filemanager.php on line 110 these are so...

Jump to post
  • Fri Dec 17, 2010 11:50 am
  • Replies 1
  • Views 391
Changing Background image in Backend UI Panel

How good if no css editing require with just some click at the Backend :)

Jump to post
  • Fri Dec 17, 2010 11:43 am
  • Replies 3
  • Views 1119
Re: Images Automatically Missing

Can someone please help me please? :/

Jump to post
  • Fri Dec 17, 2010 12:29 am
  • Replies 1
  • Views 288
Images Automatically Missing

Don't know whether it happens to me or anyone do? wondering why i can't see any picture inside the IMAGE MANAGER, i checked log. 2010-12-15 3:50:49 - PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vol3/bla.com/johne_xxxxx/domainu.com/htdocs/admin/controller/common/filemanager.php on l...

Jump to post
  • Wed Dec 15, 2010 11:36 pm
  • Replies 1
  • Views 288
Free Default Template Black Color Theme

Black Color Default Theme.

For OC Version 1.4.9
unzziped & upload it to catalog/view/theme/
Then login to Backend & choose setting --> store --> template (Black)

Jump to post
  • Wed Dec 15, 2010 1:47 pm
  • Replies 0
  • Views 2610
Re: Displaying Weight on Product Items details

Thanks for your reply i2Paq:) i will try to find those file to edit about the weight.

Jump to post
  • Wed Dec 15, 2010 11:59 am
  • Replies 2
  • Views 303
Displaying Weight on Product Items details

Hi, i'm wondering how to display the weight of the product i want to show to my customer? it have the option to set in PRODUCT --> DATA in my Backend Panel.

Thank in Advance.

Jump to post
  • Wed Dec 15, 2010 12:19 am
  • Replies 2
  • Views 303
Re: Slide Module not working

Thank you for all of your reply, much appreciated. i guess it come to no choice but have to re-install back everything :( Thanks again Justinv & SapporoGuy.

Jump to post
  • Mon Dec 13, 2010 6:00 pm
  • Replies 6
  • Views 985
Re: Slide Module not working

Thanks for your reply Justinv, the problem become a level ahead, now i've to "re-login" with my username&password everytime i click on, setting,extension,module or anywhere. it seems spoilt the system :( is there any ways to undo the module/restore? before this everthing was just fine. but its annoy...

Jump to post
  • Mon Dec 13, 2010 5:43 pm
  • Replies 6
  • Views 985
Slide Module not working

Hi,i've a module call Homepage Slidehow, i'm having difficulty to make it enable, once i click enable, it return to dashboard, when i click on extension--> module..it says " Invalid Token sesssion. Please login again ". i just keep repeating login & re-enabling fail. Thank in advance for helping.

Jump to post
  • Mon Dec 13, 2010 11:16 am
  • Replies 6
  • Views 985
Re: admin login

Thanks for your quick replied 12Paq :) very much appreciate your help :) i found the config file now...don't know why just now my ftp does't shown up that file even i did triple check, but now i login ftp, i can see it. thanks again 12Paq :) Thread closed.

Jump to post
  • Sun Dec 12, 2010 9:55 pm
  • Replies 2
  • Views 428
admin login

Hi, i wonder can i change the login location from http://domainname./com/admin to my desire preferred name? eg: admin1. Can anyone help me on this? i've search the forum & i found the location of admin's folder & edit the config.php, but i found no admin word to change.


Thank You
Johnnet

Jump to post
  • Sun Dec 12, 2010 9:10 pm
  • Replies 2
  • Views 428
Re: Contact Form Malfuntion

No. i did not use Backoffice. SSL enable is not from the web hosting company i guess, its from gmail's server. i'm not sure whether gmail will have a limit of emails sent out at a time because of spam filter. i'm using an free gmail email account with the setting above.

Jump to post
  • Fri Dec 10, 2010 5:35 pm
  • Replies 4
  • Views 991
Re: Contact Form Malfuntion

i finally got my problem fixed. is SSL not HTTPS. silly me.

Mail Protocol: SMTP
Host: ssl://smtp.gmail.com
user: gmail email
pwd: gmail password
port: 465

Jump to post
  • Fri Dec 10, 2010 3:49 pm
  • Replies 4
  • Views 991

Search found 108 matches