Search found 47 matches

Search found 47 matches

Guest Checkout Email, Order History

I'm wondering if people have any input on the following. When a guest checkout is made through the store, there doesn't seem to be any record of the checkout being a guest checkout as opposed to a registered user. The guest gets the same order emails and the store owner gets the order email with no ...

Jump to post
  • Fri May 13, 2011 9:30 am
  • Replies 2
  • Views 717
Re: Show stock per option, not total stock

Thanks ocpro. I added the code and then opted to simply hide the normal Availability line in the product listing and add a stock level to each option in the dropdown:

'name' => $option_value['name'] . ' (' . $option_value['quantity'] . ' in stock)'

Thanks!

Jump to post
  • Mon May 02, 2011 12:43 pm
  • Replies 11
  • Views 3983
Show stock per option, not total stock

I'm using v1.4.9 and am selling products that vary by size only. I've setup each product and the size option with values and quantities per option. How do you display to the user that it's only certain options that are in stock? ie. if I only have 1 pair of size 10, it somehow shows that size 10 is ...

Jump to post
  • Sun May 01, 2011 1:14 pm
  • Replies 11
  • Views 3983
Re: eWay module with Beagle support

Great :)

I'll test it out today.

Jump to post
  • Fri Aug 20, 2010 7:18 am
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

Hey Q, any idea when the module will be updated?

Jump to post
  • Sun Aug 15, 2010 5:13 pm
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

It looks like the XML being sent to eway is missing the actual data for ewayCustomerBillingCountry. The txt output file that is used for debugging shows no data for that node (even though Australia shows clearly in the user details for shipping and payment addresses): <ewayCustomerBillingCountry></e...

Jump to post
  • Wed Aug 11, 2010 11:26 am
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

Hmm.. it should be passing only the 2 letter code. I'll check it again You're right, it should be - the controller/payment/eway_hosted.php file uses payment_iso_code_2 for the value so it should be passing AU as the code. I'll do some more testing now locally to see if I can get any more specific i...

Jump to post
  • Wed Aug 11, 2010 10:48 am
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

Just wondering if you've had a chance to update the module yet?

Jump to post
  • Wed Aug 11, 2010 6:37 am
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

I just found another bug. The field the eway api expects for country code (ewayCustomerBillingCountry) has a max length of 2 characters (ie. the country code only, not the entire country).

Jump to post
  • Mon Aug 09, 2010 10:23 am
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

Hey Qphoria. I picked up an oversight in the beagle implementation - line 219 of controller/payment/eway_hosted.php should be the Beagle payment url which ends in xmlbeagle.asp not xmlpayment.asp

Jump to post
  • Mon Aug 09, 2010 10:08 am
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: eWay module with Beagle support

Brilliant, thanks qphoria. I'll test it out tomorrow (it's nearly 2am now) - the boss will be happy ;)

Jump to post
  • Thu Aug 05, 2010 11:45 pm
  • Replies 11
  • Views 2874
eWay module with Beagle support

Any chance qphoria you could update the eWay module to include the Beagle anti-fraud measures? As far as I know, it only requires passing 1 additional field to the eWay API (as IP address is already sent), and posting to a different URL. I did try to contact you via Skype as your site requests but h...

Jump to post
  • Thu Aug 05, 2010 11:06 pm
  • Replies 11
  • Views 2874
Re: e-way Australia Module / problems with payments

Check the error log on the server. Is curl installed? Is it timing out? Is the server IP blocked at the eway end? Is the domain entered at the eway end? Look into those things first as they are the most obvious.

Joel

Jump to post
  • Wed Aug 04, 2010 12:02 pm
  • Replies 5
  • Views 2219
Re: Change scale of Administration Statistics graph?

Nice once Leffe, that works perfectly for me (v 1.3.4)

Jump to post
  • Fri Mar 12, 2010 8:03 am
  • Replies 6
  • Views 1940
Re: Default Radiobutton selected

Thanks Qphoria. That looks a little more complicated than I wanted, I don't need to skip steps, just make the first radiobutton in a radiobuttonlist selected. I'm assuming it would be to simple make the item index of 0 the selected one.

Jump to post
  • Wed Jan 20, 2010 1:46 pm
  • Replies 4
  • Views 679
Default Radiobutton selected

Hi,

Is there a way to make 1 radiobutton selected for shipping, payment methods, etc? Eg. If I only accept credit cards, it'd be great if the radiobutton was already selected so the customer didn't have to click it.

Jump to post
  • Wed Jan 20, 2010 1:23 pm
  • Replies 4
  • Views 679
Re: No Submit Button For Review

An overzealous editor was the cause ;D

Issue fixed

Jump to post
  • Wed Jan 13, 2010 11:30 am
  • Replies 3
  • Views 711
Re: Adding Custom Text

Figured it out. I need to add the line:

$this->data['text_poboxnotice'] = $this->language->get('text_poboxnotice');

in catalog\controller\account\create.php

Jump to post
  • Wed Jan 13, 2010 11:08 am
  • Replies 4
  • Views 1126
eWay Payment Module

Testing the eWay module locally using Test Mode, when checking out, it doesn't seem to be working correctly. The image shown is after continue has been clicked once cc details have been entered.

No error message shows.

I'm running XP Pro locally.

Edit: OpenCart 1.3.4

Jump to post
  • Wed Jan 13, 2010 10:04 am
  • Replies 0
  • Views 435

Search found 47 matches