Search found 25 matches

Search found 25 matches

Re: Display modules in mobile theme

i need to do the same, any help?

Jump to post
  • Fri Sep 23, 2016 5:35 pm
  • Replies 7
  • Views 1748
Re: SSL Mode Not Working Correctly

I am forced to update to 2.2 because of some modules. As i see, ssl and seo urls still not fixed on 2.2?
How the hell can we fix them?

Jump to post
  • Tue Aug 30, 2016 8:29 am
  • Replies 39
  • Views 33495
Re: New install can't log into admin

gerstavros, It is likely that you have redirection issues in your .htaccess file that need resolving. Here is my htaccess, i don't see any redirection Options +FollowSymlinks Options -Indexes <FilesMatch "(?i)((\.tpl|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))"> Order deny,allow Deny from all </FilesMatch> Rewr...

Jump to post
  • Wed Apr 06, 2016 2:37 am
  • Replies 5
  • Views 835
Re: New install can't log into admin

Hello, i have same problem with more info. I had opened a new topic but never got approved. Anyway, in my issue, site does always go to http instead of https, but i did the installation on https, and defines are all set to https://site. Cannot understand why site always loads at http. Problem is tha...

Jump to post
  • Tue Apr 05, 2016 2:42 am
  • Replies 5
  • Views 835
Problem with SSL and urls

Hello I made a new installation of opencart 2.2 (https://dikarto.gr/shop) and i have two problems. First of all, SSL doesn't work as it should. Pressing any link, goes to http instead of https (and icons don't work as installation was done for https) The worst problem is that i cannot login to admin...

Jump to post
  • Mon Apr 04, 2016 12:56 am
  • Replies 1
  • Views 500

Search found 25 matches