Search found 247 matches

Search found 247 matches

Re: no orders created in test mode.

Im running OC 1.4.0 so the
viewtopic.php?f=20&t=8341&p=40728&hilit=lost+order+lost+orders#p40726
doesnt apply.. Help!!!!

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2010 9:30 am
  • Replies 7
  • Views 1051
Re: no orders created in test mode.

I found out in PP's sand box they have an IPN simulator. it say sent sucsessful but still no orders. what URL is need to send the IPN Back to.. just http://mySite/shop where shop is the root directroy for the opencart... Also no email out from the above switch. Man this is getting to be tough to get...

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2010 8:58 am
  • Replies 7
  • Views 1051
Re: no orders created in test mode.

After reading posts. http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=8341&p=40728&hilit=lost+order+lost+orders#p40726 I tried to add the mail out test is this proper syntax? public function callback() { mail($this->config->get('config_email'), "IPN REACHED", "IPN REACHED"); $this->load->library('encr...

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2010 8:42 am
  • Replies 7
  • Views 1051
no orders created in test mode.

I'm running my site in a test mode. I have sandbox accounts set up with the standard Paypal. "off site link" not pro. I get all the way through the paypal prosess and it takes me back to my site and in open cart it says your items have been ordered. " Please wait 3-5 days for deliver.. If I go to ad...

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2010 8:12 am
  • Replies 7
  • Views 1051
Re: Clean Re install?

I may have figured it out. My host keeps a copy of my home directory and puts it in www/
so I removed it from that directory and I think its going to work.

Jump to post
  • Mon Feb 01, 2010 3:08 am
  • Replies 5
  • Views 2886
[Solved] Clean Re install?

This is going to be a bit long but, After installing and configuring Open cart when trying to add a category it kept telling me that my category name had to be >than 2 and less than 32 characters. no matter what I called it. So I decided to delete the install and start over. now everytime I go to my...

Jump to post
  • Mon Feb 01, 2010 2:39 am
  • Replies 5
  • Views 2886
Re: unwritable file ? alert during install ...

I am getting the message also even though I have set the permissions on all config.php files

Jump to post
  • Mon Feb 01, 2010 2:08 am
  • Replies 5
  • Views 1944

Search found 247 matches