Search found 63 matches

Search found 63 matches

OC 1.4.6 & Multi-Shop - I only see default site

Can someone help me understand what I am missing? I am setting this up on a Windows server. I have two subdomains setup: http://shop1.mydomain.com/ http://shop2.mydomain.com/ Both point to the same physical directory. I have set both sites up under System/Settings When I go to either site, I only se...

Jump to post
  • Thu Apr 08, 2010 9:01 pm
  • Replies 1
  • Views 376
Question about export/import mod

Am I understanding this correctly? I must first export from the system, make my changes, and then re-import the updated file?

Is there anyway to mass import new products?

One more - Any idea when the mod will be updated to work with the latest oc version 1.4.6?

thanks in advance.

Jump to post
  • Tue Apr 06, 2010 12:51 am
  • Replies 20
  • Views 5032
Re: mysterious 5 on top of page? dispatch error?

Oh I finally found it.
in the language page.

catalog/language/english/success.php

Jump to post
  • Thu Feb 11, 2010 4:33 am
  • Replies 4
  • Views 749
mysterious 5 on top of page? dispatch error?

I am getting a 5 at the top of the screen on one page in my cart. I've been able to track it down to where it is happening - but done understand how to go any further in finding out what is wrong. the 5 is being displayed within this call to controller-> dispatch below with a route of 'account/succe...

Jump to post
  • Thu Feb 11, 2010 4:25 am
  • Replies 4
  • Views 749
Re: character on screen - messing with styles

Fixed: Content Encoding Error

Went into admin / shop /server settings and changed Output Compression Level to 0
I can now see the page.

Jump to post
  • Thu Feb 11, 2010 2:54 am
  • Replies 4
  • Views 749
Re: character on screen - messing with styles

yea I figured it was a shot in the dark.. Here's a bit more bizarre info. On my development server (iis) when I try to go to this page in firefox 3.5 I get this error: Content Encoding Error The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression...

Jump to post
  • Thu Feb 11, 2010 2:21 am
  • Replies 4
  • Views 749
character on screen - messing with styles

I am at a loss at to what this could be. I know this is a shot in the dark, but thought perhaps someone might be able to give me an idea what to look for. I am including a url to a screen shot of the #5 that is at the top of one screen on my cart. I highlighted it in a pink outline. http://www.harbo...

Jump to post
  • Wed Feb 10, 2010 6:19 am
  • Replies 4
  • Views 749
ckeditor & ckfinder - licensing purchase?

I purchased a license for the ckfinder, do I also need to purchase a license for the ckeditor itself?

Jump to post
  • Thu Jan 28, 2010 2:06 am
  • Replies 1
  • Views 596
Re: Issue uploading an image

I am having the same/similar issue. The editory looks like it is uploading the pictures, they appear in the finder, as do images supposedly uploaded by the client. However - when I look in the directory there are no files, no sub-dirs,. When I try to select an image, firefox/firebug gives me the err...

Jump to post
  • Tue Jan 26, 2010 4:53 am
  • Replies 10
  • Views 3490
Re: No Comment box if logged in.

Hi Qphoric, Thanks for the help. Here is what I've done. (I am so close) I set all product to require shipping, and installed free shipping. I've hidden the both the payment radio and the shipping radio, successfully. (no errors in log file, no errors on screen. I have the comment box right where I ...

Jump to post
  • Sat Jan 09, 2010 5:54 am
  • Replies 6
  • Views 1064
No Comment box if logged in.

Hello, I am working with opencart 1.3.4 I've successfully installed the mod REQUEST QUOTE PROCESS by Qphoria. (thank you) My site is cart system, with no pricing. It allows the shopper to make a request for a quote. I need to have a textarea to allow the shopper to add comments to the quote. If I pl...

Jump to post
  • Fri Jan 08, 2010 7:56 am
  • Replies 6
  • Views 1064
Re: add text field to be completed by customer - product page

Thanks for the tip.
I have purchased the module, and manually installed it. As I had done many updates to my templates.

Is there a working demo somewhere? I believe I have a problem with my install, and I'd like to check against a properly working install.

thanks

Jump to post
  • Wed Dec 30, 2009 8:35 am
  • Replies 2
  • Views 758
add text field to be completed by customer - product page

Hello, I want to add a text field to my product page, that will be populated with size and qty data. you can see I have the field in place on this page, as I change qty's per size, this field will be updated. http://216.242.102.14/cart/index.php?route=product/product&product_id=57 my intention is to...

Jump to post
  • Wed Dec 30, 2009 2:37 am
  • Replies 2
  • Views 758
Re: completely remove payment and shipping

Scratch that... I see the note at the end of the page.
Very nice mod, thanks.

Jump to post
  • Tue Dec 15, 2009 8:33 am
  • Replies 5
  • Views 929
Re: completely remove payment and shipping

Hi Qphoric,
Thanks for sending me that link. I checked out the demo, and noticed that there is shipping selection required.
Can I safely assume that by setting all products to not require shipping, the shipping module will be removed?

thanks again,
Kim

Jump to post
  • Tue Dec 15, 2009 8:25 am
  • Replies 5
  • Views 929
Re: completely remove payment and shipping

the point would be to request a quote.
I will continue searching, thanks

Jump to post
  • Tue Dec 15, 2009 7:46 am
  • Replies 5
  • Views 929
completely remove payment and shipping

Hello,
I'd like to completely remove any payment and shipping.
I basically want a cart to function like a cart, without any payment processing and no shipping selection.

Can anyone help me with this?

thanks in advance

Jump to post
  • Tue Dec 15, 2009 7:33 am
  • Replies 5
  • Views 929
layout.tpl - how come I dont have this file?

I keep seeing reference to this file. catalog/view/template/module/layout.tpl I'm trying to manipulate my templates, and remove the right column, completely. I've seen several references to this layout.tpl. I;ve searched all my directories and no file. Help please? thanks in advance

Jump to post
  • Wed Dec 09, 2009 2:03 am
  • Replies 5
  • Views 2011
Re: Move links in header to left column- how?

Thank you for the code.
I have added it to the site.

I would like to understand why the other code did not work, tho. Any ideas?

Thanks again for the code.

Jump to post
  • Wed Dec 09, 2009 1:32 am
  • Replies 4
  • Views 1567

Search found 63 matches