Search found 62 matches

Search found 62 matches

Re: sagepay v3 direct basket

I haven't looked at Direct as I use the Form Method. I pasted this in after the line $data['Apply3DSecure'] = '0'; in Direct a similar like looks like this about Line 232 $payment_data['CustomerEMail'] = substr($order_info['email'], 0, 255); $payment_data['Apply3DSecure'] = '0'; $payment_data['Clien...

Jump to post
  • Sun May 03, 2015 4:07 am
  • Replies 6
  • Views 1918
Re: How to upgrade Sagepay Protocol from v2.23 to v3

Does anyone have any instructions on what to alter in the original Sagepay files rather than simply adding the extension for V3? The reason for asking is I also have a Finance option which take SagePay as the deposit and it is coded into the Finance Module. Knowing if there were a few lines needing ...

Jump to post
  • Thu Apr 30, 2015 3:18 am
  • Replies 6
  • Views 802
Re: Customer Login gives 503 Unavailable

Moving hosting seems to be the answer! No doubt there was something in the files that was messing uo my login but it was quicker and easier just to duplicate the store over with another host

Jump to post
  • Mon Oct 20, 2014 1:33 am
  • Replies 5
  • Views 936
Re: Customer Login gives 503 Unavailable

Nope - that worked for around 15mins then it broke again....aaarrrrggggghhhhh!

Jump to post
  • Sat Oct 18, 2014 9:08 pm
  • Replies 5
  • Views 936
Re: Customer Login gives 503 Unavailable

Well I finally ended up restoring a backup of the opencart files and the database......I think I'll re do the changes I attempted one a day and see if it holds

Jump to post
  • Sat Oct 18, 2014 7:06 pm
  • Replies 5
  • Views 936
Re: Customer Login gives 503 Unavailable

More info.....tried to restore my database using the opencart restore and got the same Service unavailable error......

It would let me change one customer's details - but not my own that I had originally setup as a test

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 11:22 pm
  • Replies 5
  • Views 936
Re: Customer Login gives 503 Unavailable

Got a new error in the error log. I don't know if this will help diagnose the problem
PHP Warning: session_start(): open(/var/tmp/b/6/sess_b6p5jes8r4asr2di5cqdnlpmk4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in system/library/session.php on line 11

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 5:20 pm
  • Replies 5
  • Views 936
Re: Paypal Standard IPN issue only recently

Thanks for the extra info.

Did PayPal give you any clues as to which files to add this line to?

Possibly the php.ini file?

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 3:33 pm
  • Replies 27
  • Views 6992
Customer Login gives 503 Unavailable

Hi all, I had been messing around with my payment methods file and added a cookie script for the European directive thing to my home.tpl. I removed it but it didn't fix the problem plus I have the same script installed on a friends and he doesn't have the same issues. Since then I cannot get a custo...

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 3:26 pm
  • Replies 5
  • Views 936
Re: Missing Orders using standard SagePay extension with 1.5

I'll leave it to the pro!! I just wondered if all your transactions were good and most other customers were good too.....then it could just be an occasional reply from the DB coming too late.

Again - utter guessing from me!

Hope you get it sorted!

Jump to post
  • Mon Oct 13, 2014 3:23 am
  • Replies 5
  • Views 1938
Re: VQMod - product.tpl

Sorted - the character "¦" isn't loved

Changed it to "+" all is good with the world!

Jump to post
  • Mon Oct 13, 2014 3:18 am
  • Replies 2
  • Views 1633
Re: VQMod - product.tpl

Ive isolated the bit of code that is stopping the table from appearing here <select Id="term" onChange="Calculate();"> <option value="0.083333¦12">12months 0% APR Representative</option> <option value="0.055556¦18">18months 0% APR Representative</option> <option value="0.036297¦36">36months 19.9% AP...

Jump to post
  • Mon Oct 13, 2014 2:56 am
  • Replies 2
  • Views 1633
VQMod - product.tpl [SOLVED]

Hi All, I have been trying to get a javascript finance calculator table inserted in my product.tpl page I have hard coded it into the file and that works...but I'd rather have it as a VQMod I have also managed to get a similar table added into my checkout payment_methods.tpl file it doesn't include ...

Jump to post
  • Sun Oct 12, 2014 11:02 pm
  • Replies 2
  • Views 1633
Re: Missing Orders using standard SagePay extension with 1.5

Ah Cheers for the feedback.

What about increasing the SQL timeout from 20sec to 120sec in the php.ini file?

Jump to post
  • Sun Oct 12, 2014 10:09 pm
  • Replies 5
  • Views 1938
Re: Missing Orders using standard SagePay extension with 1.5

Might sound like a daft suggestion as I'm not a developer - more of a hash bash see if it works type....

Have you tried copying over the 1.5.6 version of the SagePay module and seeing if it works?

Jump to post
  • Sat Oct 11, 2014 4:32 am
  • Replies 5
  • Views 1938
Partial Payments

Hi All, Another question.....I have been able to edit the php files for sagepay and paypal standard in catalog/controller/payment so that I can get the amount passed over to only be a fixed deposit of £50. I only use opencart for taking orders all the finance stuff/tax is done elsewhere. The line of...

Jump to post
  • Thu Oct 09, 2014 7:00 am
  • Replies 0
  • Views 531
Re: Paypal Standard IPN issue only recently

I read somewhere that this was an issue only linked to PayPal standard but I installed Express. I got the emails from paypal and also the sale was now registered in the dashboard. Only issue I then had was on the PayPal IPN History - it still shows up with a 503 error code to the url http://www.mysi...

Jump to post
  • Thu Oct 09, 2014 5:58 am
  • Replies 27
  • Views 6992
Re: Paypal Standard IPN issue only recently

So it looks like the hosting company can't do the cURL reinitialisation as I am on a shared server.

Might upload an old backup of all the files from before to overwrite the files to see if that helps

Jump to post
  • Wed Oct 08, 2014 4:44 am
  • Replies 27
  • Views 6992
Re: Paypal Standard IPN issue only recently

Thanks again,

I have just requested that they reinitalise the cURL files and see what they come back with.
I tried clearing out my vqmod cache and system cache to see it that had any effect - but it didn't appear to fix the issue.

Hoping someone can see where the problem is!

Cheers!!

Jump to post
  • Tue Oct 07, 2014 6:48 am
  • Replies 27
  • Views 6992
Re: Paypal Standard IPN issue only recently

petrasgri wrote:I had the same problem. Sorted after removing www in Notification URL
Thanks for that - but that had no effect on passing the status back to the site.....beginning to think that it is my site/server end that is causing this now!

Jump to post
  • Sun Oct 05, 2014 10:38 pm
  • Replies 27
  • Views 6992

Search found 62 matches