Search found 35 matches

Search found 35 matches

How do I transfer existing OC files to local machine

I have xampp and opencart installed and working. I have OC files with my store on them now at my service provider. How do I transfer existing OC files to local machine so I can work offline then re-upload. I know the config files will be a problem but I was wondering if I can not download them and i...

Jump to post
  • Sat Dec 27, 2014 12:21 am
  • Replies 7
  • Views 1559
Re: Installation stuck at step 3

So does no one have any idea what's happening or how to fix it?

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2014 6:13 am
  • Replies 3
  • Views 666
Installation stuck at step 3

Let me go through what I have here: Xampp installed and works. Web files loaded into it. Displays index web page fine. Downloaded and extracted oc 2.0.1.1 to a folder I created "opencart" under htdocs. Created db in phpmyadmin named opencart Ran installation and got to step 3 Put in all the info and...

Jump to post
  • Sun Dec 21, 2014 11:23 pm
  • Replies 3
  • Views 666
Re: Need option of text to product page

I have V1.5.6.
May not work.
By the way, it would be good to state on the demo that the side boxes were created with that extension.

Jump to post
  • Thu Feb 20, 2014 4:34 am
  • Replies 4
  • Views 624
Installing OC with xampp to local computer

Could someone give me instructions on how to install OC on my computer so I can develop my store offline. I already have xampp installed on my computer and it did install correctly. My store however is already online with lots of data entered so I can't do the normal install from zip file procedure ...

Jump to post
  • Wed Feb 19, 2014 11:06 pm
  • Replies 3
  • Views 825
Re: Could not load language English

SOLVED
Found out a complete language folder had been deleted. Don't know how that happened though.

Jump to post
  • Tue Feb 18, 2014 10:36 pm
  • Replies 3
  • Views 2848
Re: Discription Box disapeared or missing

I got this fixed. Apparently I hit the compatibility view icon next to the refresh icon (IE). I hit it again and all appeared normal.

Found I can go back and forward doing this.

Jump to post
  • Tue Feb 18, 2014 10:34 pm
  • Replies 1
  • Views 222
Re: Need option of text to product page

Was that option used to create all the boxes on the page or just the descriptions between the options?

Jump to post
  • Tue Feb 18, 2014 3:22 pm
  • Replies 4
  • Views 624
Discription Box disapeared or missing SOLVED

Not sure this will help anyone but I have seen several posts about this problem. Didn't know where to post it at, so here it is. For me, I discovered the compatibility view icon (IE10) controls whether the box displays of not. I must have hit it accidentally and mine went away. Now I can make them a...

Jump to post
  • Tue Feb 18, 2014 2:56 pm
  • Replies 1
  • Views 222
Could not load language English SOLVED

I am getting this at the top of my pages. Notice: Error: Could not load language english! in /webroot/d/i/disco085/discountindustrialcoatings.com/www/dicoc/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 39Notice: Error: Could not load language module/content! in /webroot/d/i/disco085/discount...

Jump to post
  • Sat Feb 15, 2014 9:23 pm
  • Replies 3
  • Views 2848
Need option of text to product page

Maybe this already exists and I don't know the terminology to search for it correctly but I have spent hours to find and can't. I am also not sure what the difference is between a mod and an extension or how "options" fit in there. But back to the real question. Needed: Code or mod, extension,.... t...

Jump to post
  • Wed Feb 12, 2014 9:18 pm
  • Replies 4
  • Views 624
Re: Logo image in header has become a link

Found it! Deleted the href stuff from the text shown above and all is well.
Thanks

Jump to post
  • Sat Feb 08, 2014 12:20 pm
  • Replies 6
  • Views 576
Re: Logo image in header has become a link

butte
The weird thing is it was not a link for a few weeks then a few days ago became one.
You said it could be defeated in the header.tpl file. Can you tell me where or what to loo for?
Do I delete something or give something a different value?

Thanks

Jump to post
  • Fri Feb 07, 2014 3:47 pm
  • Replies 6
  • Views 576
Logo image in header has become a link - SOLVED

My logo image has for some reason become a link back to my index page (home?). If I sub in another image, it is a link too. Before this afternoon it was just an image. I have some extensions but they were there before the problem started. The only thing I did today was to add some products. It just ...

Jump to post
  • Thu Feb 06, 2014 11:20 am
  • Replies 6
  • Views 576

Search found 35 matches