Search found 129 matches

Search found 129 matches

Re: OC 2.0 Better than 1.5?

Currently considering a move from OC 1.5, to OC 2.3.0.2 ( Don't want 3). If I follow the rules for upgrading contained in 2.3.0.2 install file (appears they are the same from 1.5 upgrades) will it work correctly? Searching shows people having problems migrating from 1.5 to 2.0 series, by following t...

Jump to post
  • Wed Aug 30, 2017 12:06 am
  • Replies 7
  • Views 715
OC 2.0 Better than 1.5?

Wanting Paypal Express, and Google Recaptcha on checkout/guest checkout. I see that OC 2.0 has both of those things. Trying to decide if I want to upgrade to 2.0 or just 1.5.6.4, as I have a lot of custom mods. Most of them are available for 2.0 as well. Is 2.0 really better, and does it really have...

Jump to post
  • Fri Aug 25, 2017 1:40 am
  • Replies 7
  • Views 715
Re: 1.5.5.1 OC Error Log

I ran through the server error log and didn't see any log, at this time, or shortly before or after. These all came several miliseconds after eachother, and the following code repeats around 10 times in the store error log. PHP Warning: is_dir() expects parameter 1 to be a valid path, string given i...

Jump to post
  • Tue Aug 01, 2017 12:19 am
  • Replies 3
  • Views 452
1.5.5.1 OC Error Log

I've been receiving the following errors for a couple of weeks, in the admin. Curious if anyone has a thought for a fix? Not made any changes to these as far as I know, in terms of modules. 2017-07-19 23:07:17 - PHP Warning: is_dir() expects parameter 1 to be a valid path, string given in /home/xxxx...

Jump to post
  • Fri Jul 21, 2017 1:24 am
  • Replies 3
  • Views 452
Image Folder Speed

With a lot of images in image folder is it better to run them from the base folder, or use some kind of subcategory structure?

Jump to post
  • Mon Jul 10, 2017 10:56 pm
  • Replies 1
  • Views 258
Increase OC Speed

I have some caching/minimization code installed on 1.5.5.1 OC. I recently purchased an expensive module to help with this and have it set up correctly and my results did not change much. Gtmetrix shows, Y Slow is C , Page speed is C. 8-10S full load time. F(0) Scaled Images F 17( Defer parsing of Js...

Jump to post
  • Fri Jun 30, 2017 2:20 am
  • Replies 2
  • Views 621
1.5 OC Captcha Code-Resolved

Looking for a way/module to add captcha/recaptcha to checkout page on website, in 1.5.5.1.

Jump to post
  • Wed Jun 28, 2017 12:42 pm
  • Replies 2
  • Views 601
Re: OpenCart SQL Error Line 50

Haha yeah I guess I won't check the error logs anymore! I do have custom themes, and some various custom modules. Don't really think that hacking is an issue. I see no issue in VQ error log. I happened to notice this error after a theme update. Although, it doesn't mean anything since I've not check...

Jump to post
  • Tue Jun 27, 2017 10:02 pm
  • Replies 2
  • Views 1231
OpenCart SQL Error Line 50

I was just browsing the error log in OC, for no particular reason and saw this come up. OC 1.5.5.1 PHP Notice: Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''A=0) AND cd.language_id = '1' AND c2s.store_id...

Jump to post
  • Tue Jun 27, 2017 5:55 am
  • Replies 2
  • Views 1231
Best SEO Pro Module

Looking for a full SEO module and trying to decide between three options. This one for $99: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=6182 This one for $99: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=12971 and this one for ...

Jump to post
  • Sat Jun 24, 2017 12:52 am
  • Replies 0
  • Views 458
Re: 1.5.5.1 Modules Quit Working

Looks like cache needed cleared. Not sure why. So I think it has been fixed. Thanks

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 11:40 pm
  • Replies 2
  • Views 753
Re: 1.5.5.1 Modules Quit Working

This is the text I see in vq error log: "MOD DETAILS: modFile : /home/database/public_html/vqmod/xml/admin_quick_edit.xml id : Enables you to select which columns are displayed on Catalog->Products page and enables to quick edit the values in place version : 2.3.0 vqmver : 2.4.0 author : bull5-i VQM...

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 11:36 pm
  • Replies 2
  • Views 753
1.5.5.1 Modules Quit Working

I ran through a theme update the other day. I also did some work to use full https urls.

I went in and noticed that in the back end some of my modules were not working, such as Admin Quick Edit. Curious if anyone had a thought on why this may have happened?

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 11:24 pm
  • Replies 2
  • Views 753
Full Domain SSL

Looking to make the full domain, including landing page SSL, on OC 1.5.5.1 I've gone into admin/config.php, and config.php and edited the HTTP lines to https and my admin directory on the website disappears. I've also used a line of code from searching around on the forum for this issue. So basicall...

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 11:18 pm
  • Replies 1
  • Views 499
Re: Website Won't Open Correctly in IE

I think I have it figure out. I made no changes to ht access during this process. For some reason ie was hating the url. I added RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] to my htaccess file to convert http to http automatically and everything seems goo...

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 5:06 am
  • Replies 6
  • Views 874
Re: Website Won't Open Correctly in IE

Tested in Chrome, Mobile, Safari all works.

Tried in another computers IE and it seemed to work.

I can get it to work on the main computer if I type https, instead of http. As soon as I click around to a non SSL piece it locks up again.

Any thoughts?

So glad I never use IE. :)

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 4:58 am
  • Replies 6
  • Views 874
Re: Website Won't Open Correctly in IE

Just checked am running IE 11, so not outdated.

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 3:34 am
  • Replies 6
  • Views 874
Re: Website Won't Open Correctly in IE

For some reason update didn't include no_image file. Sourced it and added it where it needs to go, but still same issues with IE. Error in log is gone though.

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 3:21 am
  • Replies 6
  • Views 874
Re: Website Won't Open Correctly in IE

OC Error log shows:

2017-06-22 18:58:12 - PHP Warning: getimagesize(/home/xxx/public_html/image/no_image.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/xxx/public_html/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 355

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 3:02 am
  • Replies 6
  • Views 874
Website Won't Open Correctly in IE

Recently made some theme upgrades on an opencart. Chrome and Safari and phone browser all work fine. I tried to open in IE ( most likely an old version) and it just loads and loads and provides a non responding error. I forced ctrl f5 and hit compatibility view, I get a big notice at the top that I ...

Jump to post
  • Fri Jun 23, 2017 2:52 am
  • Replies 6
  • Views 874

Search found 129 matches