Search found 165 matches

Search found 165 matches

Re: Google Base (Shopping) Feed Not Working

Just tried that and I get the following:

"Your data feed has been disapproved because some or all of your items are not complying with our Programme Policies."

Any Ideas?

Jump to post
  • Mon Aug 02, 2010 6:58 am
  • Replies 53
  • Views 12898
Re: Google Base (Shopping) Feed Not Working

Just to update on this, it's still not working even after deleting the feed in Google Base and creating a new one.

I even tried using the Google Base feed that Ships with OpenCart and still no luck.

Is there any way to export the products from my site then upload them to Google Base as a text file?

Jump to post
  • Mon Aug 02, 2010 4:30 am
  • Replies 53
  • Views 12898
Re: What would/do you have in your robots.txt file?

I really wouldn't bother for things like that. It makes no difference IMO. The only time I use a robots file is to block any content that no longer exists that the search engine still seems to have indexed Is that a fact or just your personal opinion? The way I see it is the more I can do to ease t...

Jump to post
  • Mon Aug 02, 2010 4:18 am
  • Replies 2
  • Views 736
What would/do you have in your robots.txt file?

Just wondering what you would have in your opencart robots.txt file? I was thinking about putting something like this: User-agent: * Disallow: /index.php?route=account/login Disallow: /index.php?route=account/login Disallow: /index.php?route=account/account Disallow: /index.php?route=checkout/cart D...

Jump to post
  • Sun Aug 01, 2010 8:50 pm
  • Replies 2
  • Views 736
Re: Payment Problem

Qphoria wrote:Looks like we need to improve the Announcement process so that people actually read them
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=17855
Or include a working PayPal Module to start with :laugh:

Only joking, I should have checked, thanks will give it a try now :)

Jump to post
  • Fri Jul 30, 2010 12:04 am
  • Replies 2
  • Views 971
Payment Problem

I am using the standard PayPal payment module on my store and it seems to work fine, but when someone orders something from the store it does not show up in the store's admin CP. All I get is an email from PayPal with the payment amount etc. Anyone know what can be causing this? I am using OC 1.4.8b...

Jump to post
  • Thu Jul 29, 2010 5:39 pm
  • Replies 2
  • Views 971
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

Thanks for this, I had been tinkering on something similar from a different js script and just couldn't get it working. Yours has slotted in without any problems and working great on my xampp test-site... Just have to make the changes in the live site and start designing some snazzy images! Thanks ...

Jump to post
  • Wed Jul 28, 2010 4:25 am
  • Replies 59
  • Views 36021
Re: Google Base (Shopping) Feed Not Working

No the first time was from a scheduled feed which worked fine, how strange is that.

I may try and delete the feed in google base and start again.

Jump to post
  • Tue Jul 27, 2010 5:13 am
  • Replies 53
  • Views 12898
Re: Google Base (Shopping) Feed Not Working

Yes mate feed url is: http://www.stylemyapple.co.uk/index.php?route=feed/google_base_improved Screenshots: http://img146.imageshack.us/img146/6964/screen1ei.th.jpg http://img842.imageshack.us/img842/8705/screen2qd.th.jpg As you can see by the graphs the products were live at some point, but between ...

Jump to post
  • Mon Jul 26, 2010 11:22 pm
  • Replies 53
  • Views 12898
Re: Google Base (Shopping) Feed Not Working

Hi Chrissy Poo. I've got the feed on my store and it's working exactly as described and uploads daily. Can you provide the error information that google base shows in its admin area? I'm guessing its a character encoding issue of some sort This is the problem, there is no error. It says everything ...

Jump to post
  • Mon Jul 26, 2010 6:41 am
  • Replies 53
  • Views 12898
Google Base (Shopping) Feed Not Working

This is a strange one, I am using the Google Base Improved Mod and the feed works perfect. I submitted to Google Base and set it to Upload Daily, a few hours later I had an email to say my feed had been processed and my products were active, which they were because I checked. The following day I log...

Jump to post
  • Mon Jul 26, 2010 6:20 am
  • Replies 53
  • Views 12898
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

musicofthehart wrote:All better now, the SEO URLS are enabled, and your script works great. Thank you very much for this!
No problems, glad to help :)

Jump to post
  • Sat Jul 24, 2010 1:35 am
  • Replies 84
  • Views 43747
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

musicofthehart wrote:VERY cool, but when I click on like it, then go to my facebook page it says... likes Product not found!

not sure what to do. Thanks for your help in advance
Do you have SEO URLs enabled?

Is your site live and viewable to the public?

Jump to post
  • Fri Jul 23, 2010 6:09 am
  • Replies 84
  • Views 43747
Re: Style My Apple - Accessories for Apple iPad, iPod and iP

Currently 68 items in stock, will be adding more over the weekend though :)

Jump to post
  • Thu Jul 22, 2010 9:12 pm
  • Replies 22
  • Views 4743
Re: How can I make the "postcode" required when registering?

I've come up with my own solution, and it seems to be working. I don't like to modify the code if I can help it. The modifications I've made have been fairly small. When I see that big chunks of code have to be replaced or modified to get a certain feature, it makes me uncomfortable. So what I did ...

Jump to post
  • Thu Jul 22, 2010 8:32 pm
  • Replies 83
  • Views 311332
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

Just edit this in the header to change the slides speed:

Code: Select all

pause:8000
Glad you got it working now :)

Jump to post
  • Thu Jul 22, 2010 3:29 am
  • Replies 59
  • Views 36021
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

Maansy wrote:ok, i installed a freach defualt theme
Defualt5
and still error on page and the images are not showing ???
Which browser are you having trouble with? Just tried in IE8 on Win7 and I don't get any errors?

Jump to post
  • Thu Jul 22, 2010 2:03 am
  • Replies 59
  • Views 36021
Re: Help Redirecting Pages in .htaccess File

Steve- Jay is right that there's a number of places to change it. All of the breadcrumb "Home" links use the "route=common/home" URL, so it's a lot of changes to make. Much easier to use .htaccess. Jay- Not to keep correcting you :) but you also need a blank "?" after the main page URL so that it g...

Jump to post
  • Thu Jul 22, 2010 1:11 am
  • Replies 13
  • Views 2251
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

ok, i took out this from home.tpl <div id="slideshow"></div>   and there was no error so i know it has to do with the slide show, but what is it thu hmmmm? Yes if that div is missing the javascript won't load, which is why your not getting an error. The slideshow works perfect with the default them...

Jump to post
  • Thu Jul 22, 2010 1:03 am
  • Replies 59
  • Views 36021

Search found 165 matches