Search found 318 matches

Search found 318 matches

Re: Help with shipping

I've got 2 geozones working fine with weight-based shipping as per Q's notes. 1. In System > Settings > Local set the weight class to kg 2. In Catalog > Product > Data set the weight of the item in kg (1.1 should work fine) 3. In Extension > Shipping > Weight Based set the weight:cost in kg:£ 0.25:3...

Jump to post
  • Wed Apr 07, 2010 3:09 am
  • Replies 9
  • Views 1199
Re: Have Paypal figure shipping cost

Look in:

catalog/language/?english?/shipping/free.php

There you can alter both the title and description to whatever you want.

Jump to post
  • Wed Apr 07, 2010 1:09 am
  • Replies 5
  • Views 1173
Re: Disable Country List

No problem -

Firstly, find the country_id for the US (sorry, I have already deleted it from my db so don't know off the top of my head)

Second, from phpmyadmin delete all the zones which have that country_id

Finally, once all the zones from that country have been removed you can delete the US.

Jump to post
  • Tue Mar 30, 2010 5:07 am
  • Replies 4
  • Views 2082
Re: Disable Country List

Quicker to go into database (using phpmyadmin etc) as can delete multiple countries at once, or if you are sql-savvy then write an sql query.

See Q's Geozones for dummies at the top of this General Support section for more info.

Jump to post
  • Tue Mar 30, 2010 3:47 am
  • Replies 4
  • Views 2082
Re: 1.4.0 Header Picture

With one of the relevant .png's open in GIMP, click on Tools --> Selection Tools --> By Colour Select Then click somewhere with the original blue in it. This should highlight all the blue coloured area, then use the bucket fill (or brush or whatever) to drop in your new colour to the selected area.....

Jump to post
  • Tue Mar 30, 2010 1:18 am
  • Replies 4
  • Views 689
Re: Image Manager

Are the file permissions for both the image directory and the images themselves correct? (644 or 755)

Jump to post
  • Tue Mar 23, 2010 3:31 am
  • Replies 9
  • Views 1194
Re: How to show both normal price and discount price

I am running v1.4.0 and it displays both normal and special price on all pages with no problem.

Which 1.4.x version are you using?

Jump to post
  • Sat Mar 20, 2010 3:51 am
  • Replies 30
  • Views 16186
Re: [1.4.0]Writing review bug

SamLar

I have followed your link and see what you mean. I got the same error report.

However - the review option working fine on my v1.4.0 store so don't think this is a genuine bug. Sorry not to be more helpful, but it seems like something at your end!

Jump to post
  • Thu Mar 11, 2010 7:36 am
  • Replies 23
  • Views 7666
Re: Livezilla mod with v1.4.2

OK, forget about above!

Just read Q's post on main thread about v1.4.2 and so I will stop messing with mods until this has settled down and keep with my previous v1.4.0 store.

Jump to post
  • Thu Mar 11, 2010 12:41 am
  • Replies 4
  • Views 1355
Livezilla mod with v1.4.2

Hi All have a fresh install of 1.4.2 which is up and running very smoothly. However, tried to add the Livezilla mod and having the following error: Fatal error: Call to a member function set() on a non-object in /web/opencart/system/engine/controller.php on line 19 Any hints or pointers gratefully r...

Jump to post
  • Thu Mar 11, 2010 12:06 am
  • Replies 4
  • Views 1355
Re: Can't upload admin pages

Repeated up-load and works like a treat.

Thanks for a great program and all your efforts.

Jump to post
  • Wed Jun 03, 2009 9:13 pm
  • Replies 3
  • Views 715
Re: Can't upload admin pages

Thanks for your prompt reply, Daniel - will try that after work.

Jump to post
  • Tue Jun 02, 2009 11:45 pm
  • Replies 3
  • Views 715
Can't upload admin pages

Have installed OC without problems on-line, but when I try to reach the /admin page get following error: Notice: Undefined index: route in /home/sites/pawsnclaws2u.co.uk/web/catalog/controller/error/not_found.php on line 17 Fatal error: Call to a member function isLogged() on a non-object in /home/s...

Jump to post
  • Tue Jun 02, 2009 10:01 pm
  • Replies 3
  • Views 715
Re: Can't connect to my freshly uploaded store

I reloaded the index.php file via ftp but this time used binary (rather than ascii) and have resolved the few problems I had - AND now turned error reports back ON without having the previous reports at top of home page.

Thanks

Jump to post
  • Tue Jun 02, 2009 8:39 pm
  • Replies 19
  • Views 6824
Re: Can't connect to my freshly uploaded store

Am a newcomer to opencart - have trawled these topics for tips during my initial dabblings.

Must just say a great thank you to everyone who contributes - had some error reports at top of pages once moved everything onto a 'live' site and found this thread and problem solved.

Thanks again!

Jump to post
  • Sat May 30, 2009 11:09 pm
  • Replies 19
  • Views 6824
Re: SORT ON PRODUCT DISPLAY PAGE

Have you had any response elsewhere (or worked it out yourself?) as I would also like to default to sorting products by price (low --> high) rather than alphabetically.

Have searched through forum and tried to alter catalog/model/catalog/product.php but can't work it out.

Thanks in advance

Jump to post
  • Tue May 19, 2009 10:55 pm
  • Replies 3
  • Views 1625
Problem with discount setting

Am newcomer to Opencart - and having problem with using the discount tab (when putting on products). The special price is working fine, but if I put in a percentage discount (with or without a '%' sign) the total in the basket becomes a negative total?

Any thoughts?

Jump to post
  • Thu May 14, 2009 2:08 am
  • Replies 0
  • Views 837

Search found 318 matches