Search found 263 matches

Search found 263 matches

Undefined index error after configuring Latest Module

I wanted to remove the Product descriptions and the Add to Cart buttons, etc from the Latest module, so I commented out the relevant code in the Latest.tpl file. I have achieved the desired result on the front end, but now my error log is filling up with these two error messages: Undefined index: no...

Jump to post
  • Wed May 24, 2017 6:14 pm
  • Replies 2
  • Views 663
[SOLVED] Unable to get SMTP Mail to work on OC2.0.1.1

Hi Thank you for the reply and for the link. Unfortunately I have already tried the fixes given in the link: my email addresses match and I have added the -f to the Mail parameters, but this does not make a difference to the PHP Mail, there is still a long delay in receiving emails. But it was the S...

Jump to post
  • Mon Feb 20, 2017 9:46 pm
  • Replies 2
  • Views 799
Re: ERROR: EHLO not accepted from server!

I am getting the same error on my OC2.0.1.1 when trying to set up SMTP. I have tried all the fixes given on this thread, except changing the server name in mail.php, but I am still getting the same error message: Error: EHLO not accepted from server! Has anyone found another fix that works other tha...

Jump to post
  • Mon Feb 20, 2017 5:04 pm
  • Replies 42
  • Views 72335
Unable to get SMTP Mail to work on OC2.0.1.1

I have OC2.0.1.1 and I have been trying to configure my Mail to SMTP, because I have found that sending emails through standard Mail has become very slow- emails are delayed by 1-2 hours. I contacted my hosting company and they provided me with the settings but I keep getting the syntax error: "Unex...

Jump to post
  • Mon Feb 20, 2017 4:43 pm
  • Replies 2
  • Views 799
Make changes to only responsive site

I am hoping someone can help me. I have added a banner to my header.tpl to display a line of text across the top of my website. However, on the mobile version of my site, the bottom of the text is cut off because the banner is not big enough to display the text on two lines. But if I increase the he...

Jump to post
  • Thu Feb 02, 2017 10:33 pm
  • Replies 2
  • Views 440
Re: How To Diagnose & Resolve Undefined Variable Error messa

It was an ocmod Where can I find the database modification table? Is it through phpMyAdmin? And do I just find those variables and delete them? I would rename the error log to something like error_log_old then refresh all your caches and see if the errors reappear in the newly created error log........

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2016 6:53 pm
  • Replies 11
  • Views 1671
Re: How To Diagnose & Resolve Undefined Variable Error messa

But that's the issue- I have already deleted the xml file and all other files of the extension causing these errors. That's why I thought must be something else like a database entry?

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2016 5:55 pm
  • Replies 11
  • Views 1671
Re: How To Diagnose & Resolve Undefined Variable Error messa

Ok thanks for the suggestion. My corresponding lines in system/modification....product.tpl are: line 111: <label class="control-label" for="input-captcha"><?php echo $entry_captcha; ?></label></div> lines 428-430: <?php echo $product['special']; ?><?php if(!$yandex_compatible) echo '</span>' ?></spa...

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2016 4:39 pm
  • Replies 11
  • Views 1671
Re: How To Diagnose & Resolve Undefined Variable Error messa

Thanks for the reply. I asked the developer of the new module and he said that his extension does not use those variables, so it can't be that extension causing the errors. I have narrowed it sown to a previous SEO extension which I had on my site, but I deleted the extension and completed removed a...

Jump to post
  • Mon Oct 24, 2016 4:04 pm
  • Replies 11
  • Views 1671
How To Diagnose & Resolve Undefined Variable Error messages?

I have OC 2.0.1.1 I keep seeing the following error messages in my error log: Undefined variable: entry_captcha in ...public_html/system/modification/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 111 PHP Notice: Undefined variable: yandex_compatible in .../public_html/system/modifi...

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2016 5:06 pm
  • Replies 11
  • Views 1671
Meta tag description missing

I am hoping someone can help. I have been trying to improve the SEO of my site and when I checked it earlier on an SEO analyser, and Bing tools, it states that my meta tag description is missing. I have not removed this from my Settings so I don't know why it suddenly is not being recognised? Recent...

Jump to post
  • Sat Oct 08, 2016 5:15 pm
  • Replies 1
  • Views 396
[SOLVED] Re: h1 tag problem

I was also having the same issue but Bing informed me that their SEO Analyser in still in beta so may not pick up h1 tags in the header file.

Jump to post
  • Fri Oct 07, 2016 7:20 pm
  • Replies 14
  • Views 2260
Re: Analytics code being blocked on my site

Ok I have hard coded the Analytics code in the header.tpl file and it works this way. So what does this mean? If the Google Analytics code doesn't work when added in Admin panel settings but does when it's manually inserted into header file?

Any ideas anyone?

Jump to post
  • Wed Oct 05, 2016 12:15 am
  • Replies 8
  • Views 1025
Re: Analytics code being blocked on my site

Did you refresh the cache each time you disabled an etension
Yes, I selected Refresh under Modifications in Admin panel each time. I guess this is the cache you mean?

Jump to post
  • Tue Oct 04, 2016 8:58 pm
  • Replies 8
  • Views 1025
Re: Analytics code being blocked on my site

Hi

Thanks for the reply. Yes I did try disabling all of the new extensions one at a time and checking, but no change.

I guess I will post it on the Developer forum. I just thought there might be something that I could try myself first

Thank you

Jump to post
  • Tue Oct 04, 2016 8:08 pm
  • Replies 8
  • Views 1025
Analytics code being blocked on my site

Hi I have having issues with the displaying of elements of my header/footer. I first noticed when I received an email from Google Analytics informing me that my site had stopped sending data. When I investigated, I saw that the Google Analytics code was no longer on my site, although I have not remo...

Jump to post
  • Tue Oct 04, 2016 5:15 pm
  • Replies 8
  • Views 1025
Re: Cookieless Domain for images on OC2

Ok thanks for all your help :)

Jump to post
  • Wed Sep 21, 2016 4:39 pm
  • Replies 11
  • Views 2249
Re: Cookieless Domain for images on OC2

Ok I see. All of those images showing as not cookie-free are images on my homepage. These same image links also show up under the issue "Minimize redirects" Remove the following redirect chain if possible: https://www.khaleejiabaya.com/image/cache/catalog/1piece-khimarblack-200x233.jpg http://khalee...

Jump to post
  • Wed Sep 21, 2016 2:11 am
  • Replies 11
  • Views 2249
Re: Cookieless Domain for images on OC2

Ok I understand. I switched the www in config files and also uploaded the vqmod you gave, thanks!

My images are now loading from the www. version of the site from the cache. When I check my site on gtmetrix, it still says I am not using a cookie free domain for my images. I don't understand?

Jump to post
  • Tue Sep 20, 2016 11:12 pm
  • Replies 11
  • Views 2249

Search found 263 matches